Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ss başlangıç motoru

REKLAM ALANI

Motosikleti
    henüz yok
    merhaba arkadaşlar 1 2 sene sonra ss motor alıcam şimdien para biriktirmeye başladım bile tabiki ehliyetimi aldıktan sonra alıcam.

soruma gelicek sürekli olarak köye gittiğimde 2 zamanlı scoter var yamaha marka. aklımda öncelikle aprillia rs125, hyosung gt25 r , derbi gpr 125 kawa 250r var

şimdi hangisini tercih edersiniz 2 zamanlı motordan anlıyor pek uzun zamanlı kullanacağım söylenmez sadece yazları binicem ama 2 sene falan kullanıcam sonra cc yükseltmeyi düşünüyorum yani benim için geçiş motoru olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    SS başlangıc motoru ben önermıyorum.

Düşüceksin kaza yapıcaksın yazık olacak o grenajlara.

Eger bu işi hakkıyla yapmak istiyorsan tvs apacheyada ybr gibi modelleralıp koruma demiri takıp daha rahat etmen.

SS motorun gidon açısı dar bilekleri yorar bunları baştan kabullenceksen düşün. daha kötüsüde artçının olmasını hiçmi hiç istemezsin.

geçiş motoru diyosun satıcaksın derbi ile aprilla satılmaz kolay kolay satması zor.

ya hyosung ya kawasaki al fakat bir düştünmü gitti 1 milyar

2 yıl sonra alıcakmıssın 2 yıl sonraya kim öle kim ala motor almaktan vazgeçip araba alıp foruma bile girmessin belkide.

Motosikleti
    henüz yok
    geçiş motoru diyorum ama 2 3 sene kullanıcam yani 2 3 senede bi ybr ye binesim gelmez yani böyle grenajları olan ss bir motor istiyorum razıyım yani her şeyine

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Bornovada yaşıyosun sanırım küçük parkta şeklim olsun cafelere mekanlara çekiyim havamda geçilmesin diyosan

Hyosung gtr 250r tam sana göre.

SS ilede olur başlangıc motoru sadece az daha zorluk çekersin bu kadarcık.
    sodalimon bunu beğendi.

sodalimon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha S10
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bornovada yaşıyosun sanırım küçük parkta şeklim olsun cafelere mekanlara çekiyim havamda geçilmesin diyosan
    Sırrı ifşa etmişsin ayıp olmuş biraz
    CEM. bunu beğendi.
    Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
    Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...

Motosikleti
    henüz yok
    evet bornovada oturuyorum o kadarda şeklimiz olmucakmı :D
    sodalimon bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)