aprilla RS 125 , 26000 km' de.
honda CBR 125 , 1600 km' de.
sadece 1,5 yil kullancam. uzun omurlu birsey olmicak yani. aprilla nin goruntusunu begeniyorum, honda da saglam..
karar veremiyorum. yorumlariniza ihtiyacim war.
aprilla RS 125 , 26000 km' de.
honda CBR 125 , 1600 km' de.
sadece 1,5 yil kullancam. uzun omurlu birsey olmicak yani. aprilla nin goruntusunu begeniyorum, honda da saglam..
karar veremiyorum. yorumlariniza ihtiyacim war.
İki zamanlı makineler çabuk yıpranır haberin olsun...
Vallah abicim kendin soyledin, Aprilia guzel ama Honda saglam. Yorum yapmaya gerek yok bence. Bundan sonrasi artik sana, sen hangisini istersin?
HER TÜRK ASKER DOĞAR
1.ablacim diceksin :D
2.ben karar veremiorum. zaten ilk motorum olacak ve ikinci el. ondan yorum bekledim.
ooo zaten ikinci el düşünüyosan direk cbr derim.
şimdiden hayırlı olsun ABLACIM
aprilia ya nekadar fiyat çektiklerine bağlı bence.
Normal şartlarda Aprilia derdim ama birinin 26000, birinin sadece 1600 km kullanılmış olması sebebiyle ben de CBR öneriyorum bunlar arasında.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Eğer "çıtı pıtı" veya "çıtır" boyutlarında bir bayansan (metrik sistemde bu tanımlar yaklaşık 165 boy 55kg'a denk geliyor) CBR daha çok yakışır.
2 zamanlı bir makine için (özellikle performanslı kullanılan) 26 000 km çok fazla.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
26000km deki bir motor alacağına 1600km deki bir CBR125 tercih etmeni öneririm. Zaten 1,5 yıl kullanacakmışsın, bu sürenin çoğunluğunu tamircilerde geçirme derim
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
birşey soracam 2 zamanlı da olsa 26000 km öyle ahım şahım bir mesafe değil. bu kadar kolay mı yıpranıyor bu motorlar.
Selam cezerye bencede honda... Bu arada eğitimle ilgili bir gelişme kaydedebildin mi? Umarım unutmamışssındır Ben hala bir yere gidemedim
malesef. Eğer önce gidersen izlenimlerini aktarmanı bekliyorum. Tabii ben gidersem de sana haber vericem. Şimdiden hayırlı olsun
Honda alırsan kafan rahat olur. 26000 km'de iki zamanlı Aprilia'yı alırsan eğer, beraberinde bi tamirci listesi de almanı öneririm.. tabi yolda kalırsan eğer o motoru taşıyıp taşıyamayacağını da sor kendine.. belki RS'in şekli daha güzel ama o risk alınmaya değmez, bi de 1,5 sene kullanacağım diyorsun..
açıkça ben kalite ve sağlamlıktan anlayamıyorum ama km olarak ve isim sağlamlık olarak honda derim acemiyim ama..honda yı tek geçerim
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
1.5 yıl sonra satacaksan elden çıkarması en kolay makine cbr125 aprilla şekilli sadece ayrıca cbr125 servis ve yedek parçada avantajlı...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
26000km dekiaprilla ya 3ytl dio sahibi.. cok uygun... suphe uyandiracak kadar uygun:D imm.. ilk motorum olacak, aletin temiz olup olmadigini anlasam, gidip aprillayi almak isterim.
cusse? gucluyum yav, tasirim aprillayi. eski kurekcilerden kim kalmis:D
Efendilik yapıp 2 zamanlı bi motorun çabuk yıpranma sorunsalını hesaba katarak fiyat vermiştir Ben Aprilia fanı olarak oyumu rs125'ten yana kullanıyorumcezerye adlı üyeden alıntı
ne uğraşıyon al bi harley torunlarına kalsın
Baba 1.65 e 55 biraz çıtı pıtı sınıfını aşar benceKhutuck adlı üyeden alıntı
Neyse sonuçta bende aprilia alıp tamircilerde sürünmeni istemeyen (özellikle İstanbul'da bir "bayan" olarak tamircilerde zaman gecirmek zor olsa gerek...) kesimdenim...ABLACIM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)