Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Honda CB125e mi ? Mondial Drift mi ? WOLF mu ?

Katılımcı sayısı
12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Honda CB125

5 41.67%
  • Mondial Drift

7 58.33%
  • Salcano WOLF

0 0%
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Honda CB125e mi ? Mondial Drift mi ? WOLF mu ?

REKLAM ALANI
    demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Başlangıç için hangi motoru tavsiye edersiniz ?

Hondaya ciddi şekilde karar vermiştim ama forumda yok parçası pahalı yok titreşimli yok vites pedalı rahatsız çok şikayet görünce biraz geri çekildim.

Bütçe belli sıfır düşünüyorum en fazla 4.000 TL.

Teşekkürler şimdiden.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    mcx e ne dersin daha güçlü bir makine.
    demirkask bunu beğendi.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı demirkask adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda CB' ye ciddi şekilde karar vermiştim ama forumda yok parçası pahalı, yok titreşimli, yok vites pedalı rahatsız çok şikayet görünce biraz geri çekildim.
    Mesela hangi parçası pahalıymış ve hangi motosiklete oranla pahalıymış

Ayrıca sonra söylemedi deme vites pedalı kullanımı aşırı rahat

Yukarıda listelediklerin arasında "Sıfırı En Alınası"
    demirkask bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Güzel Şale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda cbf 150 4000 TL'ye temiz bulunur. İnan sıfırından da daha avantajlı olur. Top case, koruma demiri, alarmı gibi. Honda'yı diğer saydığın markalarla kıyaslamam bile. Ayrıca kimse Honda'nın parçası pahalı diyemez. Parça değişim süresini göz önünde bulundurmak lazım. Ben 3 tane Cbf 150 sahibi oldum. Rutin bakımı, lastik, km halatı, balata gibi parçalar dışında cebimden para çıkmadı.

Motosikleti
    honda pahalı diemezmi komple cbf silindir ne kadar ?far komple ne kadar ? ve diğer parçaları ... mondiale göre neredeyse 3-4 kat daha pahalı. adamın zaten totalde 4000 lirası var bunu yanına ekipman da alıcak plaka cıkarıcak sigorta yaptıracak.min plaka+sigorta 300 ortalama bi kask 200 etti 500 geriye kaldı 3500 yani bu adamın alması gereken en pahalı motor 3500 tl olmalı diğer işlerine para yertsin.
    demirkask bunu beğendi.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ferdinand kardeşim . hatırlıyorum. bir arkadaş cb nin ön fren balatasına yetkili serviste 110tl fiyat almıştı.
    sonra araştırıp aslında cb nin fren balatasıyla cbf150 balatasıyla birebir aynı olduğunu bulmuştu.
    cbf150 orjinal balatası ise 50tl imiş. sonra bir kıyamet kopmuş. honda cb nin balatasını 110tl den 50 tlye düşürmüştü.
    yani bir titan titana durumu var sanki honda servislerinde cbf nin balatsıyla aynı olmasa 110tl ye 1 adet cb balatası satılacaktı yetkili servislerde.
    çinlilerin parçaları cidden ucuz. örneğin wolfun ön fren balatası 5 tl nacizane 10.000km gider.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

al buda linki

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2962535
    zaferkarizma ve demirkask bunu beğendiler.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ferdinand kardeşim . hatırlıyorum. bir arkadaş cb nin ön fren balatasına yetkili serviste 110tl fiyat almıştı.
    sonra araştırıp aslında cb nin fren balatasıyla cbf150 balatasıyla birebir aynı olduğunu bulmuştu.
    cbf150 orjinal balatası ise 50tl imiş. sonra bir kıyamet kopmuş. honda cb nin balatasını 110tl den 50 tlye düşürmüştü.
    yani bir titan titana durumu var sanki honda servislerinde cbf nin balatsıyla aynı olmasa 110tl ye 1 adet cb balatası satılacaktı yetkili servislerde.
    çinlilerin parçaları cidden ucuz. örneğin wolfun ön fren balatası 5 tl nacizane 10.000km gider.
    Abi öyle bakma olaya, sonuçta balata olarak 50TL' ye Honda takmayıp 5-10 TL lik te balata takabilir kullanıcı

Mesela senin 5 TL lik balata Wolf markamı

Yani onu alıp CB' ye de takabilirsin, he Honda balata takılmış bir CB gibi dururmu ömrünü tamamladığı güne dek orasını bilemiyorum.

Bana farklı balata kullanmak nasip olmadı henüz ama binlerce km dir ne bir güvensizlik hissettim, ne rahatsız edici bir sürtme veya serleşme, nede en ufak ciyaklama sesi

Belki 5 liralık balatada o güvende durduruyordur bilemem ama diğer saydıklarım trafikte gördüğüm 10 motosikletin 8 inde var.

He iş için alır dayım ona lafım olmaz mesela, onunki apayrı bi hesap ama forum kullanıcılarının büyük çoğunluğu keyfi kullanıcı.

O tür pürüzlerde bu keyfi kaçırıyor bence be abi

Nebiliyim ben samimiyetle yazmıştım arkadaşa yukarıdaki mesajımı, zaten aksini düşünüyor olsam kendim kullanmıyor olurdum
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Güzel Şale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.rialli.com/urunler/362_honda-cbf-150/
    http://denizmotortr.com/k-honda_cbf_150_yedek_parca_kaporta-193.html
    Bu linklere bir bakın derim cbf 150 parçalarının neresi pahalı.
    Toplam kaliteye bir bakın. Honda ile çinlilerin arasında uçurum var. Şu ana kadar Kuba' 150cc, 125cc. Mondial 125cc, Arora 150cc ve üç tane cbf150 sahibi olmuş birisi olarak kusura bakmayın, çinli markalarla kıyaslamam kalite ve konfor olarak. Asya motor genel müdürü aynen şöyle söyledi televizyonda: "Yerli markaların bazı istisna parçaları hariç hepsi çin de üretilir burada toplanır. Bu yüzden vatandaş hangi markanın servisi daha yaygınsa hangi markanın arkasında duruluyorsa o markayı tercih etmeli." dedi.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Abi öyle bakma olaya, sonuçta balata olarak 50TL' ye Honda takmayıp 5-10 TL lik te balata takabilir kullanıcı

Yani onu alıp CB' ye de takabilirsin, he Honda balata takılmış bir CB gibi dururmu ömrünü tamamladığı güne dek orasını bilemiyorum.

Bana farklı balata kullanmak nasip olmadı henüz ama binlerce km dir ne bir güvensizlik hissettim, ne rahatsız edici bir sürtme veya serleşme, nede en ufak ciyaklama sesi

Belki 5 liralık balatada o güvende durduruyordur bilemem ama diğer saydıklarım trafikte gördüğüm 10 motosikletin 8 inde var.

He iş için alır dayım ona lafım olmaz mesela, onunki apayrı bi hesap ama forum kullanıcılarının büyük çoğunluğu keyfi kullanıcı.

Nebiliyim ben samimiyetle yazmıştım arkadaşa yukarıdaki mesajımı, zaten aksini düşünüyor olsam kendim kullanmıyor olurdum
    yav cb nin balatasıda honda marka değil sonuçta oda ötmeme garantisi vermiyor
    firmalar çinde antin kuntin firmalara fason imalat ürettiriyorlar balatayı. kendi markaları altında satıyorlar. ve al gülüm ver gülüm karlarını ediyorlar.
    yani sözün özü cb125 in balatası cbf150 ile uymasaydı cb125e 110tl ye ön balata alıyor olacaktınız servisten
    he şu andada 55tl. 55tl ye ben 11 adet wolf balatası alırım. yani 110.000km yaparım bu 11 balataylada.
    bilemiyorum honda marka balatalar 110.000km yapar mı ?

sözün özü markaya biniyorsan ve orjinalciysen parayı vereceksin gibi geliyor bana.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    Honda NC S
    Tabi abi sonuçta öyledir heralde ama ürettirdiği veya bi şekilde temin ettiği firmaya yaptırımları vardır kullanıcı memnuniyeti ve güvenlik açısından. Yani zaten o balata sanada oluyordur Zaten o sadece herhangi bi kalem

Herkesin düşüncesine saygım var tabi ama benim şahsi düşüncem ve okuduklarımdan, gördüklerimden gözlemlediğim, uzun vadede o balatadan v.s edilen karlar mutlaka biyerden çıkıyor gibi genellikle.

İşte o gün bunca km motosiklet keyfi denilen şeyi yaşayıp, halen sorunsuzca yoluna devam eden, yine bi şekilde karlı oluyor

Yoksa orasınıda günü geldiğinde düşünürüm deyip, şuanki durumu neye el veriyorsa onu alıp yaşamaya başlasın herkes 2 tekeri.

Ben hala yıllarca yanımda gezdirdiğim 1 ton ağırlığa, 2-3 boş koltuğa, ekstra 2 tekere, yok yere harcadığım yakıtlara isyandayım, her tür 2 tekere saygı zirve
    tahsins bunu beğendi.

Motosikleti
    sanki Google traslate den çıkma gb yazı

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110

''WOLF''diye yada''SALCANO'' diye bir marka yok kiGetirten distribitör(buzdolapçı-İnşaatçı) ^^adı bu olsun diyo''ÇİNLİ^^ amca da depo'ya ''o'nu yazıyo...Şasedeki perçinli etikete bakın jaling-jensheng-zonsheng' tarzı benzin tankı ile alakasız bişey yazar...Siz neyi tartışıyonuz
    The Power of The Dreams.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At

1 wolf 3 tane cbe eskitir.
    cbe hondayla alakası yok. sundiro honda.
    sizlerde biliyorsunuz neyin ne oldugunu da işinize gelmiyor.

---------- Post added at 02:01 ---------- Previous post was at 01:53 ----------

Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ''WOLF''diye yada''SALCANO'' diye bir marka yok kiGetirten distribitör(buzdolapçı-İnşaatçı) ^^adı bu olsun diyo''ÇİNLİ^^ amca da depo'ya ''o'nu yazıyo...Şasedeki perçinli etikete bakın jaling-jensheng-zonsheng' tarzı benzin tankı ile alakasız bişey yazar...Siz neyi tartışıyonuz
    bak şimdi orada duracan
    baltayı taşa değil kayaya vurdun
    ybr 125 nedir ? kim yapar kim tarafından satılır bir düşünelim?
    2000 li yılların başında çinde jianshe diye bir firma başlar yıllardır babadan dededen motosiklet yapan bir firma
    ama bu markanın adı yamahaya ybr 125 i yapmaya başladıgında duyuldu
    ama baktıgınızda adamlar yıllarını vermiş bir alt yapı kurmuşlar
    sonrada ybr yle isim yaptılar
    jianshe denilen firma ybr nin küçük cc motosikletlerini yapıyor.
    ybr nin en büyük pay sahibi
    ve yamahanın yarı yarıya ortak oldugu bir firma
    yamaha ybr 125 için yaptıgı şase ve motoru kendi markası adı altında dışarıya satıyor
    neyi değiştiriyor? ybr de olup onlarda olmayan
    ucuza getirmek için mikuni karbüratörü koymuyor, göstergelerde ucuza kacıyor falan filan
    maliyeti düşürüp kendi markası adı altında satıyor
    ybr 125 i jianshe yapmıyor kardeşim diyorsan
    buna bakabilirsin
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Yamaha_YBR_125
    wolfun ne alakası var jiansheyle jianshe kim dersen
    bu da internet sitesi
    http://www.jianshetrade.com/wm/en/index.aspx
    kanuni bora avrupadaki ybr custom olarak satılıyor yine bir iki eksiği ile.
    wolf de uzay kafa ybr ve yuvarlak kafa ybr 2007 olarak satılıyor.
    puma da jianshenin ürünü 150 cc lik olanı..
    tahsins bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

bagımlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150(2010)
    Hondadan missss kokulu ace al

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    onu mu alayım bunumu alayım dıyen arkadaslar.....şapkanızı önunuze alın ve düşünün....ben aslında ne istiyorum dıye.
    güç=mondıal
    tıtresım=cb125e
    konfor=wolf
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    bütcen az koruma ekipmanları alman gerekli
    sıfır gibi plakalı mondial drift al temizinden bulursun illaki
    üzerine artan paraylada koruma al
    300-500 bi kenara koy ne olur ne olmaz.Allah göstermesin kaza falan olur ufak bi miktar paranı sakla

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    cb ye bulaşma. İhtiyar delikanlılar gibi 80 ni geçmem titreşim beni titretmez dersen cb al. Ben wolf öneririm. Bütçen yeterse temiz 2 ci el ybr de bakabilirsin.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    hiç birine bulaşma kafan rahat olsun .saygılar
    ferdinandd bunu beğendi.

bu modeller arasında en güzeli wolf

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç birine bulaşma kafan rahat olsun .saygılar
    bide böyle yorum yapan arkadaşlar yokmu hasta oluyorum. neden bulaşmasın onuda açıklada bizde bilelim gerçi bulaştık birkere ama ne yapalım. bir türlü çinlilerin son yaptığı motorların ARIZA vermediği gerçeğini kabullenemediniz. sizler servislere bir balataya 110 verirken ben 20 tl ye işi bitiriyorum. ondan sonra abi hondaya biniyoruz oluyor. hani rr kullansanda neyse bindiğin altı üstü 150 cc motor.
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)