slm yeni motor almak istiyorum sizce sym hd 200 mu yoksa cbr 125 mi kararlarınızı beklıyorum
slm yeni motor almak istiyorum sizce sym hd 200 mu yoksa cbr 125 mi kararlarınızı beklıyorum
motorlu arkadaşlar arasına katıcak olman sevindirici. ancak karşılaştırdığın motorların sınıfları farklı. iki motor da seni üzmez ancak sen hangi amaçlı kullanacağını ve beklentilerini de yazarsan daha çok yardımcı olunur.
"İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES
kardeş bende sym 200 alıcaktım şu anki fiyatı 5.350 ytl bana dedilerki kymco al 5.400 ytl grand dink 150... www.kymco.com.tr istersen bak şahane bir motor bende var gri olanı istersen bakarsın bendekine şahane motor
Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki [COLOR="Red"]KANDIR[/COLOR], Toprak; uğrunda ölen varsa [COLOR="Red"]VATANDIR[/COLOR]...
[b]Allah hepimizi 4 tekerlekli canavarlardan korusun...[/b] [COLOR="Red"][B]A Rh+[/B][/COLOR]
3 kere az gelmiş bir kaç yere daha açsaydın konuyu.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)