Avrupada cbr 300 olarak gelecek sadece. Türkiyeye vergiden dolayı cbr 250 olarak gelir yeni kasa
Avrupada cbr 300 olarak gelecek sadece. Türkiyeye vergiden dolayı cbr 250 olarak gelir yeni kasa
cbr 300 gelırse alınabılır bence satarda 250 cc yerıne 300 almak daha mantıklı nasılsa pahalı en fazla 2000 lıra oynar dıye dusunuyorum ama 300 luk varken 250 bıter o ayrı 300 luk 12000 eder bana gore gıdıp 2008 model çöpşiş almaktansa sıfır almak daha mantıklı kı ben 125 lık motoru bıle bulamadım temızını buyuk cc ler de iş daha da zor nasıl verıyolar o parayı hayret abı cok temızmıs de lem 2006 model dıyorum hala temız dıyo 28000 km yapmıs mıs ta yok yaa gaza geldım gece gece
www.erkakurye.com
Ben 20 gün önce aldım sıfır cbr250 bayiyle görülmelerim oldu tr ye 500 lük gelecek 300 lük gelmeyecek dedi. 250 aynı kasa devam dedi ben onun yalancısıyum bu arada ;) bana söylenenler budur.
Hocam ben telefonu bayiden almadım.Direk Honda yı aradım ve onlara telefonumu bıraktım ana merkezi tarafından arandım yani yanlış bilgi çıkmaz büyük ihtimalle.
Honda'nın kendince taktiklerinden biridir buda ama kesinlikle yeni kasa geliceklerin hevesini kırıyım 2014 model bayilere Haziran başı gibi gelicek ve gelen motorda da ne kasasında nede motorunda hiç bir değişiklik yok.
300 lük makinayı 12.000 TL'ye mi satıcaklarını düşünüyorsunuz???
Bayiye 2014 modeli hakkında sorduğumda oda 500 lükten bahsetti ama 250 lik hakkında bir bilgisi olmayacağını söyledi ancak önceden de yazdığım gibi net bir şekilde tekrar söyliyim; ana merkezinden aradılar motorda bir değişiklik yok alıcaklara acele etmelerini tavsiye ederim.
300luk al. Biraz. Bekle
10 numara. Motor. Gercigi 250lik te. Guzel.
Hocam 300 lük buraya gelmez ki gelsede fiyati 250 likten 4 bin tl daha fazla olur.
Hocam hep fuarda gelir ön sipariş alınır Mayıs , en erken nisan ortalarında direk bayiden alınabilir bu hep böyle olmadı mı zaten?
Ön sipariş elbette fuardada verilir ama direk gidip bayiden almak için en geç Haziran'a kadar beklenir.
Ya tam alıcam bu hafta derken birde rc200 çıktı piyasaya kafam allak bullak oldu :S
Harika görünüyor fiyatını bulamadım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)