Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Honda CB125e mi ? Mondial Drift mi ? WOLF mu ?

Katılımcı sayısı
12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Honda CB125

5 41.67%
  • Mondial Drift

7 58.33%
  • Salcano WOLF

0 0%
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda CB125e mi ? Mondial Drift mi ? WOLF mu ?

REKLAM ALANI
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    f/p de çinliler candır.
    driftte wolfte f/p de çinlilerin en iyilerinden. artık çinlilerin kötü motorları kalmadı piyasada.
    çok 250lik araştırdım. sonunda sym wolf u beyendim. bi parça fiyatlarına bakayım dedim.
    sadece debriyaj balatası ve saçları 300tl ben benim motorumda bu ikisini 14 tl ye aldım..
    bilemiyorum anladığım kadariyle marka demek cebinden çıkan bol bol extra para demek.
    eninde sonunda yetkili servise gideceksin. bu mantıktaki honda servisinden korkmamak elde değil. yani eninde sonunda honda servisi seni öpecek.
    ayrıca 2 çinli parası verip aldığım japon diye geçen motoruma gene yansanayi çinli parça takacasam ne anlamı kaldı japonun ??
    bu marka işi bana gelmez aga. siz hayrını görün
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Ben drift i tavsiye ederim kullanıcısı oldukça çok ve tercih edildiğine göre vardır bir şey.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Gene baslamıs konu ya sana dicegim cok zenginsin Porsche yemi binersin Anadola mı böyle düşün Cvp belli Anadolcular bi debraj balatasına 20 tl veriyor bak.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Parası olanda olmayanda biniyor bu cinlilere artık

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 wolf 3 tane cb eskitir.
    Honda CB Honda ile alakası yok. Honda Sundiro.
    Sizlerde biliyorsunuz neyin ne oldugunu da işinize gelmiyor.
    Motosiklet konusunda dünyaca uzman asırlık firmaları üretim yaptırdığı topraklara göre sınıflayacak bi yapım yok benim Gebzede üretsin yine alırım, sorun değil benim için

Şu yazdığına tüm samimiyetinle kendin inanıyorsan, bundan sonra hiçbir mesajını ciddiye alıp, anlamaya çalışarak okumama gerek yok demektir zaten, okadar diyeyim
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence mondial drift siyahıda çok güzel kullanıcısıda çok şikayet yok

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence mondial drift siyahıda çok güzel kullanıcısıda çok şikayet yok
    çamur at leke kalsın olayı. kullanmayan adamda çıkıyor o motor yaramaz diyor. nerden biliyorsun arkadaşım kullandınmı? bu resim bana aittir elin çinlisi senin marka motorundan daha şekil motor yapıyor sen ondan bahset.

kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet konusunda dünyaca uzman asırlık firmaları üretim yaptırdığı topraklara göre sınıflayacak bi yapım yok benim Gebzede üretsin yine alırım, sorun değil benim için

Şu yazdığına tüm samimiyetinle kendin inanıyorsan, bundan sonra hiçbir mesajını ciddiye alıp, anlamaya çalışarak okumama gerek yok demektir zaten, okadar diyeyim
    forumdan kimseye cb e satamazsın. daha dogru az cok motosikletten anlıyorsa..
    cb e geçiş motosikleti fakat o paraya daha iyileri var.
    kalite olarak hondayla alakası zaten yok.
    cb ace 627 dolara afrikada satış fiyatı ile pazara sunuluyor.. cb e için de 800 dolar civarında bir fiyata satışa sunuldugunu duymuştuk.
    sundiro diye bi firma honda için üretim yapıyor.
    kısacası 80 yapan bi motosiklet titreyen has çinli bir motosiklete bu kadar para vermek honda dahi olsa ne kadar mantıklıdır?
    sadece honda diye..
    boşuna demiyorlar eşegin boynuna honda yazsa satarlar türkiyede diye.
    bu forumda ben sana bildiğim 3 kişi sayarım cb e satıp wolf alan, cevremde de bu tarz şeyler oluyor. neden diye düşündün mü hiç?
    dediğim gibi acıklaması bu kadar net. marka takıntısı olan, ve motosikletten anlamayan insan geçiş motosikleti olarak kullanabilir.
    # motosikletle.blogspot

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim yazımın neresinde çamur atma var anlayamadım cb 125 3920 tl sitesinde drift 2818 tl aralarında 1100 tl fark var karşı komşumda var sıfır aldı 32000 km de bende emanet alıp kullanıyorum bazen alınmasını engelleyecek büyük sorunu yok o paraya bukadar motor sen kendi motorunu niye kötülüyorsun

motorun şekline bakıp para vermem kendi şahsi kriterlerim ilgilendirir beni

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim yazımın neresinde çamur atma var anlayamadım cb 125 3920 tl sitesinde drift 2818 tl aralarında 1100 tl fark var karşı komşumda var sıfır aldı 32000 km de bende emanet alıp kullanıyorum bazen alınmasını engelleyecek büyük sorunu yok o paraya bukadar motor sen kendi motorunu niye kötülüyorsun

motorun şekline bakıp para vermem kendi şahsi kriterlerim ilgilendirir beni
    Erkin kardeşim yanlış anladın sen beni ben sana bişey demedim lafım sana değil her fırsatta çinlileri kötüleyenlerde senlik bişey yok. alıntıyı yanlışlıkla yaptım tekrar kusura bakma canımsın

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cb geçiş motosikleti fakat o paraya daha iyileri var.
    kalite olarak hondayla alakası zaten yok. Cb için de 800 dolar civarında bir fiyata satışa sunuldugunu duymuştuk. Sundiro diye bi firma Honda için üretim yapıyor.
    kısacası 80 yapan bi motosiklet titreyen has çinli bir motosiklete bu kadar para vermek honda dahi olsa ne kadar mantıklıdır?
    sadece honda diye..
    Boşuna demiyorlar eşegin boynuna Honda yazsa satarlar türkiyede diye.
    Abi şimdi focus kasasına mercedes kabuğu giydirseler, hatta mercedes daha tipsiz olsa bile bence mercedes daha kalitesiz, 1 focus 3 mercedes eskitir derim diyorsun Bende diyorum ki kendin hakikaten inanıyormusun buna

Yani senin deyiminle Jianj..' ye yamaha giydirince sorun yok, Wolf giydirince 3 honda eskitecek kaliteye ulaşıyor, ama Hondanın kendi Honda Sundiro yazan fabrikasında ürettiği ürün kalitesiz.

Bende diyorum ki, ben yemişim içini, mercedes koltuğuna oturmak, o direksiyonu tutmak o frene baskmak istiyorum, alırım

Birde yamahanın veya hondanın en dandik iki modelide olsa her ikisinide alırım, hiçbirzaman (altyapısı hatta üretildiği yer aynı olsa bile...) hiçbirşeyin bunlardan 3 adet eskitemeyeceğine de adım kadar eminimdir.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Beyler yorumlarınız için çok teşekkürler özel mesaj ile yardımcı olan abilerimede teşekkürler.

arada bana laf sokanlarında canı sağolsun ben ihtiyacımı görmesi için bütçeme uygun motor arıyorum böyle bir konu açtım bütçem 10 bin olsa ona göre açar ona göre öneri isterdim.

İlk motorum olacağından parça fiyatlarından dolayı şuan drift'e sıcak bakıyorum(burnumun ucunda servisi bulunması cabası).
    KeaSH-07 bunu beğendi.

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    ybr düşün derim saydıklarından daha iyi

demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr düşün derim saydıklarından daha iyi
    2.el düşünmüyorum hocam dediğim gibi sıfırıda ekipman vs ile beni aşar,teşekkürler.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bide böyle yorum yapan arkadaşlar yokmu hasta oluyorum. neden bulaşmasın onuda açıklada bizde bilelim gerçi bulaştık birkere ama ne yapalım. bir türlü çinlilerin son yaptığı motorların ARIZA vermediği gerçeğini kabullenemediniz. sizler servislere bir balataya 110 verirken ben 20 tl ye işi bitiriyorum. ondan sonra abi hondaya biniyoruz oluyor. hani rr kullansanda neyse bindiğin altı üstü 150 cc motor.
    en kısa zamanda doktora görünmenizi tavsiye ederim o zaman.ihmal etmeyin saygılarla
    Mustafa Kemal Atatürk

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    Alıntı demirkask adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.el düşünmüyorum hocam dediğim gibi sıfırıda ekipman vs ile beni aşar,teşekkürler.

anladım Şimdiden Hayırlı olsun

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en kısa zamanda doktora görünmenizi tavsiye ederim o zaman.ihmal etmeyin saygılarla
    teşekkür ederim. özel sağlık sigortam dahil, tüm sağlık hizmetlerinden en üst seviyede faydalanıyorum. ama siz boşuna doktora görünmeyin zihniyeti değiştirecek bir hekim daha mezun olmadı. ama sağı solu görmenizi engelleyecek gözlüklerinizi doktor yardımı olmadan çıkartabilirsiniz.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Şu yedek parça fiyatını karşılaştırırken ne kadar sık değişeceğine de bir bakın. Nornal kulllanımda asla arıza vermeyecek, kaza yapmazsanız değişmeyecek parçalarının fiyatlarına bakılıyor. Geçen biri tutmuş sinyallerin, ön farın fiyatlarını sıralamış. Yahu ön farı, sinyali neden değiştiresin ? Yok fren balatası şu kadar, yok amortisör bu kadar... Siz 20 TL'lik balata ile 200 TL'lik balatanın ömrü ve fren performansı aynı mı sanıyorsunuz ? Kaza durumunda değişecek parçaların fiyatını düşüneceğinize önce kazadan kurtulduğunuza şükredin. Son olarak da yedek parçası pahalı olan motorla ucuz olan motor malesef aynı keyfi vermiyorlar. Yedek parça fiyatına göre motor seçilmez, hele commuter hiç seçilmez. Hoşuma gideni, paranın yettiğini alırsın.

Kuryecilik yapan arkadaşları ayrı tutuyorum.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)