300tl bütcem var bir kask almak istyorum ls2 kask hakkında iyi şeyler duymadım en az sharptan 4 yıldız almış olsun bi önerisi olan varmı
saygılarımla.
teşekkürler
300tl bütcem var bir kask almak istyorum ls2 kask hakkında iyi şeyler duymadım en az sharptan 4 yıldız almış olsun bi önerisi olan varmı
saygılarımla.
teşekkürler
"Marushin" kasklara bakabilirsin Sharptan 5 Yıldızlıdır.
ls2 fiyatına göre iyidir
Scorpion exo 400
senin gibi baya sordum ben de sonra baktım olacak gibi değil
scorpion aldım motomaxta indirim oldu iki üç gün 600lük kaskı 370lere felan almıştım.
"Marushin var bir sitede yazsan çıkar ama onlar duyduğum kadarıyla elde kalmış raf ömrü neredeyse bitmek üzere kasklarmış. Rivayet yani
LS2 için bir şey diyemeyeceğim. Ama genelde iyi diye duydum.
Sen niye Scorpion aldın dersen
Benim için şişen havalı yanaklık önem arz ediyordu. İlerde yanaklıklar çöker ayağına ben öyle bir tercihte bulundum. 2 haftadır kullanıyorum
bende büyük ihtimal ls2 alıcagım çeneden açılır sevmiyorum onun yerine ne önerirsiniz felis abim :D
agv yada bell e bak
Herseyden once butceni hesap etmeyi birak. ...
Bugun 350 lira butceyle bi kask alirsin, ki o paraya en iyisini alacagina eminim Ama 3-5 ay sonra kafanin ve sagliginin paradan daha onemli oldugunun farkina varirsin ve alacagin yeni kask sana hep 350 lira pahaliya gelir. ..
Sanirim anlatabilmisimdir ;)
Açıkcası pek anlamadım kaza yaparsın felanmı demek istiyorsunuz :D
Kaliteli kaskla kalitesiz kask arasinda cok buyuk farklar var scorpion exo 750 kaskim var .
Bir de gdr marka acilir kaskim var hava alir su alir ses alir :D
Her sey sharp testi degildir bir yerden sonra firlatip atasi geliyor insanin .
Ls2 yi de denedim tavsiye etmem fuar zamini motomaxte %30 indirim olabilir biraz sabret olmazsada butceni artir
Ls2 nin ff350 f351 bide çene açılırını kulllandım ön cam buğu yapıyor fakat kask heryerden ahva aldıgı için o buğu gidiyor aşırı derecede ses alıyor çene yerindende rüzgar gıdıklıyor ve bu kaskları akrablara dağıttım yaşı küçük olup motora başlayan Şimdi kask kullanmıyorum zaten hızıda kesiyor sanada önermem ne gerek var motorun doğası zaten rüzgarla dans etmektir gittigi yere kadar yani hocam şaka bi yana bütceniz e biraz takviye Yapın
Ya
Yada
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Nolan-Kask-N64-Smart-Beyaz-Kapali-Kask-15-_8668.html
bu kask nasıl peki
millet nasıl yorum yapacağını bilmiyor. düşük bütceli bir vatandaş fiat otomobile bakarken akıllının biri woswageni önermesinden hiç bir fark yok bazı yorumlarda.
kardesım ls2 shoguna bı bak ıstersen
sharp testine çok takılmamanızı öneririm,bütçenizin el verdiği kadarı ile fiber malzemeden yapılmış bir kask almaya özen gösterin.
ben shark veya caberg alacaktım Ankarada o markalardan satan tükan olmadığı için denemeden almayayım dedim gittim exo 500 aldım.3-5 kuruş daha biriktir daha iyi kask al bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)