Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

megelli 125 r ı biraz anlatıcam merak eden arkadaşlara

Motovento
    REKLAM ALANI
    Gundogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom Deli..
    Alıntı noneme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla pişman oldum konuyu açtıma gerçekten suçlamaya bak sen kendini ne sanıyon ?? ne boş insan sın
    Sorun sen değilsin arkadaşım burada ve her yerde bu marka ile o kadar çok sorun yaşayan olduki insanlar bıktı. Design in the U.K. yazsada 3 ay önce İngilterede bu markanın sahibi firma Megelli.com kocaman THE END yazdı, ve 2 ay o site o şekilde yayın yaptı geçenlerde aynı siteye baktım bir çin markası adı vardı, şimdi ise yine Design in the U.K. yazıyor, Anlıyacağın markanın şu an sahibi bile belli değil..ayrıca seninki olmasada 250 cc liğinin Youtube da http://www.youtube.com/watch?v=4cBdM0AcVKY bu adreste incelemesi var..
    Hemen kızma ama motorun durumu ile alakalı senlik bir durum yok...
    noneme bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    noneme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    typhoon 125 cbr125 phantom180 megelli 125 r
    http://www.youtube.com/watch?v=4cBdM0AcVKY evet burda video suu izledim de ama arkadaş öyle laf ettiki sanki yalancıyım ben ayıp yanı izlesinler video yu çöpmüymüş motor yani . herşey fiyat kalite arz talep meselesi sonuçta varsa paran bmw ye binersin olay bu ben sadece ne gördüysem anlattım yazdım merak eden arkadaşlara . dicenizkii video da megelliyi eleştiriyo taamm cbr 250r ı da eleştiriyoo ki 125 cc motoru anlattım 4000 5000 liralık motor bu fiyat aralığı için konuştum aldığım sattım fiyat aralığı buydu daha iyisini de alamazdım açıkcası ..

şimdi de birazdaha birikirip er5 almayı düşünüyorum herkesin kendine göre bütcesi var
    speed06 bunu beğendi.

adam haklı...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)