Merhaba arkadaşlar. Muhtemelen sıkılmışsınızdır bu tip konulardan ama forumda bakıyorum istediğim bir cevap bulamadım soruma. O yüzden yeni konu açmak zorunda kaldım.
Şimdi, öncelikle belirteyim 10 derslik kursumu bitirdim.Ehliyetimi aldım param hazır ve motor almak istiyorum. Kurslarda Yamaha ybr 125 kullandım.
Racer bir motor almak istiyorum.ve özellikle 125 veya 250 cc lik birşey bakıyorum.Hoşuma giden motorlar şunlar.
1-)Yamaha Yzf-R125
2-) Hyosung GT250R
3-) Megelli 250R SE
4-) Kawasaki Ninja 250 R veya 300
Lütfen bu motorlar dışında başka motor önermeyin çünki görsel olarak bu motorları beğendim.
Şimdi kısaca bilgi vereyim. Yaşadığım yerde Kawasaki ve Hyosung servisleri yok. Ama Kawasaki yi Yamaha serviside baka bilir diye düşünüyorum. Para konusunda gelirsek 0 alıcam ve çok para sıkıntımda yok çok şükür. Yakıt kullanımı benim için önemli değil.Yani demek istediğim, değerlendireceğiniz zaman bu kısımları göz ardı edin. ( Fiyat + yakıt tüketimi ) Değerlendireğiniz zaman sadece dayanıkılık sürme kolaylığı ve s. gibi konuları ele alalım. Ve son sorum bildiğiniz gibi 125 cc lik motorların lastikleri bisiklet lastiği gibi ince.130 olan bir motora 150lik lastik taksak bir sorun olurmu?
Şimdiden yazacağınız cevaplara teşekkür ederim.
Ken Reulvo