Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2001 model Honda CBR1100XX Blackbird alma kararsızlığı

REKLAM ALANI

Herkese selamlar.

Kısa bir süre önce Honda CBR600F'imi sattım ve sürekli çantalı eşyalı uzun yolculuklar yapan ve seven biri olarak sport touring tarzında motor arayışlarına girdim. Hiç aklımda olmayan bir motordu, ancak bugün öğrenim sebebiyle yaşadığım şehirdeki ustam tanıdığı bir Honda CBR1100XX'i tavsiye etti ve tavsiye ettiği motor memleketimden de tanıdık çıktı, sahibi son derece motoruna hasta bakmış, son derece temiz, egzantirik zinciri gergisi, debriyajı, lastikleri tüm ekipmanları yeni değişmiş, kazasız çok temiz bakılmış, çantaları ve aklınıza gelebilecek her ekstrası olan bir motor. 2001 model, 50.000 kmde. Mavi renkli. Enjeksiyonlu model. Motor cidden "baba" tabirini hakediyor, çok ağır duruyor. Tabii tasarımını eski hatlarını belli ediyor.

Kendisi pazarlıklar sonucu 15.000 tl kadar bir fiyat biçiyor motoruna herşeyiyle beraber, sıkı bir pazarlıkla bir 500 tl daha düşürebilirim diye düşünüyorum. Bu motoru tavsiye edermisiniz; 2001 model bu motor bu miktarı eder mi, sağlıklı bir CBR 1100 XX'in yakıt tüketimi nedir ve en önemli kısım; satmak istediğimde zarar etmeden elimden çıkarabilirmiyim. Yoksa bu bütçede VFR 800'e veya FZ6 Fazer'e mi yönelmeliyim, bütçem de maksimum 14500 kadar...Tavsiyelerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Saygılar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Cbf 1000 tavsiye ederim.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    fazer 2.eli en canlı olan içlerinde
    cbf 1000 muhtemelenhızlanma ve maximum hızda en yavaşı olabilir,vfr 800den biraz yavaş kalabilir.
    uzun seyahatler ve birde artçılı olacakça en rahatı cbf 1000 olur şüphesiz.
    ş.içi ağırlıklı kullanacaksan fazer ve vfr düşün derim
    vfr-xx-fazer daha spor sürüşe ve oturuşa sahip motorlar
    yakıtları hakkında bir bilgim yok.
    en hızlı olanı açık ara xx tir.çıktığında üretilmiş en hızlı makineydi

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    20bine çıkabilirseniz K1200s bakın.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Altın Elbiseli Adam videolarından birinde var : http://www.youtube.com/watch?v=mLE1T8Bp2xg

CBF istemiyorum arkadaşlar, daha spor ve hızlı bir makine istediğim. 600RR değilde F tercih etmemin sebeplerinden biri de buydu, hem agresif ve spor yapı, hem de uzun yolda beni ve artçıyı yormayan tek parça sele/oturuş pozisyonu.

CBR1100XX'i boşver mi diyorsunuz kısacası?

sahil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5, yamaha xcity 250
    mrb bence fazer içlerinde 2. eli en güçlü model vfr 800 de güzel makina onun 2 . eli ikisinin ortası xx 2. eli zayıf bir makina fazer sınıfı xx ile vfr nin sınıfının dışında olduğunu düşünüyorum uzun yıllar değiştirmeyi düşünmüyorsan çok uzun ömürlü motor istiyorsan 2. eli dert etmiyorsan çok iyide gitsin diyorsan xx ama 2 .eli düşünüyorsan vfr fazer bence bu sınıfta değil

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CBR1100XX modeli biraz ender bulunan bir motor piyasada, doğal olarak da pek fazla bileni tanıyanı yok motorun, ikinci eli zayıf yani. Satmak istersen zarar edeceğin kesin, ama şurası da var bu motor çok özel bir motor ve sahip olma şansını yakalamış kimle konuştuysam hepsinin aklında kalmış bu motor. Yani anlayacağın alırsan zevkle binersin fakat satarken zarardasın.

Motosikleti
    2007 honda cbr 1100xx blackbird
    XX kullanicisi olarak sana tavsiye ederim. Daha baska bir motor aramazsin. lakin fiyat piyasaya gore bayagi pahali geldi.2-3000TL fazla odeyerek son modelini alabilirsin.2007.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)