Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

DAİNESE SUPER SPEED PELLE'i nasıl bilirsiniz?

REKLAM ALANI
    mystic80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Arkadaşlar bugün fuarda giydim gördüm oldukça hoşuma gitti tam kasaya götürecekken montu bir size sormak istedim. Malum 2300tl etiketi var ve insan vermeden önce bir düşünüyor. Bu montu giyenler, bilenler var mı aramızda? Bir de Kask istiyorum önerilerinize açığım. Koyu renk ve mümkünse görüntüsü güzel olabilirse daha iyi olur. Görüntüsü değil güvenliği önemli diye atlayacak arkadaşlar hem güzel görüntülü hemde kaliteli kaslar var. Fiyatı yüksek tutabiliriz kaskta da mühim değil.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende farklı bir modeli var gayet memnunum, kalıpları çok hoş bu markanın...göbek falan yoksa üstünüzde mükemmele yakın durur.

Kask arai rx7 veya agv gp pista

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    Türkiye de zaten çok kişide olduğunu düşünmüyorum çok karizmatikler 2300 tl biraz pahalı gibime geldi interneti bi araştırın derim ama dainese nin son serisi çok yakışıklı karizmatik modeller bunlar

Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Mini bir göbek var her Türk erkeğinde olan. Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum dediğiniz kaskları artık haftaiçi montu almaya gittiğimde inceleyeceğim. Zaten etiket fiyatı 2300 nakite 1900 e bıraktılar. Tanıdık bir mağazaya gidip biraz daha düşürtebileceğimi düşünüyorum. Felon hocam sizdeki model hangisi acaba ? Satıcı adam içindeki özel kısımdan dolayı kışın kıyafetsiz giyin üşümezsiniz yazın dur kalklarda hafif terletir dedi. Ben biraz abartı olduğunu düşünüyorum da cidden bu kadar kaliteli olabilir mi?

vejihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ninja 250r, Honda CBR 600FA, Yamaha MT-07
    Iki seneye yakin bir suredir new delmar pelle modelini kullaniyorum. Kalitesine ve saglamligina soylenecek pek bir sey yok zaten, ama yazin, ozellikle gunduz, sehirici kullanmayi dusunuyorsan epey bir terlemeyi goze alman gerekiyor. Oldukca kalin bir deri.

Kisin Ankara sogugunda icine bir polar giyerek kullandim hic usumedim. Ama dedigim gibi yaz icin yeni bir mont bakiyorum.

Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Ben ki İstanbul'da kışın t-shirt dışında bişey giymeyen insan baya çeker yani. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)