Arkadaşlar çok karasızım bana yardımcı olurmusunuz siz olsanız hangisini alırdınız ikisinden biri olarak:
1. Superlight 150 (KEEWAY)
2. YBR 125 ( YAMAHA )
Yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar çok karasızım bana yardımcı olurmusunuz siz olsanız hangisini alırdınız ikisinden biri olarak:
1. Superlight 150 (KEEWAY)
2. YBR 125 ( YAMAHA )
Yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum...
ne kadar güzel bir soru, bende şu an bu ikisinden hangisini alsam diye düşünmekteyim işin açığı, bakalım o gün gelsin gözümü karartıp birisini alacağım, ybr çok kaliteli alet, ama benim bulunduğum yerdeki servis gerçekten çok kötü, artı fiyatı ve 10hp olması beni biraz düşündürüyor işin açığı, superlight ise çin malı olması dolayısı ile biraz tereddütte bırakıyor-hoş işin özü ybr de öyle ama sonuçta yamaha- ama onun haricinde güç, fiyat ve bulunacağım yerdeki servisin çok iyi olması ile bende ki pozitif etkileri ayrıca kullanıcı yorumlarını da es geçmemek lazım, bakalım kısmet, sonuç olarak zor tercih hocam bence tabi, burda birazda tarz meselesi devreye giriyor, ne diyeyim kalbinin sesini dinle, al birini gitsin...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
İkisi farklı kategorilerde ! Keaway de kalitesiz değil ayrıca ...
kategoriler farklı ama keeway ın sesi cok güzel çin malı ayrıca yamaha ise mükemmel bence 2. el ide iyi servis yedek parca vs vs yamaha derim ama keeway da fena diil hani aaaaaaaaaaaaa benimde kafam karıştı yaaa
iki motosikletinde sürüş tarzı birbirinden çok farklı, aynı katogoride iki motorsikletten bahsetmiyorsun ki ? bu noktada senin tarz olarak ne istedigin çok önemli bence...
mesela ben olsam naked bike ve devamında street yada racing tarzına geçiş istedigim için ybr yi seçerdim, nitekim benimde ilk motorum bu tarz oldu ama yok benim tarzım cruiser dersen başlangıç için keewayi düşünmelisin, sonuçta her iki motorda kendi sınıfında belli bir kalitenin üstünde....
tarzının ne olduguna kaarar verirsen ne alacagınada karar verirsin
Her ikisini de yakından görürsen kesinlikle keeway dersin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ben olsam ybr derdim
tarz meselesi....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
ben kafanı karıştırayım RR Dadyw 250 bi bak derim
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
johnny_rook'a katılıyorum.Bence de önce tarzına karar vemelisin.Bankadan bir arkadaşım 2 ay önce YBR 125 satın aldı.Çok memnun.Başlangıç için ideal bir seçim olduğunu söylüyor.Ama Superlight 150 de çok güzel.150 cc'lik bir motosiklet için hayli gösterişli.Motoshow'da Keeway'in Land Cruiser 250, Super Shadow ve Superlight modellerini ayrıntılı inceledim.En ucuz model olmasına rağmen Superlight diğer iki üst modelden çok daha iyi göründü gözüme.Belki de rengindendir bilmiyorum.Bej renkliydi.Eğer seçimin cruiser yönünde olacaksa Superlight'ı tercih edebilirsin.johnny_rook adlı üyeden alıntı
johnny_rook adlı üyeden alıntı
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
keewayın havası yeter.harika bir motor,tabiki diğer arkadaşların dediği gibi tarz meselesi..yamaha da fena değil hani....
Yamaha'daki servis ve yedek parça garantisini Keeway de bulamayacağın kesin ama tip olarak Keeway de fena değil hani.
bence de ikisi de güzel ama ybr kırmızı veya siyahı varya of
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
kesinlikle ybr125 ama yine de imkanın varsa ikisini de bir dene hangisinde daha cok rahat edersen. sonuçta kullanacak olan sensin alıp rahatsız olup iki güne satmak da var...
Süperlight aksesuar yüklü bide cc bar olcek. Harleyleri bozar görüntüsü. Gezinti amaçlı kullancaksan Süperlight çünki yakışıklı bi görüntüsü var. İş amaçlı kullancaksan Ybr 125 çünki uzun kilometrelerde problemsiz.
KEEWAY daha sükseli
[B][COLOR="Red"][SIZE="2"][FONT="Verdana"]Bildiğimizi Zannetmemiz,Öğrenmemizin En Büyük Düşmanıdır.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)