Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni başlıyorum Yardımcı olursanız sevinirim :)

REKLAM ALANI

Merhaba abilerim ben 18 yaşındayım boyum 187 kilom 78 1 ay sonra a2 ehliyetimi alıyorum daha motor kullanmaya yeni başladım yeni motor alıcam sevdiğim motorlar daha çok hyo gt250 street gibi naked motorlar sizin tavsiyeleriniz nelerdir alım satım kullanım gibi bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bende aynı durumdayım senle, yeni ehliyet yeni motor falan. Kullanmadım ama Suzuki İnazuma naked olarak memnun kalınan bi motor, Bunun yanında KTM duke biraz daha pahalı, daha uygun olarakta SYM wolf da iyi yorumlar duymuştum bi incele istersen...

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    boyum 187 kilom 78
    Şimdi sana 125 lik motor ile başla diyenler çok olur ama aklında madem 250 lik var İnazuma ya bir bak derim. Eminim kullanan arkadaşlar da tavsiye edecektir

Yav zaman mı çok değişti, ben mi geride kaldım. Önceden (2001 çin istilasından önce) 50cc pejo ile başlanır, 251 lik Mz veya 350 lik Jawa ile devam edilirdi. Hey gidi günler hey.

Motosikleti
    CBR 250R
    Gt250 ler çok ağır ve kalıplı frenleme ve manevra beğenilmiyor. Ama hızı yerin de görüntü yerinde başlangıç için çok zorlar seni oturuş pozisyonu bile çok rahatsız yani. Kalite istiyorsan CBR 250 ye bak fiyatı da uygun kalite olarak honda zaten yakıtı az kullanımı rahat veya ninja düşün yol tutuşu hızlanma frenleme güzel görüntüde ama biraz parça fiyatları tuZlu. Inazuma dersen çok rahat çok kullanışlı çift silindir felan ama hızı az kullanımı çok rahat yani yaşına uymaz bence tatmin etmez seni hızı ama çok güzel alet yani. Önerim CBR 250 yani ben de çok araştırdım ben de 4 5 aya alıcam ehliyeti benim CBR 125 alıp 20 bin 30bin km yapıp az masrafla kullanacağım görüntüsü ve performansı 125 için çok iyi. 125 ile 2 sene geçirip 600 lük alacağım hiç 250 ile uğraşmadan CBR 250 de CBR 125 tek silindir zaten.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)