mikuni efsanedir ...
Ve Fizy'i 60 km hızı geçirmezseniz az yakan motordur.
Spacy'den daha atiktir Fizy,
benimkide yaklaşık 1 yıl olacak haziranda sadece yağ değişimine gittim (Arkadan dalan araç kazam hariç)
Ben kendim (55 kg) ve Arkadaşım (120 Kg) bineriz duruşunda vs sıkıntım olmadı hiç. viraj kabiliyeti güzeldir , hiç olmadı bir mondial 150Hs den falan kat kat iyi. (Viraj kabiliyeti ve durması)
ki 80 ile giderken bir ani frenleme yapmıştım , 2 kişiydik önümüzdeki aracın aniden önümüze durması sonucu motoru sola yatırmadım kaydırarak ve ani frenle durdurdum , ne düştüm nede durmamazlık yaptı.
yolda kararlı gider , sağa sola çekme yapmaz. iki kişi binse bile elimi bıraktığımda kafa sallamaz.
Vego ya binmedim. Elinde imkan varsa bir gez dolaş için hangisine el verirse onu al.
Fizy 9,1 bg , Spacy 7,5 bg
Fizy'nin fabrika verisi 2,2- 2,4 litre 100 km de. Oda makul , sonuçta genelde ölçümler 50 kmde havanın yoln harika olduğu zamanlar...
Ki bizde kaymak gibi yollar sayılı , rüzgar bi vurdumu elinin tersiyle yapışırız...
Neyse; kısacası Honda kalitesi uzun yolda , köyde , toprak yolda bile beni yarı yolda koymadı.
ki sadece yaz değil kışın bile yağmurda 60-70 gittik... yol tutuşuda iyidir.
Uzun yolda ve geceleri aydınlatması yetersiz yalnız , ben bunu 2 powerled fener takarak giderdim inanın kendi farından daha iyi ışıltıyor yolu.
Umarım vego yu kullanan biride anlatır da karşılaştırmayı daha iyi yaparsınız.