bütce arttırıp bell m1 kask almayı düşünuyorum
Son durum nedir?
ucuza grex bulursanız alabilirsiniz, o da 4 yıldızlı, üzerinde nolan yazıyor ...
bizim şehirde fazla trafik olmadıgı için bütce arttırmadan 350tlye kask arıyorum çunki scooter sürecegim 102cc
300 lira verme, madem trafik yok, gelip geçen arabalar kaskına çarpmaz. 150 liraya al bir tane
LS2 F351'i kullanıyorum gayet memnunum tek sıkıntısı vizörün buğulanması (buğu önleyici sprey şart) ama buna rağmen fiyat performans olarak gayet başarılı bir kask.
Bende Ls2 FF370 çeneden açılır modeli var
çok gürültülü ve sağ taraftan alın bölgesine içeri rüzgar alıyor, güneş vizörünü kapatınca o rüzgar kesiliyor
dahası kendi gürültüyü yaratıyor.
Kaskı alırken, vizör kapanınca tam oturuyormu, lastiklere tam basıyormu ona bak,
Kaskın genel olarak dış yüzeyi mümkün olduğunca düz olsun, ne kadar çok çıkıntı o kadar çok gürültü
CANIM KIZIM HERŞEYİM
bence biraz daha bütçeni arttır ve daha guzel fiber kask al
Ya arkadaşlar kafanızı koruyacak bir güvenlik ekipmanları yorumların çoğu komedi şuraya bak, birde demişsiniz açık kask alıcam kapalı hoş durmuyor. KASK HOŞ DURMAZ SENIN KAFANI KORUR Kİ KAFANI 50KM HIZDA BARIYERE ÇARPIP ÖLME ARKANDA SEVDIGIN INSANLARI MOTOSIKLETE DUSMAN OLARAK UZGUN BIRAKMA DIYE!
markalara iyi bak, bütçeni arttır gerekırse motosikletten yemekten kıs canından daha mı değerli 100 200 lira enazından 500 tl e dışı fiberglass malzeme havalandırma kanallı kafana tam oturan FULL FACE TAM KAPALI ! güzel bir kask al saçma yorumlara irtiba etme..
Yoğurt kovası tak ama kaymaklı olsun saplı olursa çene dahil takarsın daha havalı olur
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
3 gün önce ls2 ff384 kask aldım. 190tl. tavsiye ederim. ls2 de 4 yıldızlı kask. çene açılır kask almak için bence en az 1000tl gözden çıkmalı. ucuz çene açılır kasklar pek güvenli değil. çene kısımları darbeye daha az dayanıklı oluyor.
öte yandan, kask için bütçeni arttır, kafan kaç para, canından daha mı değerli diyen kişilere katılmıyorum ve çok kızıyorum. bu kişilerin kafasında, 400 500tl'den daha ucuz kasklar sanki kaza anında kafayı parçalamak için elinden geleni yapıyorlarmış gibi bir düşünce var. üzerine kuş zıçsa çok afedersin sanki kask infilak edecek. yok arkadaş, arada o kadar fark yok. bütçem kısıtlı olduğundan, almadan önce bir çok test videosu izledim ve kapalı kasklar arasındaki farkın, fiyat farkından çok daha az olduğunu gördüm. parası olan en pahalısını alsın ondan bundan kısıp, bütçeyi dibe vurdurup kask aldıktan sonra, bu defada kıçımız açıkta kalıyor. dizlik yok, sırtlık yok, eldiven yok falan. sürtünmeye dayanıklı pantolon yok. bence ls2 alınabilecek en alt kask. bütçe azsa alabilirsin.
ÇENE AÇILIR HICBIR KASK GUVENLI DEGILDIR.
ls2 ff 370 aldım. Sharptan 4 yıldız almış bir kaskı neden beğenmediniz? Mesela bir arıza olsa yedek parça da ucuz?
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Bende ls2 ff396 ft2 mono white var. LS2 nin en gelismis kaski. En buyuk artisi fiberglass oluşu. Ls2 nin dlger tum kasklari bildigim kadariyla polycarbonate yani plastik malzeme. Fiberglass olmasinin en buyuk avantaji daha az kirilgan olmasi ve hafif olmasi. 1400 +-50 gr. Diger ls2 ff370 ff384 ler vs 1600-1700gram dir. Buda boynuna daha fazla yuk binmesine sebep olur. Icten güneş vizoru var cok kullanışlı. Zaten birazda bu yüzden bunu tercih ettim. Arti bide yanak padleri sisiyor pompasi var. Kullanirsan biraz daha siki duruyor kafanda. Kisin aldim cok fena bugulaniyordu. Hava girislerini acsan daha soguk oluyor kapatsan isiklarda durdugunda bugudan etrafi net goremiyorsun. Orijinal ls2 Bugu onleyici pinlock veya adi herneyse ondan aldim, cama guzelce oturttum ve mükemmel oldu. Kesinlikle bugu yapmiyor suanda. Acikcasi kaskin herseyinden memnunum bu fiyata fiberglass+gunes vizorlu kask baska varmi bilmiyorum. Yalniz tek bi problem var kendi acimdan, kaski acemilikten bir beden buyuk almisim :/ daha dogrusu sattilar bu sana olur diyerekten. Keske bir kucuk bedeninide deneseymisim. Simdi bu yuzden kaski satmayi dusunuyorum. Niyetin olursa haberim olsun cunku kaskta herseyden onemlisi kafana oturmasi. Acik veya cene acilir kaskta onermiyorum. Cenemi kaldirima vurupta parcalanmasini hic istemem
My bike, my world, my rules. . .
Arkadaşlar evos marka kasklar nasıldır bir bilgisi olan varmı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)