Gelin Sanal Değil Harbi!!
Reklamlar
-
34. Illegal motosiklet yarislarina çagri yapmak, karsi tarafi motosiklet yarisina davet etmek, bu tarz olaylar hakkinda forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarislarina özendirici ve tesvik edici konular açmak, bu konulara mesaj yazmak, yol gösterilmesi yasaktir ve forumdan ihraç sebebidir
[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/SIZE]BeN BoYuN EğErSeM DüNya DiZ çÖkeR...
Reklamlar
-
bizim sitemizde böyle yarışlar yapan pek yok bildiğim kadarıyla.
sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
Bırak sosyal mesaj vermeyı alırım anahtarını lespaul_84
abi saat 2-3 arası hangı pist boyle daha zevklı oluyo
[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/SIZE]BeN BoYuN EğErSeM DüNya DiZ çÖkeR...
-
bende ybr 125 var, alırsın zaten anahtarı ona bişey demiyorum
ama bence böyle yarışlar olmamalı..
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
Kesinlikle sana katılıyorum böyle yarışlar olmamalı.... Motorla şaka olmazzzzz!!!!
-
Süper Moderatör (BBRR)
34. Illegal motosiklet yarislarina çagri yapmak, karsi tarafi motosiklet yarisina davet etmek, bu tarz olaylar hakkinda forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarislarina özendirici ve tesvik edici konular açmak, bu konulara mesaj yazmak, yol gösterilmesi yasaktir ve forumdan ihraç sebebidir.
kuralları okumadan başlık açmayalım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler