Yahu nedir bu disk frenin farki? Motor zati tüy siklet. Bisiklet freni koysan bile durdurur bu mktoru. 500tl disk fren icin verilmez. Disk frenin capi buyuk oldugundan, momentumu fazla olur ama zaten bu motosikletin diski kucuk, agirligi yok, yuksek momente ihtiyac yok. Ayrica tamburun yuzey alani daha genis, bakim maliyeti yok. 200kg motordan daha hafifler icin disk tercih sebebi olmamali. Zati agir motosikletlerin tamburuda buyuk oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
Köstek fren bile yeter :johcolor:
kredi onaylanırsa yarın crypton alıyorum kırmızı renk. fotoğrafları en kısa zamanda eklicem arkadaşlar..
Honda kullanmadım. O yüzden onu bilemem ama 2001 yılında dedem 0 cryipton aldı. 3 sene sonra da motoru ben devraldım. 10 senedir binerim tık demez.Bakımını düzgün yaptırdığın müddetçe asla sıkıntı çıkarmaz. Hatta kısa gezilere bile çıkabilirsin. Kilis Gaziantap arası (60 kilometre) birkaç kere tek marşla gittiğim oldu. Yamaha alırsan pişman olmazsın derim.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
yamahada karar kıldım hocam zaten. kredi onaylanırsa bugün öğleden sonra teslim alacağım inş.
cub iyidir...
bende olsam her zamanki gibi cub tercih ederim, eskiden de öyle yaptım. crypton biraz minyon bir cub ama pire gibi atak ve sağlam. ekonomik hızlı motor ömrü uzun..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
kredi onaylanmadı ve alamadım motoru :( birkaç bankaya gidip kredi başvurusu yapacağım, artık hayırlısı...
kredi çıktı sonunda, 2013 model kırmızı bir crypton aldık çok şükür
Hayırlı Uğurlu Olsun Doğru Seçim
hayırlı olsun bence doğru seçim yaptınız honda cb125 ace kalitesiz bir model
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)