Peugeot mu ? SYM mi ? Arada kaldım :(
Reklamlar
-
14 Haziran 2013, 11:50
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Bunu kim söylüyor? Ferco grubu diye birşey mi var dünyada?
Ferco, Aprilia - Derbi - Vespa - Piaggio gibi markaları Türkiye'de pazarlayan firmanın adı.
Piaggio grubu var, bu markaların hepsini kapsayan. Ama
Peugeot bu gruba dahil değil.
Türkiye'de de zaten Ferco motor pazarlamıyor Peugeot'yu..
Peugeot bildiğimiz gibi Fransız markası. Ama motosikletlerinin motor aksamlarını Tayvanda ürettiriyor. Ve bilin bakalım kime?..
SYM'ye..
Peugeot'nun özellikle düşük hacimli motorlarının arkasında SYM var. Dolayısıyla tercihinizde kişisel zevklerinizle birlikte servis ve ikinci el piyasası başlıca kriterler olmalı diye düşünüyorum. SYM'nin servis ve ikinci el konularında Peugeot'dan çok daha iyi bir marka olduğuda gerçek!
Diğer modellerini bilmem ama bahsi geçen satelis 250 neredeyse tamamen Piaggio, hatta geçenlerde arkadaşım ihtiyacı olan bir parçayı (konjektör) Peugeot'dan değil Piaggio'dan aldı.
Reklamlar
-
14 Haziran 2013, 12:41
peugeot a bir defa bin birdaha binmezsin.... gts evo candır canandır .. tavsiye ederim ..
-
14 Haziran 2013, 15:59
Tmm SYM alıyorum Bir daha ki sefere peugeot alacağım
-
14 Haziran 2013, 16:03
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Bunu kim söylüyor? Ferco grubu diye birşey mi var dünyada?
Ferco, Aprilia - Derbi - Vespa - Piaggio gibi markaları Türkiye'de pazarlayan firmanın adı.
Piaggio grubu var, bu markaların hepsini kapsayan. Ama
Peugeot bu gruba dahil değil.
Türkiye'de de zaten Ferco motor pazarlamıyor Peugeot'yu..
Peugeot bildiğimiz gibi Fransız markası. Ama motosikletlerinin motor aksamlarını Tayvanda ürettiriyor. Ve bilin bakalım kime?..
SYM'ye..
Peugeot'nun özellikle düşük hacimli motorlarının arkasında SYM var. Dolayısıyla tercihinizde kişisel zevklerinizle birlikte servis ve ikinci el piyasası başlıca kriterler olmalı diye düşünüyorum. SYM'nin servis ve ikinci el konularında Peugeot'dan çok daha iyi bir marka olduğuda gerçek!
ferco ile ilgili söylediklerin doğru, peugeot un distribütörü değil ve peugeot motorlarının hepsini piaggio yapıyor. sanırım 2006 dan beri
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)