cumleten s.aleykum herkese hayırlı bayramlar dilerim.cok onceden bu yana siteyi takip ediyorum ama uyeligim vardı aktif olmadıgım icin uyeligimden konu acamadım tekrar uyelik aldım ismim emre 4 bucuk yıldır 600cc motor kullanıyorum en son r6 vardı sattım ogrenclikte bitti yasımda 23 kısaca kendimi de tanıtmıs oluyum ayrı ayrı yazmayım.
ufak ve kucuk bi kac sorum olacak neredeyse tum internet alemini dolasmama ragmen cok bilgi alamadım aklımdan 2 tane motor geciyor daha oncesinde r6 vardı sattım. satmamdaki tek sebep alt devirlerinin bos olması ve beni heycanlandırmaması bi cbr600f kadar parlamıyordu ama 10bin deviri gectikten sonra kızgın boga gibi benim aradıgım hem alt devirler hem ust devirler bilgi edindigim kadar pow com ve full eksoz ile bu işin 600lukte bi fayda saglamayacagı yonundeydi cok inanmadım ama elimide surup denemedim. şimdi aklımdaki iki motoru da sıfır almak gibi bi dusuncem var ve illaki eksoz takılacak ama ikisi hakkındada hic bir bilgi sahibi deilim. sanırım aralarında 10bg fark var. bir cok sitede farklı yazıyor .kawasaki tc ve abs oldugu icin ve 636 cc oldugu icin ilgimi daha cok cekiyor. ama ne bindim ne bi yerde yorum okudum o kadar cahilim bu konuda 36cc için degecek mi tatmin edecek mi bunu da merak ediyorum. gonlumun hep bi yerlerinde suzuki vardı ama hiç bilgi sahibi olamadım cok istemiştim r6 gsx600r olsun diye nasip r6 dan yana oldu. soru sordugum kişiler suzukinin nesini anlatayım bin gor diyolar ama benim binmeden bilgi sahibi olmak istiyorum umarım derdimi anlatmısımdir kısacası iki motor icinde alt ve ust devirleri hakkında servis parca hakkında kronik sorunları hakkıında bilgi almak istiyorum sizden artıları neler yada neden suzuki neden kawa bunun icin de nedenlere cevap verirseniz cok işe yarar. cok teşekkur ederim şimdiden.