Keeway SL 150 - Kanuni Deer 152
Reklamlar
-
Merhabalar. Aklımdaki motorlar bunlar.. Şimdi tarzı bi kenara bırakalım yani chopper veya sport olarak bakmıyorum olaya. Ben genelde şehir içi ama uzun yolda yapacak biriyim. Bu aletlerde kullanılan mazeme, sürüş rahatlığı, teknik özellikleri, başımın ağrımaması, yedek parça gibi durumlarda hangisi ağır basar? Kısacası alın teriyle elde edilmiş birikimi hangisi hak eder?
Saygılarımla..
Not : Ötv ye hayır!!!!
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Reklamlar
-
Arkadaş sana fikir vermemiz çok zor.
Çünkü veriler bi felaket.
Hem şehir içi kullanacam diyosun.Hem de uzun yola çıkacam.Tarz önemli değil diyosun.
Benim görüşüm şehir içi diyosan deer , şehir dışı diyorsan chooper..
Bence sen daha ne yapacağına bile karar vermemişsin...
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
-
Ben ne yapıp ne yapmayacağımı biliyorum da bence sen soruyu tam anlamadan peşin hüküm kullanmışsın. Diyor ki orda bak iyi oku "başımı ağrıtmayacak" "teknik servisi iyi olan" ...
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
valla bana kalırsa deer derim..biraz daha seri ve son hız olarak keewayden daha fazla gider..uzun yolda işine yarar..birde otomatik olması şehir içinde büyük avantaj...
-
Jazzbass adlı üyeden alıntı
Ben ne yapıp ne yapmayacağımı biliyorum da bence sen soruyu tam anlamadan peşin hüküm kullanmışsın. Diyor ki orda bak iyi oku "başımı ağrıtmayacak" "teknik servisi iyi olan" ...
Başın ağrımasın diyorsan bu ikiside başını ağrıtır. Deer çok güzel bi alet ancak hem bu forumda hemde başka yerlerde hakkında çok fazla şikayet var....
Bence deer e vereceğin para ile honda alabilirsin. o zaman başın gerçekten ağrımaz.
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
-
Evet ben bu soruya bir Deer kullanıcısı olarak cvp veriyorum !
Bence deer e vereceğin para ile honda alabilirsin. o zaman başın gerçekten ağrımaz.
Şimdi gerçekten senin için model görünüş tarz önemli değilse Deer'e vereceğin para ile daha iyi bir motor alabilirsin...
Teknik Servis konusuna gelince servisle fazla sorunum olmadı sadece gösterge teli tam 7 defa eğişti
Motorla başka hiçbir sorun yaşamadım ve motor çok sağlam... Benimki inanılmaz çukurlara ve darbelere maruz kaldı ama hala ayakta...
Benim düşüncelerim bunlar eğer kullanmayı biliyosan bir gün gelip benim motoru deneyebilirsin kafanda soru işareti kalmaz Dicektim ki ! Edirne'de oturuyomuşsun
Karar senin !
-
Deer araltıya dayanabiliyor kesin sağlamdır bence sana özel üretildi abi o makina
-
-
varsa başka düşüncesi tavsiyesi olan arkadaşlar zaman ayırırsa çok sevinirim..
Saygılarımla
-
superligt al onlada gezelim bende istiyorum superlight
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
bence kafayı kazıt ve kafanı kaşımak için tuttuğun adamları işten çıkar.. o tasarrufunlada daha iyi bir motor al..
şaka bir yanada bence her ikisinide alma.. bir arkadaşımızın dediği gibi honda al.. honda hayat onda olayı yani
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
-
en güzeli al bir yamaha yrb 125 bak dalgana parca bol ucuz zaten arızada yapmaz başında ağrımaz. hoşçakal
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler