helal tutkun_22 1 bucuk senelik konuya yenilik getirmişin ama aklıma takılmışken sorayım bu derbi 100 km kaç litre benzin yer?
helal tutkun_22 1 bucuk senelik konuya yenilik getirmişin ama aklıma takılmışken sorayım bu derbi 100 km kaç litre benzin yer?
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
hyosung tercih ederim.yeni teknoloji nede olsa...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
hyosung gt 125 r henüz türkiye ye gelmedimi güzel bir makinaya benziyor fiyatları hakkında bilgisi olan varmı? racing tipi bir motora geçmek istiyorum ancak gt 250 çok pahalı onu alamam enfazla 4000 ila 5000 arası honda 125 likleride hiç hoşuma gitmiyor motor dediğin göz doldurmalı
senin süphelerine simdi son veriyorum ben derbi gpr 125 kullanıcısıyım birincisi motor 29 hP evet iki zamanlı sesi kötu falan filan ama hyosungdan daha seri oldugu garanti, artı hyosung kadar dandik bir işçilik gormedim ben, çin malı daha ne olabilirki buna ek olarak yolda giderken beyni yanmış bir hyosung sahibi tanıyorum,bu yuzden derbi almanda fayda var en azından avrupa malı ;)
Bende bu iki motor arasında kalsam derbi'yi seçerdim.
Ancak hyosung'a biraz haksızlık yapmışsın. Hyo öncelikle çin malı değil, Kore malı. İşcilik konusunda derbi 1 adım daha önde olsada hyo'nun da işciliği kötü değil.
Bir motoru kullanmadan böyle yorumlar yapmak bence çok iyi olmuyor...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
bak arkadaşım derbi 2 zamanlı olduğu için çok fazla yakıyor hyosungdan bile daha fazla ayrıca motor hiç kullanışlı değilmiş konfor denen bişiy yok
bazı arkadaşlar derbi hızda hoysungu alır diyor bu akla mantığa uymaz kesinlikle
derbi 125cc tek silindir
hyosung 250cc çift silindir
sen derbi nin orjinal hali ile en fazla 160 görürsün
fakat hyosung daha tam asılmamış bi videosunda rahat 170 görüyo buna bide güzel bi egzos tak tadını çıkar derim
görünüm ,performans,güç,azyakıt,dayanıklılık ve konfor kesinlikle hyosung
saygılar... ... ...
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
183 km hız yaptığını gördüm bir videoda yani bencede hyosung diyorum
Topikte bayağı hort durumu olmuş ama eğerki bu iki motor arasında kalan varsa benim eski mesajlara ve de profilime baksın
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)