Anket: Almak isteseniz tercihiniz hangisinden yana olur ?
- Katılımcı sayısı
- 49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
TVS Apache RTR 150
-
HONDA Cbf 150
-
YAMAHA Ybr 125
-
HONDA Cb125e
Tvs Apache RTR 150 / Honda Cbf 150 / Yamaha Ybr125 / Honda Cb125e
Reklamlar
-
Bu 4 model arasından en fazla oyu hangi motosiklet alacak diye bir iddiaya girdim arkadaşımla.
Benim ve arkadaşımın seçimini belirtmek istemiyorum.Başlangıçta en çok tartışılan ve araştırılan motorlar bunlar.
Amacım sadece gelecek oylara bakmaktır.Hiçbir şekilde tartışma konusu yaratmak değil.Çünkü bu tartışma , tartışmadan çıkıyor.Rica ediyorum lütfen sadece oy veriniz.
Reklamlar
-
Tvs apache +1
anket eklesen daha iyi olurdu.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
Anket eklendi , teşekkürler.
-
Savunun ulen kavga çıkıcak
-
Tabiki Tvs Apache
-
tvsnin yeni kasasını çok beğendim aslında rtr 180 gelse daha iyi olur diye düşünüyorum birde absli model olursa tadından yenmez.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
hondaya torpil geçilmiş iki motorla katılıyor yarışmaya
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
hondaya torpil geçilmiş iki motorla katılıyor yarışmaya
2 hondayı birde yamahayı topla, bir apache etmiyor
-
sbr adlı üyeden alıntı
2 hondayı birde yamahayı topla, bir apache etmiyor
beklenen cevap geldi
-
HEPSİNİ ALIRIM FARKETMEZ HEPSİNİ SÜRDÜM KIYASLANCAK Bİ DURUM YOK HEPSİ MOBLYLET YENİ NESİL 500 CC DEN AŞAĞISINA KIYASLAMA YAPILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOK BİLEN BİLİR BİLMEYEN DE ÖĞRENİR...
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
-
şimdi şöyle bişey var ha diyince seçim yapılmaz
ne amaçla alıyosun
ne iş yapacaksın
beklentilerin neler
bunlar arasında kıyaslama yapcaksın
benim seçimim bu arada tvs
bu arada korby kardeş bu ne asabiyet
-
-
boş gereksiz muhabbet zaten bilen biliyor neyin ne olduğunu bilmeyen de bi zahmet girsin okusun forumları bakma biniyoruz maddiyatsızlıktan bu motorlara para olsa zaten kimse bu ufak motorları kağale bile almıcak tepemizdeki saolsun 1.5 tl lik benzini 4.75 tl ye gazlar 500 600 dolarlık motorları 5000 6000 tl ye gazlar bu şiddet bu celal burdan geliyor selo kardeş kızdığım nokta bu en dandik en kötü teknoloji ürünleri 3. sınıf ülkelerin bile kullanmadığı matah bişemiş die bizi enayi yerine koyup gazlarlar bunların kdv si ötv si gümrük vergisi bitmez arkadaş özelleşe özelleşe memleketi yaşanmaz hale getirdiler kaç para alıon 1000 tl kime sorsam ya çift iş yapıom anca geçiniom böle bağnaz düşünceli insanlar olduğu sürece biz mahkumuz bu motorlara binmeye ve böyle yaşamaya kızdığım nokta bu selo kardeş uykudan uyanamadı bizim milletimiz
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
-
Koray abiye hak veriyorum.Sonuna kadar haklısın.
Selo , ben anketi açarken Almak isteseydiniz tercihiniz hangisinden yana olurdu ? dedim.
Kim hangisini tercih ederse onu oyluyor.
Ben sadece arkadaşımla iddia'ya girdim bu yüzden anket açtık.
-
Motosikleti: Honda Cb125E
yarın satarsın artık
-
Mustan Oğlu adlı üyeden alıntı
Motosikleti: Honda Cb125E
yarın satarsın artık
Yazmiyim yazmiyim diyorum ama en sonunda yazdırmak zorunda bırakıyorsun.
Sanane ki ? İster alır ister satar sanane ? Sana mı kaldı ?
-
yazılanları okuyup anlamak istediğimiz gibi anlar sonra da anladığımız gibi cewap verirsek komik duruma düşeriz
-
böyle birşeyi merak ediyorsan kıyasladığın motorların piyasaya çıkış tarihinden itibaren en fazla satanına ve piyasaya parçalarının düşmesine baksan en çok tercih edileni bulursun
yada forumda motor topiclerinde en çok sayfayı kim ilerletmiş bir baksan anlıcan ;) saygılarla
-
Motorcu48 , teşekkürler.
Ben baktım bu 4 modelide derinden araştırdım.Kullanmadan birçok kişinin tecrübesini , videosunu , hatalarını ve görüşlerini öğrendim.
Fakat dediğim gibi bir arkadaşımla iddiaya girdik amacım en çok oyu hangi model alacak bunu öğrenmemiz.
-
TVS Apache RTR 150
22 66.67%
HONDA Cbf 150
5 15.15%
YAMAHA Ybr 125
5 15.15%
HONDA Cb125e
1 3.03%
Teşekkürler oy veren herkese.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)