Siz olsanız Hangisini Alırdınız...
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba yeni konu açmadım bu başlık var diye ben Beylikdüzü - Çağlayan arası motosikletle işe gidip gelmeyi düşünüyorum bir çok modele falan baktım ettim ikinci el japonlara dahi baktım ama kararımı veremedim park yerim yok binanın önüne zincirleyecem motoru bunada binayen sıfır kanuni almayı düşünüyorum. ama hangisi ?? sizden tekniğe dayalı yorumlar bekliyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın ama yol uzun ve her gün olunca bide üstüne üstün yoğun trafik gibi bi derdimiz olunca insan alabileceğinin içinden en EKONOMİK ,Sağlam , konforlu olanını tercih etmek istiyor.bilmeden hareket etmek istemiyor ...
1- puma 150
2- windy 125 s
3- windys 150lx
4- windys 150
5- gt 170r
Reklamlar
-
Hiç düşünmeden ybr yi tercih edebilirsin. İstediğin kadar zorla (tabiki zorlama ) seni yarı yolda bırakmayacak bir motordur. Atikdir.seridir. Cbf ile bile kapışabilirsin yarış istersen ama sen motorunu üzme oda seni üzmesin taraftarıyım
Dipnot : söylediklerim 2004 için geçerlidir.
-
muco55 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba yeni konu açmadım bu başlık var diye ben Beylikdüzü - Çağlayan arası motosikletle işe gidip gelmeyi düşünüyorum bir çok modele falan baktım ettim ikinci el japonlara dahi baktım ama kararımı veremedim park yerim yok binanın önüne zincirleyecem motoru bunada binayen sıfır kanuni almayı düşünüyorum. ama hangisi
?? sizden tekniğe dayalı yorumlar bekliyorum arkadaşlar
kusuruma bakmayın ama yol uzun ve her gün olunca bide üstüne üstün yoğun trafik gibi bi derdimiz olunca insan alabileceğinin içinden en EKONOMİK ,Sağlam , konforlu olanını tercih etmek istiyor.bilmeden hareket etmek istemiyor ...
1- puma 150
2- windy 125 s
3- windys 150lx
4- windys 150
5- gt 170r
Bu aradığın özellikler kanuni de olmayabilir sende ybr 125 lere baksan daha iyi..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
apachehasan adlı üyeden alıntı
Süperlight aksesuar yüklü bide cc bar olcek. Harleyleri bozar görüntüsü. Gezinti amaçlı kullancaksan Süperlight çünki yakışıklı bi görüntüsü var. İş amaçlı kullancaksan Ybr 125 çünki uzun kilometrelerde problemsiz.
cc bar ? sisi bar olmasın o?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler