Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeni başladım Kawasaki750 Ve Fazer8

REKLAM ALANI

Alıntı Poyraz156 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sagol kardes

cihan54 emreerol wiking tr_select sizin vereceginz cevapların.. diyorum buraya bida yazmayın
    Az seviyeye bak.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

sağol dostum beni aydınlatğın için açıklayıcısın gizli saklı mesajlar vermiyorsun böle açıklama yapana can kurban minnettarım
    Alıntı sodalimon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu da bu nokta üzerinde dönüyor zaten.
    Daha doğrusu, sorunun kendisi o.

Yapıcı olmak gerekirse; tekniğinin, teker yapabilmenin, hiç kazanın olmamasının pek bir önemi yok bu açıdan yaklaşınca.

Kanımca, burada kontrol edilmesi gereken unsur, kendine olan güvenin.

Özgüven + motorun teknik güvenilirliğinin verdiği his = normalde yapmayacağın hatalara zamanla meyil göstermek sonucunu getiriyor.

Kişinin kuralları esnemeye başlıyor zamanla.
    Sonra kişi; herkese akıl verirken "yapmayın" dediği şeyleri yapmaya başlıyor.
    Sürüşünün içine şans etkenini de sokmaya başlıyor sürücü, bu güven patlamasıyla, ilerleyen zamanlarda.

Bu basit bir gözlem. Basit tek bir senaryo için.

Sana uyarıda bulunan kişilerin deneyimleri beni belki 50'ye katlayacak düzeyde ve onlar; daha anlatamadığım, farkında bile olmadığım, neler neler yaşayıp bu yola devam etmiş insanlar.

Sen de bunların farkındasın elbette; ama, ifade tarzından anlaşılandan yola çıkarak, aslında iyi niyetle uyarıda bulunuyorlar.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    250 cc iyidir. Daha sonra 600 cc falan yapıp sonrasında 1000 cc'ye geçersen daha sağlıklı gidersin. Aslında Honda NC700 serisine de şimdiden geçebilirsin. Ben öyle yapardım ama benim 30 bin km kadar tecrübem oldu, panik durumlarına hakim olabiliyorum.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)