zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Fiyati iyiymis 2750 ye biraz pazarlik ile daha asagi olabilir.masrafi yoksa km si oynanmamissa al bence.
Benim motorunda bakimlari aldigim yerde yapildi merak etme hala sifir gibi.. Ama
ben o fiyata vermem suan icin
Gorusmek uzere
genç biri olduğunu düşünüyorum...motoru babanın abinin adına filan al...trafik sigortasını yaşa göre belirliyorlar...fena geçirirler ona göre...
benim yüzlüğü 19 yaşında bi gence sattım 200tl ye yaptırdı..çok acıdım çocukcağıza...
14 bin km hiçbir şey değil.
Apachi denk gelir o fiyata yahu.. Çinli alacağına apachi al bence. Ben de motor alırken biraz bilgi sahibi olsaydım apachi alabilirdim
Baslangic icin daha iyisi yok . Tam ogrenme motorudur cb . 14 bin bisey degil , sahibi duzgunse motorda duzgundur .
babam ikinci ele sıcak bakmıyor sanırım sıfır mondial drift alacağız ilk motora çok para vermek istemiyorum açıkcası bakalım önümüzdeki hafta bi motor almış olarak burda olurum inşallah.
dostum 3 bin tl ye 0 satıyor pınarbası honda galiba yeniköyde bence git 0 al cb alcaksan msj atıp duruyorlardı gecenlerde
motoru sakaryadan yada zonguldaktan alıcam şehir dışına gidemiyorum maalesef benimde gönlüm hondadan yana ama bakalım henüz kesin olmamakla birlikte 0 mondial gibi duruyor malum ruhsat sigorta vs 300 tl yi buluyor mondial 2800+300 honda 4000 +300 maloluyor. Bu motora bir seneden fazla binmeyeceğimi düşünürsek çokta önemli olmadığını düşünüyorum.
en iyisi Honda bayisine git, cb125 al sıfırı 3190 TL+Plaka masrafları.Eğer peşin ödeyeceksen fiyat biraz daha iner bence
http://honda.com.tr/motosiklet/commuter/cb-125-ace
bu çarşamba sakaryaya geçiyorum bayiye gidip bakmakta fayda var tabi ace ile cb 125 e arasında neden 1000 lira farkediyor nedir ki farkları baktım ama kasa haricinde pek bi fark göremedim.
cb yerine ben olsam drift alırdım ki aldımda...
o paraya ne ace nede cb125 e alırım...
titreşimsiz mis gibi beygir ve tork aleti drift alınır.
ybr desen anlarım cbf desen anlarım ama cb125 aslaaaaaaa...
mondiali denemeyenler hala 150 hs dönemindeki gibi zannedenlerde devam edin....birde bir kere bile üstüne binmeden nasıl da yorumlar yazıyo ınsanlar pessss
tabiki dirift hondanın en tır motoru dur. cb
Boluda vardı 3250ye kalkmış şimdi ilanı. Yakında koyar tekrar satılmadıysa. 600kmdeydi sanırım.
14 bin Honda için hiçbirşey, ama istedklerini karşılayacak mı ?Biraz konfordan yana sıkıntı var, yoksa sabit 90-100 de gidiyor karbüratörü açınca.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)