Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cbr 125R

REKLAM ALANI
    Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı dental_land adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    0 motora vericeğin fark yerine kaliteli ekipman al.
    Haklısınız,2.el olarak zaten tek sizin motorunuzu düsündüm,şubat gibi ancak alabilirim,facebookta buldum sizi ancak ekleyemedim,UĞUR ÖZDEMİR diye arayip omüde okuyan birisi olarak cikarim sanirim,ekipman konusunda ve motor konusunda yardiminizi gorüslerinizi almak isterim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Derbi ETX
    bende hiç deneyimsiz gidip aldım vitesli baya bir ugras vs eve zar zor getirdim, daha sonra bir tanıdığa gösterdim debriyaj gerginmiş. gevşetti sorunum kısmen çözüldü 3,4 güne de alıştım. kalkışta panik yapma gerisi geliyor.

debriyajı sık tak 1e, cok yavaş hafif hafif bırak hareket etmeye başladığın zaman, o nokta debriyaj da ayırma noktası oluyor.
    gazı hafiften vermeye başla, motor normal gitmeye başlayınca yavaş bicimde sal debriyajı
    bu yeni başlayan birinin zor bir macerasıdır, bilen biri bunu böyle anlatmaz
    aldığıma pişman olmuştum da sevmeye başlıyorum artık ama boşa atmak zor benim motor da baya bir hırpaladım, kavrayana kadar

dental_land - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı Baraza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısınız,2.el olarak zaten tek sizin motorunuzu düsündüm,şubat gibi ancak alabilirim,facebookta buldum sizi ancak ekleyemedim,UĞUR ÖZDEMİR diye arayip omüde okuyan birisi olarak cikarim sanirim,ekipman konusunda ve motor konusunda yardiminizi gorüslerinizi almak isterim.
    Motorsiklet hakkında çok tecrübeli sayılmam ama kendime yetecek kadar bilgim var . Soru sormak istersen forum üzerinden mesaj atabilirsin bana face üzerinden bulamazsın beni.

Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı JafJaf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende hiç deneyimsiz gidip aldım vitesli baya bir ugras vs eve zar zor getirdim, daha sonra bir tanıdığa gösterdim debriyaj gerginmiş. gevşetti sorunum kısmen çözüldü 3,4 güne de alıştım. kalkışta panik yapma gerisi geliyor.

debriyajı sık tak 1e, cok yavaş hafif hafif bırak hareket etmeye başladığın zaman, o nokta debriyaj da ayırma noktası oluyor.
    gazı hafiften vermeye başla, motor normal gitmeye başlayınca yavaş bicimde sal debriyajı
    bu yeni başlayan birinin zor bir macerasıdır, bilen biri bunu böyle anlatmaz
    aldığıma pişman olmuştum da sevmeye başlıyorum artık ama boşa atmak zor benim motor da baya bir hırpaladım, kavrayana kadar
    Kardeşim teorik olarak hepsini öğrendim zaten araba ve bisiklette kullanıyorum zorlanacağımı pek sanmam ama işte ilk olunca insan zarar vermek istemiyor motoruna,ama güzel bir heyecan yaşadığına eminim zaten 0 almak istememdeki amaçta bende yaşayayım bu rodajı,bakımları vs.diye ancak 2.el almak daha mantıklı gibi geldi bana dünden beri Teşekkür ederim

---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

Alıntı dental_land adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorsiklet hakkında çok tecrübeli sayılmam ama kendime yetecek kadar bilgim var . Soru sormak istersen forum üzerinden mesaj atabilirsin bana face üzerinden bulamazsın beni.
    Attım hocam özelden mesaj

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)