Arkadaşlar,henüz iş resmiyete dökülmedi ama 1993 model bir bmw r80 aldım.Bu motor hakkında bilgisi ve fikirleri olanlardan yardım isterim.
Arkadaşlar,henüz iş resmiyete dökülmedi ama 1993 model bir bmw r80 aldım.Bu motor hakkında bilgisi ve fikirleri olanlardan yardım isterim.
Valla bi bilgim yok ama hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan!!!
kazasız belasız kullanman dileğiyle
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
İşte bu motor hayırlı olsun
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Alman panzeri denen şeylerden biri! Hayırlı olsun.çKazasız belasız sürüşler dilerim.
bmw olsun maket olsun
ne farkeder
hayırlı ugurlu olsun sımdıden
[B]RR gençliği[/B]
İyi bir model olmalı, direksiyon eğitimi esnasında gelen yunuslarla konuşmuştum, memur tavsiye etmişti bulabilirsen emniyetin ihalesinde R80 al çok iyi demişti. Güle güle kullanırsın inşallah. Hayırlı olsun.
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
En güzel seçimi yapmışsın Hayırlı olsun
0 Rh (+)
06 - 09
2. el bmw nereden alınır
bilgisi olan varmı. motorların fotoğraflarını görebileceğimiz site adresi falan
hayırlı olsun!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Hayırlı olsun... Canım avrupalı da bir başka oluyor.
Sende aramıza katıldın.
Bide aklıma gelmişken ne kadara ve ne şartlarda nereden aldın motoru? Bu yöndede aydınlatırsan düşünen arkadaşlara kolaylık olur.. Selam ve saygılar.
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hayırlı olsun çok tatlı bir motora benziyor darısı bizim başımıza
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
Bmw olsun çamurdan olsun... hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Hayırlı olsun güzel motor. Bu aralar polis motorları satılıyor. Bu motorda onlardan biri muhtemelen. Eğer çatısı sağlamsa gerisi hiç önemli değil. Motor bitik bile olsa çalışır. Sağlam mekaniği vardır. Motor'u vakumlu karbüratör kullanır çekişide oldukça güzel. Ben kullandım çok hoş alet.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
çok teşekkürler.4500 ytl ye anlaştık.zaten eski polis motoru.ihaleden almıştı arkadaşım.ben ilk gördüğümde aşık olmuştum makinaya veeeee benim artık.umarım herkes hayalindeki motora sahip olur.birsonraki motorum bmw 1150 gs olacak.kafaya taktım.bmw den başkası beni cezbetmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)