Sizce Burgman 400 mü? 150 ZAT mı? CBR 125 mi? uzun yolda daha az yakıyor?
Siz bir karşılaştırın bana göre 150 ZAT sonra Burgman 400 Sonra da CBR 125 sizce
Söz Sizde ___KILIÇ___
Heyyyyyyyyyyyyy bir fikri olan yok beah
Sizce Burgman 400 mü? 150 ZAT mı? CBR 125 mi? uzun yolda daha az yakıyor?
Siz bir karşılaştırın bana göre 150 ZAT sonra Burgman 400 Sonra da CBR 125 sizce
Söz Sizde ___KILIÇ___
Heyyyyyyyyyyyyy bir fikri olan yok beah
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Bana göre Burman 400 sonra 150 ZAT en son CBR 125
burgmanın yanında zat neki? teneke kutu lafı bile olmaz
hay allahım karşılaştırmaya bak
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
D) Hiçbiri <--- ahanda bu!!
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
70- 80 ile gideceksen cbr125 az yakar
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
uzun yolda burgman an 400 tam gaz gidersen 140 bin tl yakıyor.. zat 150 de aynı yakıyor .. cbr 125 sanırım daha az yakması lazım
cbr 125 tabii ki nede olsa hem 125 cc hem scooter gibi(otomatik vitesli) değil
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
dostum 150 zat hemen eyle onu aman aman sakın öle bı hata yapma hatta mondıal alma yanı..benım abımde var hangı bı sorununu anlatsam yanı anlayım en basıtı mars motoru bozulmus sımdı hep ayaklıkla calıstırıyor..ben otomatık vıtes kesınlıkle onermem her zaman vıteslı daha saglıklı cbr 125 ii bılırım arkımda var cok az yakıyor ve serı bır motor tavsıye ederım..burgman400 de cok guzel ve özellıkle rahat ama cok benzın yersın ve otomatık..ben senın yerınde olsam burgman alacak kadar paran varsa neler alırım vala
motor gücüyle alakasi yok yüksek devir düşük vites veya sabit hızla alakalı.benim nexus 460 cc 130 bin yakıyor, 110 luk cub 100 bin yakıyor, enjeksiyon farkı..
OK ama celallenme beah
mercedes ile murat 124 karşılaştırması bu yahu yapmayın böyle....
[B]İNSANLARLA YAŞAMAK İÇİN ONLARA MUTLAKA SABIR GÖSTERMEN GEREKİR...[/B]:cat:
Yok kim neyi tercih eder die beee
___ KILIÇ ___
selam
bence cbr125 , burgman 400 , zat 150 diye düşünüyorum
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
suzuki burgman alanın benzinle işi olmaz cbr ne alaka bu motorların yanında onu çözemedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)