sağol dostum
sağol dostum
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Cinlilerde goruntu diyorsan bu jınlunlar gercekten goze hos gorunuyor. Ama goruntu yanıtmasın ...
regal raptor, tabii bulabilirsen...
May the Force be with McLaren Mercedes
Uzaktan bakılınca hepsi güzel geliyor göze. Ama makinelere yaklaşınca midesi kalkıyor insanın desem yeridir. İki tanesi hariç: RR Dadyw - Keeway superlight
Tabii bu beni kişisel zevkim. Hem yakından görmediğim makineler de var.
benim yollarda yanımdan mondialler falan geçiyor. egzostlarının kromu kaçmış oluyor çoğunun.
May the Force be with McLaren Mercedes
arkadaşlar yellowrocks motor kmapnya yapmış 18 aya kadar taksitlerle falan diye televizyonlarda oynyor şu anda bu konu hakkında kimsenin bir bilgisi varmı
Keeway landcruiser'i gelince bidene.Selesi gayet geniş,kendiside öyle.
bencede tiger 250
hem yerli malı yurdun malı
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
jinlunlara yanaşma her ne kadar bayileri buı yazımı görüp bana kıl kapıcak olsalarda yanaşma bi abimiz 3 hafta önce aldı motoru ve şimdi serviste
Kask tak!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)