Bencede 5 beygir az değil
Yani kymco alınır mı sorunsuz binilir mi
Bencede 5 beygir az değil
Yani kymco alınır mı sorunsuz binilir mi
Yani söylemek istediğim şey
250 cc ye iki kişi binince TEM de e5 te yeterli olur mu
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
Yorumunuz için teşekkürler beko12345
Hocam sınır 100 de kamyonlar bile 120-130 la gidiyo
BiZimde bunlardan kaçmak için ara ara hızlanarak sollamamız gerekiyor
http://www.izlesene.com/video/kymco-g-dink-250/7034695
test vidyosunu izledinmi
Kymco commuter konusunda geride kaldı. Adam gibi düz vitesli motorları yok. Türkiye'yi bırak, dünyada da yok. Quannon modelleri ilk çıktığında iyiydi ancak artık demode oldular. Venox bile yıllardır aynı kaldı. İyice "scooter"cı oldu Kymco...
arkadaşım, bu kadar panikleyeceksen motor alma.. yok kamyon şöyle gidiyor yok bu böyle gidiyor.. şimdi can taşıyoruz diyeceksin -klasik türk söylemi- ama unutma ki biz sana zarar verecek birşey söylemeyiz. hayır yazdıklarından anlaşıldığı üzere sende ciddi bir korku var. bırak motoru bilmem neyi, sen önce bu işe niyetli misin ona karar ver. motoru yiyeyim, sana birşey olmasın ;-)
kymco'lar katır gibi aletlerdir. sağlamdır, karakteristik yapı olarak seridir. kırılmaz dökülmez, fire vermez. senin ilgilenmediğin Agility 125 modeli kendi segmentinde efsanedir, bir nevi Tazmanya Canavarı...
Biraz araştırsaydın keşke bu başlığı açmadan o zaman görecektin ki millet hala Kymco Venox'u soruyor, neden commuter'a ağırlık vermiyorlar diye hayıflanıyor. babamın malı değil ama Kymco'yu tavsiye ederim. bir yıl 14 bin km Agility 125 kullanmışlığım var, TEM'de 120 gördüm ama alet yollara sığmadı
Korkularım olduğu doğru ancak kötü bir motor almaktan korkuyorum
Konu güncel
kardeşim daha neyi öğreneceksin anlamadım. güncel tutuyosun bide. forumda bununla ilgili zibil gibi konular var. araştırabilirsin.
aşağıdakini yapıştır google a. istediğin cevabı fazla fazla alırsın..
site:motosiklet.net kymco kalite
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Kardeşim Cvp yazmak bukadar zorsa yazmazsın
Bende biliyorum Google da aramayı
Arkadaşlar gdink 250 i alıp düşürsem çok masraf çıkarır mı
Tadindan yenmiyor. Genel merkezi bile cok ilgili.
Tadından yenmiyor derken parçalar ucuz mu pahalı mı
Bu gidişle öyle gözüküyo :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
Kymconun parça fiyatlarından haberi olan varmı yatınca çok masraf çıkarır mı hondayla kıyaslarsak
Kardeş sende benle iyi kafa buluyosun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)