Beyler Lifan Lf150-2 Emisol modeli çıkmış yeni forumda kullanan var mı ?
Motorun tipi çok iyi
Beyler Lifan Lf150-2 Emisol modeli çıkmış yeni forumda kullanan var mı ?
Motorun tipi çok iyi
kardeşim mondial kullandım kanuni kullandım bu tür motorlarda konfor sıfır ybr al derim guzel bir motor alıcam diyorsan uygun bir cbx 250 twister almanı tavsiye ederim hem 250 cc hem honda bilen bilir
Hangi Modelini kulandın ?
Burada Marka değil Model kıyaslaması yapılıyor Söylediğin Motorlara sen bile daha binmemişsindir allah bilir. Şunun Bunun Sağlamlığını bilen biliyor Lafınada tam gıcığım zaten Hondadanın Yıllarca aynı kasa üzerine bizlere itelediği Yağ yakan cbf150 den Bahsediyorsun yoksa Vibrasyon Makinası Cb125e Denmi CB125ACE ye hiç girmiyorum bile sen düşün
Sado
Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim kafam iyice karıştı. Bugün biraz araştırdım bana Honda cb 125ace al dediler. Fakat netten araştırdım o kadar da iyi değil diyorlar. Benim gözümde yamaha ybr125 var ama ona da parça bulmak zor ve servisi çok iyi değil dediler. Yeni başlayacak bir bayan olarak hangisini almam lazım :/
kardeşim model kıyaslaması yapılabilir benim vurgulamak istedigim konu arkadasımızın bir butcesi var bende bir motor tavsiye ettim.Ayrıca mondialin scooter ları rahat cg turleri haşat yeni kasalarına binmek nasip olmadı kanuninin seyhan 125-250 ,hussar ,breton,tiger 250 modellerinden kullandım.cbf 150 yi granaj olarak begenmedim hic ustundede durmadım ayrıca saglamlıgında ne gibi bir kusur gördün kardeşim.
Cup Öneririm Kullanılması En Keyifli Motor Scooterla Viraj alamıyorsun
He illa debriyajlı diyorsan Parasal yönde Bunlara yetiyorsa Ybr 125 Yada Tvs Apache Öneririm
Pahalı diyorsan
Bu yeni Arora 180 lik felanda onlarda iyi diyorlar titreşim yok Parçasıda bayağı ucuz olur
Mh drifte alabilirsin Ama tavsiyem Cup
Sado
Vallahi bana hiç sorma Şu Linke bak
https://www.google.com.tr/#safe=off&...w=1400&bih=740
Önceden BOZUK YAZDINMI MT ÜZERİNE 1000 TANE KONU ÇIKIYORDU ŞİMDİ 3 TANE Honda SİLDİRİYORMU NE YAPIYOR
Kullanıcıların yazdıkları
1000km de 400 Gram Yağ eksiltme
Tekleme sorunu
Arka Canttaki arıza
Stop etme sorunu
Sado
valla 125 150 cc motor alacak arkadaşlarım gitsinler ya apache 2013 kasa da makyajlanmıs hem ya ondan alsın yada ybr 125 esd haksızmıyım eren kardesim ybr plaka dahil 4800 4 gun once sordum bayide arkadasım var aynı bayii apache de satıyor tabi apache 150 cc 2013 model fiyatları bunlar apache ise 5300 demişti yanlıs hatırlamıyorsam
pek uzun yol yapmam,sırf şehir içi için dersen ybr - uzun yolda yaparım dersen apache-cbf. bu 3 modelin dışına çıkma bence
YBR kullanıcısı olarak hem kendimin hemde görenlerin duyanların diğerleriyle (kuba vb. krom kaplamalı olan modeller) kıyaslayamadığı motor "ybr" Her yönü ile sevilen tutulan güzel bir motor. Ben ybr ile tanıştığım için diğer motorların hepsi bana uyduruk çin malı olarak gözüküyor. Tat vermiyor. Sürüş deneyimi zaten bambaşka diğer motorların en kralında titreşim var ybr de ses görüntü konfor denge var titreşim yok. Geçen SYM WOLF 250 kullandım yolda 80+ giderken aynalardaki titreşim sebebiyle arkadan gelen aracı seçemiyordum. Belki kullandığım motorda vardı o sorun. YBR de yaşamadım hiç öyle şey.
Ne düşünürsen düşün.. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Not: MH Drift kullanmadım bilmiyorum
Tvs yeni kasası 5.700 tlye kadar cıkacak deniliyor bi coomutere 4.250 tlden fazlası benden uzak dursun Tvs o parayada kalite olur biri 2.700 lira pesin alırsan indirim yaptırırsın ) biri 5.200 lira
2.500 tl var arada
Ybr yede bin driftede titresimleri varmı yokmu ybryi euro emisyonu katalizörü derken iyice pisiklete cevirdiler pisman olma sonradan parasıda ucuz yedek parcasıda ucuz
Herkes kendi bindiği motoru övüyor ybrye binen ybr al mh drifte binen mh drift al der tvs ye binende tvs al der
Parça bulmak zor diyen her kimse iyi sallamış.
Şöyle bi örnek vereyim. Geçenlerde bi parça lazım oldu. Aynı parçanın piyasada 3 farklı fiyatı vardı. Orjinali 60 tl,yan sanayileri ise 35 ve 15 tl idi. Ve birebir uyumluydu. Bende gittim yansanayi aldım
Velhasılkelam;
Motorun orjinal yedek parcasının yanısıra kum gibi yan sanayi yedek parcası var.
alcaksan çinlilere hiç bulasma. ybr derim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)