Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Asya Motormu Falcon mu ?

REKLAM ALANI

Merhabalar arkadaşlar ilk defa motor alıcam paramı çarçur etmek istemiyorum benim işimi görecek motor tarzı bu commuter filan diye geçen türk şekliyle köylü motorlardan alıcam fakat 2 marka arasında git gel yapıyolar herkes bişiler diyor ve kafamı karıştırıyolar asyada motor var falconda görünüş tipinde salak salak muhabbetler açıyorlar bende işimi görecek markayı arıyorum bu 2 motor markasından hangisini tercih etmeliyim bildiğiniz gibi falcon kolat motor tarafından konyada üretimi yapılıyor 2 marka arasında kaldım beni aydınlatırsanız çok memnun olurum çok sıkıldım bu muhabbetten asyamı falconmu diye bilen arkadaşlarımdan ustalarımdan bilgiler bekliyorum daha acemiyim yanlışım olduysa affola şimdiden teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Resimleride burda eklemeyi unutmuşum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    İkiside aynı mokun laciverti. Hangisini beğeniyorsan onu al. Millete kulak asma. A markası b markasınada servis hizmeti yapar. Çünkü hepsi % 90 aynı aksam.

peki teşekkür ederim yorumunuzu değerlendiricem diğer yorum yapan veya yapacak arkadaşlarla beraber teşekkürler

Motosikleti
    Suzuki GW 250 İnazuma
    Merhabalar, bulunduğunuz yerde veya çevrede hangi markadan daha çok kullanıcı var ise ona göre değerlendirme yapılsa daha iyi olabilir düşüncesindeyim.Sonuç olarak marka ismi haricinde kıyaslama yapıldığında resimlere göre hemen hemen her yeri aynı görünüyor.Hayırlı seçimler, kazasız belasız sürüşler dilerim...

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    cevrende hangı servıs varsa onu sec,
    yok ıkısıde var ıse eger ve GARANTILI OLSUN SERVISINE GIDERIM dersende FALKON daha yenı ASYA daha eskı oldugundan bence ASYA,,,

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    bunların ayrı servisi olmaz marka adına bi tamirci bayiliğini yapar kafana göre takıl çelik kullanıyorum memnunum 2000 kmde sıkıntım olmadı daha

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim 2 markada eşit gibi görünüyor fiyatlarınıda karşılaştırdıktan sonra en idealini alıcamm pek fark yok gibi 2 si arasında falcon motora daha yakın duruyorum hem memleketimde üretiliyor hemde görünüşü hoşuma gidiyor diye karşılaştırmalarımı tamamladıktan sonra sizide bilgilendiricem tekrar teşekkür ederim cevaplar için iyi forumlar
    KoreliVlog bunu beğendi.

Memolale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Falcon- Active 1200
    Ben 2aydır Falcon kullanıyom bence güzell

Ucuz olan hangisiyse onu al derim.Sonuçta bunlar cg tipi parçası her yerde bulunur tahminimce sıkıntı çıkmaz yani.

boora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    disk frenli olanlarına bakmanı tavsiye ederim. marka olarak pek farketmez ikiside aynı

bakalım falcona daha yakın duruyorum büyük ihtimalle falcon alıcam önüme büyük bi engel çıkmazsa

Motosikleti
    Puch Maxi 1992
    Falcon yeni değildir. Ben Konyalıyım. Hikayeyi biliyorum. Çelik motorun ortakları anlaşamadı ayrıldılar. Falcon çelik motorun fabrikayı+servislerini+bayilerini aldı. Çelik motor oldu Falcon anlayacağınız. O yüzden çok köklü bir firmadır falcon.
    Diğer ortağı da sadece sermaye ve Çelik motor ismini aldı. gitti İstanbulda ÇelikMotor fabrikası açtı.0dan kurdu fabrikayı.
    O da Falconda motorlarını aynı yerden alırlar.Fabrikada montajlarlar.İsmi farklı sadece.

yeni çelikmotor web sitesi:
    http://celikmotorsiklet.com/

gördüğünüz gibi modeller aynı.

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevrende hangı servıs varsa onu sec,
    yok ıkısıde var ıse eger ve GARANTILI OLSUN SERVISINE GIDERIM dersende FALKON daha yenı ASYA daha eskı oldugundan bence ASYA,,,
    [COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:52 ----------

........................................

Motosikleti
    Salcano Wolf 125
    Arkadaşlar Falcon'un ürün aldığı Çin'deki fabrikanın sitesi bu. Ürünleri karşılaştırınca aynı olduklarını göreceksiniz.
    1- Senke : http://www.senkemotor.com/cn/en_prod...ail.asp?id=673
    2- Falcon : http://www.falconmotosiklet.com/mode....php?grupid=83

Muhtemelen Çelik motor da aynı yere ürün yaptırıyor. Çok fazla incelemedim.

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    FAlcon daha iyi ama servis agı sıkıntılı.
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)