Yine polemikçiler gelmiş. Tvs kullandınızmı titreşim var diyorsunuz
Eee ona bakarsanız honda CBR250R'da titreşim var? Ona bakarsanız Hyoda titreşim var. Ona bakarsanız SYM WOLF 250'de titreşim var... Yapmayın gözünüzü seviyim, boş keseden sallayıp durmayın, insanların aklını karıştırmayın.
Cbf 2 kişi veya yüksek kilodaki insanları çekmez kardeş. Motor garip garip sesler çıkartıyor iki kişi. Kim ne derse desin bu konu üzerine kavga ederim
Yağ yakar cbf ! Ama hondadır abi kalite lafım yok.
Tvs titreşim vardır evet ama şu yeni kasalarda çok çok daha aza indirmişler. Yağ yakmaz, 2 kişi rahat çeker motor homurdanmaz. Yokuşda hız kaybı az olur. Cbf gibi bayılmaz veya 90ı geçmemezlik yapmaz. dere tepe dümdüz çıkar. Bende kiloluyum 90 kg. ve artçı ile 80kg 200 küsür km istanbul içi ve kocaeli tvs tecrübem oldu. Cbf'e göre Kalıp harici çok çok önde bana göre. Ama kalite olarak yarım tık düşük.
Neyse, çok konuşuldu bu konular üzerine. 2 motoru kullanmamış, ciğerini söküp bakmamış ama polemik yaratmak için laf kalabalığı yapan arkadaşlara laf anlatmakdan sıkıldım. Bu konuların tartışıldığı onlarca konu var. Biraz araştırarak daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz. Bana kalır ise gidin aklınızdaki motorların üzerine oturun, konuları araştırın... Hangisi kafanıza yatıyor ise onu alın.
Saygılar....