Honda pcx 125- Ktm duke 125
Reklamlar
-
Herkese oncelikle selamlar. Konudan anlasildigi uzere iki farkli motordan bahsetmekteyiz.. ilk motorumu almak istiyorum .ilk basta kafamda baslangic olacagi icin kucuk cc li motorlar arasında scooter olarak gerek teknolojisi gerek gorunumu dolayısıyla pcx almaya karar vermistim takiii ktm duke 125 i gorene kadar.simdi acayip bi ikilemde kaldım. Fiyat olarak duke, pcx den dahapahalı olsada( 2.elde 2000-3000tl fark var) gerek gorunumu gerek teknik ozellik olarak pcx e olan fiyat farkini amorti ediyor.kullanım amacım istanbul sehir ici agirlikli fakat yaz tatillerindede sehir dısınada cıkmak.iki motorda sehir icinde kendini kıvrakliklariyla ve ekonomik olmalariyla kendini ispatlamis.fakat sehir disi yolculuklarindada otoyollarda rahatlikla gidilebilecek ve istendigi zaman hizlanma ve guvenlilik olarak hangisi daha ondedir yada dogru olur?(aradaki fiyat farkinida goz onunde bulundurursak)her iki motoruda 2. El olarak almayı dusunuyorum. Simdi ilk motorum olacağı icin sizce hangisi tercih edilmeli?. Pek bilmedigim konular iki marka arasındaki parca, servis imkanları veya bakim farkları fiyatları???
Reklamlar
-
ktmnin yedek parca fiyatları fazla
çok farklı motorlar bunlar
senin tercihine kalan bi konu bi ilerde büyük motorlar kullanırım 600 cc falan diyorsan ktm al
keyfime düşkünüm kışın yağmurdan sonra asvalttan sıcrayan camurlar ayakkabımı pacalarımı batırmasın diyosan pcx al
başka diyecek bişey bulamadım apayrı motorlar bunlar
yada bajaj pulsar 200 ncyi bekle oda cok yakısıklı
-
dük düşünüyorsan 200e bakmanı tavsiye ederim. onun dışında da pcx de çok güzel bir motor
-
Buyuk cc li motor alicagimi pek sanmiyorum. Evet ikisi cok cok farkli ikisindede beni ceken farkli bi ozellikleri var ama.nedir bulamadim
-
-
Duke cok dusuk kaliyor fiyat anlamsiz yani
-
Birde pcx ile bir düşüncemde şöyle boy 1.85 kilo 78, bu motor altımda kaybolur gibi duruyo.. :(
-
MXT adlı üyeden alıntı
Birde pcx ile bir düşüncemde şöyle boy 1.85 kilo 78, bu motor altımda kaybolur gibi duruyo.. :(
Duke 125 te baya ufak tefek bir motor. PCX daha kalıplı bence
-
-
Aynı ikilemde ben de kalmıştım.
Scooter bakıyordum başta. Görünümü itibari ile maxi scooter havası olan PCX düşünüyordum.
Taaa ki Duke'u görene kadar. Hatta arkadaşı da kafalamıştım beraber alacaktık.
Sonra Apache aldım
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
ktm duke 125 bitti
nasıl bitti, 2. el almayıu düşünüyorum zaten..
-
onun 2.eli bile hondaya on basarda ondan.honda kullanıyorum memnun değilim ok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)