Motor Alıcam Bütçem Belli Yardımlarınızı bekliyorum!!!
Reklamlar
-
16 Ağustos 2013, 13:21
Reklamlar
-
16 Ağustos 2013, 13:29
malum soruyu sormak bana düştü sanırım ehliyetin var mı?
-
16 Ağustos 2013, 13:52
Evet ehliyetsiz böyle bir motor almaya kalkışmam yani sonuçta bunla şehir içinden çok Eskişehir-Bursa felan yapıcam kısmetse.
-
16 Ağustos 2013, 13:54
kardesim al bi 125 lik kanuni bak rahatina...hem az yakar hem yol tutusu iyidir...daha dun 2 litre benzinle 110 km yaptim missss gibi..fiyatida ikinci el temizini bin liraya alirsin haaa illaki oda motormu diyen olcaktir,kucuk goreceklerine para versinler bakalim ne motorlar aliyoruz sana
-
16 Ağustos 2013, 13:57
nakit yok taksitle alacaksın? kredi kartıyla mı? ona göre bütçe hesap edelim.. elden taksitle zor.
-
16 Ağustos 2013, 14:02
elden taksitle anca evkurdan flan alirsin oda 3 e olan mali 5 e satiyor.
-
16 Ağustos 2013, 16:35
Kredi kartıyla alıcam bu gün denge mağazasını uğradım 2030 tl ye 12 taksit lifan 125 lion buldum. Satıcı tok olduğu halde hiç beklemediğim kadar övdü. Daha evkura gitmedim ama orda az çeşit var diye biliyorum.Bu arada imla ve yazım hataları için özür dilerim telden yazdım bu mesajı.
Artık çok sabırsızım hemen alıp guruplara bende katılmak istiyorum
-
16 Ağustos 2013, 17:40
Kredi kartıyla alacan ama plaka masrafları sigorta vekalet vs vs ne olacak 400-500 ü bulacak, bunuda hesaba kat bence
-
16 Ağustos 2013, 18:42
Seçeneklerim iyice değişti.
Şuğan ki kafamdaki liste :
1-Lifan LF125-5A 2030 TL
2-Mondial 125 MG Deluxe 2036 TL
Bu motorlardan birisini alırsam üstüne rahat param bile kalıyor bunlarla evrak plaka vs. işlemleri yapabilirim.Garantisiydi felan 200 TL civarı tutar diyolar plaka işlemleri bilmem ne kadar doğru.
Bu 2 motor arasında seçim yapmayı düşünüyorum artık ve sanırsam son kararım bu ikisi arasında olucak.
Hem abilerimin dediği gibi bütçemi zorlamadan rahatlıkla alabileceğim motorlar hemde bildiğim kadarıyla geliştirmeye oldukça elverişli her ikiside.İlerde para biriktirip 150cc yapabilirim.
Bu iki motor için yeni konu mu açsam yoksa burdan yardımcı olurmusunuz sevgili forum üyeleri?
-
16 Ağustos 2013, 22:59
burak33 adlı üyeden alıntı
kardesim al bi 125 lik kanuni bak rahatina...hem az yakar hem yol tutusu iyidir...daha dun 2 litre benzinle 110 km yaptim missss gibi..fiyatida ikinci el temizini bin liraya alirsin haaa illaki oda motormu
diyen olcaktir,kucuk goreceklerine para versinler bakalim ne motorlar aliyoruz sana
Cuplar bile o kadar az yakmıyor napak inanakmı ?
-
16 Ağustos 2013, 23:40
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Cuplar bile o kadar az yakmıyor napak inanakmı ?
Mersin merkez,erdemli arasi yaklasik 6 bin devirde denemesi bedava
-
17 Ağustos 2013, 04:00
EsHero adlı üyeden alıntı
Seçeneklerim iyice değişti.
Şuğan ki kafamdaki liste :
1-Lifan LF125-5A 2030 TL
2-Mondial 125 MG Deluxe 2036 TL
Bu motorlardan birisini alırsam üstüne rahat param bile kalıyor bunlarla evrak plaka vs. işlemleri yapabilirim.Garantisiydi felan 200 TL civarı tutar diyolar plaka işlemleri bilmem ne kadar doğru.
Bu 2 motor arasında seçim yapmayı düşünüyorum artık ve sanırsam son kararım bu ikisi arasında olucak.
Hem abilerimin dediği gibi bütçemi zorlamadan rahatlıkla alabileceğim motorlar hemde bildiğim kadarıyla geliştirmeye oldukça elverişli her ikiside.İlerde para biriktirip 150cc yapabilirim.
Bu iki motor için yeni konu mu açsam yoksa burdan yardımcı olurmusunuz sevgili forum üyeleri?
O ikisi için lifan kullananlar motorlarını övüyolar ama marka olarak bakarsan mondial daha yaygın servıs ve yedek parca agı var lifana göre mondial lifana göre de görunusu daha iyi zaten bu fiyatada başka bi motor alınır mı bılmıyorum sıfır zaten fıyatına gore guzel secım yapmıs olursun
-
17 Ağustos 2013, 05:00
Biraz daha katıp mondial drifte bak bence yada mcx , mr
-
kardesım bende senın gıbı taksıtle 0 bır motor almayı dusunuyordum ogrencı kredı kartı cıkarttırıp. ama kartın lımıtı taksıtten degıl motorun fıyatından fazla olmalıymıs. Misal ben 36 ay taksıtle RKS 150 almayı dusunuyordum yaklasık aylık 160'a denk gelıyor. ogrencı kartlarında lımıt 500 ve odeyebılırım aylık bu parayı sevındım bı an sonradan ogrendımkı kartın limiti motorun fiyatını tek cekebılcek kadar olmalıymıs. Aklında bulunsun derım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)