14 bin km cb125 E alınır mı ?
Reklamlar
-
arkadaşlar iki hafta içinde motor alıcam seçenekler mondial drift ve honda cb125 E mondial 6 bin km honda 14 bin km de aralarında 600 lira farkediyor seçiminiz ne olurdu hondanın motor ömrü hakkında fikriniz var mı cevaplarınız için teşekkürler (Başlangıç motorum)
Reklamlar
-
neden alınmasın ne gibi tereddütün var? 14binde motor bitmez rahat ol kuryeler canını ala ala activaları bile 60.000 kmlere kadar kullandılar, bu kadar korkmayın gerektiği gibi bakılırsa motor kolay kolay bitmez, 14000km nedir ki...
somut örnek istersen canım kardeşim, ben kendi gözümle 65.000kmde hiç açılmamış kinetik scooter gördüm
ki hadi diyelim ömrü bitti sekman değiştirir devam edersin yoluna silindir-piston-krank sorun çıkarması için hiç bakılmamış olması lazım... iş arasında birşeyler karalıyorum, elimden geldiğince soru sorarsan bir ara bakar cevaplarım yine...
-
aslında herhangi bi tereddütüm yok sadece ilk motorum hani motosiklet motorlarının ömürleri hakkında bi fikrim yok bakımları düzenli serviste yapılmış o zaman bu motoru almakta bi sakınca yok diyebilirmiyiz kazası yok motorun cevap için teşekkürler.
-
Temizse alınır ama şöyle yapmak varken ben olsam hiç girmem o topa,
14 bin km de cb ye ortalama 3 bin civarı vericeksin çok az katıp ybr bakabilirsin 3500 e temiz ybr ler var .
-
ercan bey dediğiniz doğru fakan bütçem el vermiyor eldeki bütçe ancak bu motoru almaya yeterli şöyle düşünün mondial alacakken az katıp honda alıyorum
-
akindr adlı üyeden alıntı
ercan bey dediğiniz doğru fakan bütçem el vermiyor eldeki bütçe ancak bu motoru almaya yeterli şöyle düşünün mondial alacakken az katıp honda alıyorum
apaçi motoru değilse sahibi temiz binmişse alabilirsin.
diğerine hiç bulaşma..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Bakimliysa 14 bin km bi motor icin hic birsey degil.
-
Doğru bütçenin el verdiği en iyi motor denilebilir.
Kuryedeyken kullanıyordum resmen kokluyordu benzini 90 a kadar iyi geliyo ama 95 den sonra egilsende gitmiyor .Benim kullandıgım motoru 40 binde bana verdiler hunhancar kullananlara rağmen hala sağlam denilebilirdi...
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
Ben 9000 km kullanıp sonra sattım. Hala ilk günkü gibiydi. Alınmaması için tek neden bakımsız olması olabilir.
-
-
Bana kalsa sıfırı bile alınmaz. Honda'nın yüz karası motorlandandır kendileri bana göre.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
Bana kalsa sıfırı bile alınmaz. Honda'nın yüz karası motorlandandır kendileri bana göre.
Abi senin görüşünü biliyoruz. bir türlü vazgeçemedin kurttan.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
seni Permatiq59 a havale ediyorum
-
ercan 90 km hız benim için gayet yeterli zaten en az bir yıl bu motora binmeyi düşünüyorum. yvzipek 2750 lira motor sahibi düzenli bakımlarını belgeyle gösterebiliyor haftaya ehliyeti alıyorum dosyayı alıp emniyete gitmesi kaldı sadece bir sonraki haftada motoru alıcam inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
2000 tl ye mondial drift bulmuştum bu motoru gördükten sonra aklımda yer etti ve bütçeyi o fiyata çekip hondayı almayı düşünüyorum açıkcası.
-
ercan 90 km hız benim için gayet yeterli zaten en az bir yıl bu motora binmeyi düşünüyorum. yvzipek 2750 lira motor sahibi düzenli bakımlarını belgeyle gösterebiliyor haftaya ehliyeti alıyorum dosyayı alıp emniyete gitmesi kaldı sadece bir sonraki haftada motoru alıcam inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
2000 tl ye mondial drift bulmuştum bu motoru gördükten sonra aklımda yer etti ve bütçeyi o fiyata çekip hondayı almayı düşünüyorum açıkcası.
hangi il? ...............................
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
doğru bir karar emin olabilirsin. .bu motor gayet güzel... bakma kedi ciğer ilişkisine sen..
-
ikamet zonguldak merkez mondial düzce de honda zonguldak da.
-
twili adlı üyeden alıntı
Abi senin görüşünü biliyoruz.
bir türlü vazgeçemedin kurttan.
Binerek ve yolda test ettim. Bana tamamen tırt geldi.almayacak olsam kurtlanırdım ama ben bu motoru hondaya yakıştramadığım için ne öneririm nede binerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
Garip1701 adlı üyeden alıntı
seni Permatiq59 a havale ediyorum
Beni derby 59 a havale et lütfen.
-
Benim cb 12.800 km lerde ve ilk aldigim halinden farki yok,gorenler sifir mi diye soruyor. Yani git motora bak,km dusurulmemis ise hala sifir gibi piril pirildir.. 300-500 lira ucuza alicam diye km si dusurulmus kurye çikmasi,sucu çakmasi motorlara aldanma.
-
motor kozmetik olarak sıfır gibi duruyor şehir itibariyle kurye olma ihtimali düşük.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)