Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Reklamlar
-
Selamlar aranıza yeni katıldım uzun zamanıdır forumu takip etmekteyim ilgilendiğim çoğu motorlar hakkında bilgiler okudum fakat yinede sizin degerli tecrübelerinizi almak isterim. 3 senedir yasal olmayan bir şekilde (ehliyetsiz) 100 cc debriyajlı Çin malı motorumla bir kaç bin km tecrübe ettim kısmetse Şubat ta ehliyetime kavuşuyorum ve artık bu sıkıntılı motordan kurtulmak istiyorum. Yaz için kafamda birsürü planlarım var Trakyanın her yerini gezmek memleketimin güzelliklerini tek tek görmek istiyorum bu seyahatlerin hepsini artçılı bir şekilde yapıcam ben 1.90 110 kiloyum artçım 1.75 70 kilo yolculuklarımız max. 300 km olur günlük bu şartları göz önünde bulundurarak beni mutlu edebilecek bi motor tavsiyesi bekliyorum motordan beklentilerim bayırda bizi üzmesin ve uzun yolda aşırı titreşimden her tarafımızı uyuşturmasın.
Motor tarzım naked ve Süpersport motorum sıfır olacak ve yaza girerken fuara da gidip gözlemledikten sonra almayı planlıyorum. Honda ve Kawasaki tavsiyesi istemiyorum çünkü servis sıkıntısı var. Bu tür başlıkları okudum hemen itham da bulunmayın değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Reklamlar
-
Bütçeniz nedir 250 cc ideal gibi
-
100 cc sürmüşseniz, siz de farkına varmışsınızdır ki bu kriterde min. 250 cc ister.İnazuma olabilir.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Yaklaşık 10 bin 11 bin gibi bi bütçem var kafamda şekillenen 2 motor var Süpersport ta gt250r Naked de inazuma gerçekten güzel motorlar fakat kullanma fırsatım hiç olmadı bu motorları, sizden istediğim bana bi motor tavsiyesinin yanında bunları kullanıp kullanmadığınızı artı ve eksi yönlerini yazmanız. Bunları belirten mesajlarınız beni çok daha mutlu edecektir ve tercihim açısından daha sağlıklı olacaktır teşekkür ediyorum.
-
gt 250 naket isteklerine cevap verecektir. İnzuma beklentileri karşılamadı. Şimdiden hayırlı olsun
-
Hangi açıdan inazuma beklentileri karşılamıyor?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)