slm arkadaslar yeni motor almak ıstıyorum sizce sym hd 200 mu yoksa honda cbr 125 mi yorumlarınızı beklıyorum
slm arkadaslar yeni motor almak ıstıyorum sizce sym hd 200 mu yoksa honda cbr 125 mi yorumlarınızı beklıyorum
Çok alakasız iki model olmuş. Birisi daha çok scooter tarzı diğeri yarış tarzı başlangıcı benim tercihim honda dan yana olurdu. Kişisel tercih meselesi ama şehir içi pratik, getir götür tarzı kullanmak için sym daha uygun.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Honda CBR 125 derim ben..Hem sitede bu motorlar hakkında bilgiler var...Forumlara bi göz at istersen
0 Rh (+)
06 - 09
sohbet kısmına açdığın başlığa yazdım cevabı ama istersen başlık açmadan sitede bir arama yaptır boşuna başlık açma cevap bulurdun
Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki [COLOR="Red"]KANDIR[/COLOR], Toprak; uğrunda ölen varsa [COLOR="Red"]VATANDIR[/COLOR]...
[b]Allah hepimizi 4 tekerlekli canavarlardan korusun...[/b] [COLOR="Red"][B]A Rh+[/B][/COLOR]
başlık yanlış bölüme açılmış ....taşıdım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ya biri sport benzeri bi vitesli diğeri scooter ... önce sen viteslimi scootermi ona karar ver ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)