Arkadaşlar merhaba motor alacağım ama 2 motor arasında kaldım Peugeot satelis 250cc diğeri Sym Gts 250i Evo kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum... Lütfeeennn
Arkadaşlar merhaba motor alacağım ama 2 motor arasında kaldım Peugeot satelis 250cc diğeri Sym Gts 250i Evo kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum... Lütfeeennn
selam
bu tamami ile zvk meselesi. bulunduğunuz yerdeki servisi, bakımı, masrafı,2.el fiyatını yedek parça tedariği ve en önemlisi göze en hoş geleni olmalı..
biri der pejo biri der sym sana da "ooo piti piti" demek kalır
birGarip..
Peugeot da ferco grubu yani piaggio gilera nın aynı motoru var.sym yi bilmiyorum ama italyan bi başkadır scooterda
valla üstünde peugeot yazan bisiklete bile binmem çevremdeki pejocuların başına gelenlerden sonra.. italyan falan diyolar, bütçe varsa direkt italyan markası al yada sym al paşa paşa bin
peugeotu satmak istesen elinden kolay çıkaramazsın. sym nin ikinci eli çok daha iyi. türkiyede yaygın ve avrupada da en çok satan markalar arasında. kesinlikle sym almalısın.
Söylendiği gibi peugeot aslında piaggio yani italyan. Ama bunun yerine yaklaşık 1000 TL daha ucuz olan Piaggio Xevo 250'yi tercih etmeni tavsiye ederim. Hem italyan, hem daha ucuz hem de olağanüstü bir bagajı var.
Herkes gördügüm kadarıyla sym diyor Peugoet o kadar kötü mü yaaa ?
Tek kelimeyle SYM ,uğraşma peugoetle
Peugeot kötü deyip SYM tavsiye edenler; Peugeot hakkında ne biliyorsunuz da kötülüyorsunuz? Bildiğiniz bir şey varsa şundan dolayı kötü deyin merak edenler öğrensin. Ben hiç birini kullanmadım ama SYM, Peugeot ve tavsiye ettiğim Piaggio kullanan arkadaşlarım var ve hiç birinin ciddi bir şikayetini duymadım özellikle sormama rağmen.
Peugeot unun plastigi kaliteli ,sym nin yedek parçaları sağlıklı değil diye bi yazı gördüm ama pek inanmadım ?
peogeot ve sym birbirine kalite olarak cok yakın modeller
sym 2. elde cok cok daha kolay satılır symnin servisi daha yaygın
tabi senin yaşıdığın yerdeki servis durumuna bakmalısın
bendede sym var genel olarak cok iyi motor.bu gün ilk defa beni hayal kırıklıgına ugrattı yıkadıktan sonra calısmadı kerata :D
symyi tavsiye ederim.ama peogeotta kaliteli motor.senin bu iş biraz zevk meselesi bi tercih olcak 2 adayda iyi motor
bir SYM kullanıcısı olarak tafsiyem SYM dir.biraz yedekparçaları pahalı ama muhtemelen peogeotınkide öyledir.
Piaggio Xevo 250 de fena değilmiş ABs var çok iyi 2 bagajı var ondan hayvan gibi heeee :D napalım peugeot bi daha ki sefere.... Sym alıcaz bu forumların cok etkisi var canım :D
Tekirdağ'ın neresinden sen ? Gel bak benim motora bi ara ona göre karar ver
Bunu kim söylüyor? Ferco grubu diye birşey mi var dünyada?
Ferco, Aprilia - Derbi - Vespa - Piaggio gibi markaları Türkiye'de pazarlayan firmanın adı.
Piaggio grubu var, bu markaların hepsini kapsayan. Ama Peugeot bu gruba dahil değil.
Türkiye'de de zaten Ferco motor pazarlamıyor Peugeot'yu..
Peugeot bildiğimiz gibi Fransız markası. Ama motosikletlerinin motor aksamlarını Tayvanda ürettiriyor. Ve bilin bakalım kime?..
SYM'ye.. Peugeot'nun özellikle düşük hacimli motorlarının arkasında SYM var. Dolayısıyla tercihinizde kişisel zevklerinizle birlikte servis ve ikinci el piyasası başlıca kriterler olmalı diye düşünüyorum. SYM'nin servis ve ikinci el konularında Peugeot'dan çok daha iyi bir marka olduğuda gerçek!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)