Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Almak isteseniz tercihiniz hangisinden yana olur ?

Katılımcı sayısı
15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Tvs Apache 2012 Model 0

10 66.67%
  • Honda Cbr 2006-2007 Model 35.000 Km 2.el

5 33.33%

Honda Cbr 125 R ( 2006-2007 ) 2.El 35.000 Km / Tvs Apache 2012 Model 0

REKLAM ALANI

Motosikleti
    TVS Apache [ Temmuzda ]
    Merhaba arkadaşlar.

Alacağım motoru ;

Şehir içinde kullanacağım.
    Yılda 3 - 4 kere yazın İstanbul'dan Bursaya gideceğim.
    Amacım gezmek , dolaşmak ve motoru öğrenmek amaçlı olacak.
    Racing tarzı motorları seviyorum.Yükselttiğimde ise gene racing alacağım.
    Şehir içinde iki motorda yeterli olacak.

Tvs apache 2012 Model 0 alacağım.
    veya
    Honda cbr 125 r 2006 Model 35.000 Km ,
    Honda cbr 125 r 2007 Model 37.500 Km'de alacağım.
    Apache ile cbr arasında 1.000 TL civarında fark oynadığı için honda cbr 125 r almak istiyorum.
    Fakat eski modelleri olduğundan nasıl karşılanır bilemiyorum.Bunu öğrenmek istiyorum.
    Sizlerdende yardımcı olmanızı istiyorum.

Yaşım 19
    Motor deneyimim var bir abi tarafından öğreniyorum.
    Mondial 125 clasic ve kanuni'den bir model ile öğreniyorum.
    Kapalı alanda olduğum için rahat rahat sürebiliyorum.
    İlk motorum olacak.
    2 Hafta sonra almayı düşünüyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zepkynear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 TvS ApaCHe
    Şahsen ben Apache kullanıyorum ama şuan gözüm honda cbf 150 de bilmiyorum forumu araştırırsan çok yaralı bilgiler var Honda kensini kanıtlamış bir motor ama 2. el demişssin
    Yinede sen apache ile bi tanış seveceksin bence

Motosikleti
    TVS Apache [ Temmuzda ]
    Cbr 125 r hem sıvı soğutma , hem arka freni disk hemde 1.000 - 1.200 TL daha ucuza gelecek birde honda kalitesi.
    Apache hava soğutma , arka fren kampana , 1.000 - 1.200 TL honda'dan daha fazla paraya gelecek.

Tek sıkıntım bu Yoksa ikiside güzel sağlam motor.
    Ama ne biliyim Honda cbr 125 r almayı çok istiyorum ama eski model ve 35.000 Km yapmış olmaları gözümü korkutuyor ama iyi özelllikleride çok.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    alacagın 2006 model honda cbr 125 tip olarak bisiklet gibi, yeni kasa desen anlarım.
    zaten onun canı cıkmıştır temizini bulacagını sanmıyorum
    cbr 125 in cbf e göre parcaları daha pahalı.
    iki kişi binemezsin binsende zulum olur.
    cbr 125 te eski kasa tvs kadar titreşimde var bunu da unutma

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Apache almak varken 40 bine yaklaşmış eski motora o paralar verilmez arkadaşım. Tabi ki genel manada japondan gelen makine bir nebze daha kaliteli olacaktır, ama 0km aldığın TVS de seni üzmez o da kendini artık ispatlamış beklentilerini karşılaşayacak bir motosiklet. Ayrıca CBR125in eski kasası çok tipsiz bence...

Motosikleti
    TVS Apache [ Temmuzda ]
    Teşekkürler.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı Red*X adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.

Alacağım motoru ;

Şehir içinde kullanacağım.
    Yılda 3 - 4 kere yazın İstanbul'dan Bursaya gideceğim.
    Amacım gezmek , dolaşmak ve motoru öğrenmek amaçlı olacak.
    Racing tarzı motorları seviyorum.Yükselttiğimde ise gene racing alacağım.
    Şehir içinde iki motorda yeterli olacak.

Tvs apache 2012 Model 0 alacağım.
    veya
    Honda cbr 125 r 2006 Model 35.000 Km ,
    Honda cbr 125 r 2007 Model 37.500 Km'de alacağım.
    Apache ile cbr arasında 1.000 TL civarında fark oynadığı için honda cbr 125 r almak istiyorum.
    Fakat eski modelleri olduğundan nasıl karşılanır bilemiyorum.Bunu öğrenmek istiyorum.
    Sizlerdende yardımcı olmanızı istiyorum.

Yaşım 19
    Motor deneyimim var bir abi tarafından öğreniyorum.
    Mondial 125 clasic ve kanuni'den bir model ile öğreniyorum.
    Kapalı alanda olduğum için rahat rahat sürebiliyorum.
    İlk motorum olacak.
    2 Hafta sonra almayı düşünüyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Gördüğüm bir kaç cbr 20 binli kmlerdeydi çogunun egzozu açık dökülüyordu

İyi düşün 8 senelik motor senden önce kim bilir kaç el değiştirdi

Millet canını almıştır o motorun sanada denesi kalmıştır

Cbr yeni kasa ise al ah ah param olsa dururmuyum hiç cbr tam istediğim motor

Motosikleti
    TVS Apache [ Temmuzda ]
    Aynen öyle hocam haklısınız.Racing motorları sevdiğim için racing ile başlamak istemiştim ama olmayacak gibi gözüküyor.
    Tvs apache alırsam 2012 modelini alırım çünkü 2013'e param yetmiyor.Hava soğutma ve arka kampana bakalım hayırlısı.

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Kardeş Cbr125'in tek avantajı sıvı soğutma olur ama 2005-2007 Honda'ya kıyasla Apache de yabana atılacak makine değil.

Ben senin söylediğin motosikleti kullandım. 28.000'de aldım, 35.000'de sattım. Kesinlikle uzak dur. Makine hala piyasadaki birçok motosikletten daha iyi durumda. Ama acemi motosikleti olduğu için o modeldeki motosikletten performans almak zor. Sahibinden tabiriyle "ciğerli" değil yani.

Gelelim en önemli konuya, o kasa Cbr125 Japonya'da üretildiği için tüm yedek parçaları çok çok pahalı. Ayrıca motosiklet 30.000 km üzerinde olduğu için eksantirik zincirinin filan değişmesi gerekiyor. Belli bir KM'nin üzerinde zaten tüm bakımlar ağır bakım gibi masraflı oluyor. Her gittiğinde "şurası şöyle, burası böyle" diyeceksin ve her iş para. Yakıt konusu da önemli. Bende şu an 2012 Cbr250 var. İnan 2005 Cbr125 daha çok yakıyordu.
    Son olarak titreşim de acayip. Acemiliği üzerinden attıktan sonra motosikletin titreşiminden tahrik olup orgazm olabilirsin :D

2012 model TVS Apache hem daha az yol gitmiştir. Kesinlikle daha az yakar. Ayrıca 150cc kesinlikle fark eder. 2007 Cbr125 ile 100'ü görmeye çalışırken 2012 Apache ile 100 ortalama ile seyredebilirsin.

Eski bir 2005 Cbr125 kullanıcısı olarak sana 2012 Apache'yi tavsiye ediyorum. 2007 Cbr125'i kesinlikle Racing olarak düşünme bu arada.
    Red*X bunu beğendi.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş Cbr125'in tek avantajı sıvı soğutma olur ama 2005-2007 Honda'ya kıyasla Apache de yabana atılacak makine değil.

Ben senin söylediğin motosikleti kullandım. 28.000'de aldım, 35.000'de sattım. Kesinlikle uzak dur. Makine hala piyasadaki birçok motosikletten daha iyi durumda. Ama acemi motosikleti olduğu için o modeldeki motosikletten performans almak zor. Sahibinden tabiriyle "ciğerli" değil yani.

Gelelim en önemli konuya, o kasa Cbr125 Japonya'da üretildiği için tüm yedek parçaları çok çok pahalı. Ayrıca motosiklet 30.000 km üzerinde olduğu için eksantirik zincirinin filan değişmesi gerekiyor. Belli bir KM'nin üzerinde zaten tüm bakımlar ağır bakım gibi masraflı oluyor. Her gittiğinde "şurası şöyle, burası böyle" diyeceksin ve her iş para. Yakıt konusu da önemli. Bende şu an 2012 Cbr250 var. İnan 2005 Cbr125 daha çok yakıyordu.
    Son olarak titreşim de acayip. Acemiliği üzerinden attıktan sonra motosikletin titreşiminden tahrik olup orgazm olabilirsin :D

2012 model TVS Apache hem daha az yol gitmiştir. Kesinlikle daha az yakar. Ayrıca 150cc kesinlikle fark eder. 2007 Cbr125 ile 100'ü görmeye çalışırken 2012 Apache ile 100 ortalama ile seyredebilirsin.

Eski bir 2005 Cbr125 kullanıcısı olarak sana 2012 Apache'yi tavsiye ediyorum. 2007 Cbr125'i kesinlikle Racing olarak düşünme bu arada.

cbr125 racing değil evet ama 100ü de görür be arkadaşım. hatta son hızı apachelerden daha iyi.
    TRANSALP XL700

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr125 racing değil evet ama 100ü de görür be arkadaşım. hatta son hızı apachelerden daha iyi.
    Kardeş her motosiklet bir değil. Tabii ki çok iyi kullanılmış 130'a kadar çıkanları vardır. Ama öyle ağır bakımları ve yağ bakımları yapılmış, sürekli bilinçli kullanılmış 30.000 KM'de Cbr125 bulmak çok zor.

Ben bu güne kadar 2005-2007 model arası 4 motosikletle karşılaştım. Biri benimkiydi. Hepsinde de yaşın vermiş olduğu yorgunluk hissediliyordu.

Ama eski kasa Cbr125'in enjeksiyonlu versiyonu var. 2010 veya 2011 model. Yeni kasa çıkmadan önceki model. O motosiklet canavar gibi işte. Ama ondan da piyasada çok az var ve olanları da pahalı.

Arkadaşın söylediği modellere göre Apache daha avantajlı olacaktır. İyice öğrenip parası olunca da racinge yine geçer.
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    35 bim km'deki CBR'ı, TVS'yi bırak Kuba XCG'ye bile tercih etmem. Gerçi ben TVS'yi de titreşimden dolayı almam ya neyse... 35 bin km'de 7 yıllık motordan bahsediyoruz. Sıfır motor almakla bir olur mu hiç ? Alırsan son sahibi olma veya ölü fiyatına elden çıkarma ihitimali çok fazla. Madem ilk motor olacak, hız sevdasını, şekil mevzusunu bir kenara bırak, al bir YBR 125 geç. O kadar çıkamam dersen Salcano al. Önemli olan motorun hızlı olması değil, sağlam titreşimsiz ve konforlu olması. Bunca yıldır motor takip ederim, binlerce sayfa yazı okurum, bir sürü motor denedim, vardığım son nokta bu oldu.

Motosikleti
    TVS Apache [ Temmuzda ]
    Yorumlarınız için teşekkür ederim.Söyledikleriniz de çok haklısınız.

Honda cbr 125 r'dan vazgeçmek zorunda kalıyorum o zaman.Çünkü 35.000 Kmde dediğiniz gibi yorgun ve bakımları masraflı bir motor alacağıma 1.000 TL daha verip 0 alırım içim rahat olur..
    Ybr , salcano falan düşünmüyorum.Tvs'de kararlıydım ondan sonra honda cbr 125 r ile kararsız kalmıştım şimdi sorun çözüldü teşekkürler Tvs apache 2012 Model 0 alacağım.
    Anahtar teslim 4.700 TL.
    En yakın zaman da motorumu alıp resimlerimi paylaşacağım

Yorumlarınıza tekrardan teşekkürler.

21000'de buldum Sahibinden'de. Repsol olanlardan. Ben de sizinle aynı durumdayım. Hem 3600 lira hem de finansa taksit imkanı var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6887713/detay/
    Red*X bunu beğendi.

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    selam. ben 2008 model 17 bin km deki motorumu satmayı düşünüyorum cc yükseltmek için. cbr 125 repsol modelidir. başka ilde öğrenci olduğum için 3-4 aydır kullanma imkanım olmadı. tüm bakımlarını yeni yaptırdım (hava filtresi değişimi-yağ değişimi vs..). düşünen arkadaşlar olursa irtibata geçebilir. acelem yok
    Red*X bunu beğendi.

korbygs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 162 CC
    Alıntı Red*X adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr 125 r hem sıvı soğutma , hem arka freni disk hemde 1.000 - 1.200 TL daha ucuza gelecek birde honda kalitesi.
    Apache hava soğutma , arka fren kampana , 1.000 - 1.200 TL honda'dan daha fazla paraya gelecek.

Tek sıkıntım bu Yoksa ikiside güzel sağlam motor.
    Ama ne biliyim Honda cbr 125 r almayı çok istiyorum ama eski model ve 35.000 Km yapmış olmaları gözümü korkutuyor ama iyi özelllikleride çok.
    sen yine de honda al
    1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
    3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC

Motosikleti
    TVS Apache [ Temmuzda ]
    İlandaki iyiye benziyor ama hiç belli olmaz

Aslında gerçekten temiz sorunsuz ve 10-25Km yapmış olanları bulabilirsem ve fiyatta 4.000 TL'den düşük ise alabilirim.

Koray abi sen yine de honda al diyorsan gerçekten honda almalıyım o zaman

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)