Herkese iyi akşamlar...
Öncelikle klasik bir başlık olduğunu biliyorum ancak tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Malum forumun gedikli motorsuzuyum 4 senedir
Bugün Afyon'da tesadüfen uğradığım bir motosiklet bayisinin Megelli bayiliğini de aldığını öğrendim, sonradan internetten de bu bilgiyi doğruladım....
Aslında Honda CBR 250R bakıyorum bir süredir. Parça fiyatı uygunluğu, alım satımda zarar miktarının az oluşu, bilinen marka olması vs bana bu kararı aldırmıştı...
Ancak civar illerde bir türlü uygun CBR'yi bulamadım. Motosikletteki tecrübesizliğim nedeniyle mesafe arttıkça alma şansım azalıyor, temiz bir CBR, nakliye-ulaşım vs ile 9000 lira civarına geliyor...
Şimdi bu düşüncelerdeyken, bulunduğum ile Megelli bayisi açılması kafamı çok karıştırdı...
2. el Honda fiyatına 0 km Megelli?
Megelli ülkemizde bilinen, test edilmiş, kronik sorunu olup olmayacağı bilinen bir marka değil... Ama kıytırık bir marka da değil...
Servisi oldukça yaydılar, yayınlanan parça fiyatları da çok uçuk değil... Tip bence CBR ile kıyaslanamayacak kadar güzel...
Ayağıma kadar geldi, kafamı karıştırdı Megelli...
Ama adından dolayı 2-3 sene sonra satmak zorunda kalırsam bana bir miktar zarar ettirme olasılığa da yok değil...
Teknik özellikleri benzer, keza Megelli gayet hafif...
Ne dersiniz? 0 km Megelli mi 2. el Honda bakmaya devam mı?
NOT: "
Honda, hayat onda" ya da "
Megelli neymiş çin malı mı?" gibi yorumlardan ziyade yol gösterici tavsiyelerinizi bekliyorum...
Herkese saygı ve sevgilerimi sunarım...