Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Megelli 250R Vs. BuMoto Calibre 250 Vs. Yamaha YZF R125

REKLAM ALANI

Forumdaki Konuları Okudum Bu 3 Motor Arasında Kaldım İlk Motorum Olucak Daha Önceden Biraz Motor Tecrübem Var Megelli 250R BuMoto Calibre 250 0 Düşünüyorum Eğer Yamaha Alıcak Olursam 2. Ellere Bakıcam İlk Motorum Olucağı İçin En Az 2 3 Sene Kullanmayı Düşünüyorum Bu Motorların - Ve + ları Nelerdir ? Yorumlarınızı Bekliyorum
    besyo35 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _Kotto_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250 r (2012)
    Ben 3 motoruda bayisinde inceledim tasarım olarak bu moto ve yzf cok guzel boyut olarakda ama 125 lık bı motora 9 10 bın lıra para verılmez cunku bı sure sonra senı sıkıcak zaten o yuzden yzf yı ele derım megellıyede baktıgımda boyutu cok kucuk lastıklerı ınce buyuk motormus havası vermedı bu moto ama 600 luk hıssını yasatıyo hemde aralarında en uygun fıyata bende bı ara megellıye bı ara yzf ye ısındım ama en son karar olarak calıbreyı sectım fıyatının yanında bu kadar ozellık sunan baska motor yok gorunus olarakda ıstenılenı verıyo kalıte ve performans olarakda senı uzecegını ssanmıyorrum iyi dusun hakkında hayırlısı olsun

_Kotto_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250 r (2012)
    Alıntı dogu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Megellinin lastikleri incedir kasası da ufak muhabbeti dönüp duruyor ama baktığınız zaman megellide de ninja 250de de 130luk lastik var cbr 250'de 140lık lastik var yani emsallerinden pek bi farkı yok, boyut olarak ise rakamsal olarak incelendiğinde genişlik olarak en genişi megelli ama yükseklik ve tam boyda biraz ufak kalıyor.Kısacası 250 segmentinde diğer seçeneklerden pek bir farkı yok gibi?
    Evet cbr ve ninjadan pek farkı yok fakat 250 segmentınde calıbre ve hyosungun oldugunuda unutma her emsalıyle aynı degıl benım megellıyı gormeye gıttıgım yerde hyosung da vardıyan yana durduklarında megellı bısıklet gıbı kalıyor megellıde ulkeye yenı gelen bı motor kalıtesı bılınmez kendını ıspatlamıs bır motor degıl ayrıca sıfır almaya kalksan 9 bın den assagı alamassın calibre f/p oranıyla rakıpsız ve gorunus olarakda cok ıyı oldugu ıcın onu soyledım bu segmentte benım ıcın alınıcak 2 motor var hyosung ve calıbre ve ben her zaman sıfır alma taraftarıyım 12 bın lıra verıp hyosung alınabılıyosa hyosung ama ondan pekde gerı kalmayan nerdeyse yarı fıyatına calıbre var secım alıcının.

Motosikleti
    FAzer 6 2004 model
    Bende Megelli 250 r var yeni aldım. Ufak diyen arkadaşlara şöle bişey söyliyeyim motor yere yakın ama bahsi geçen diğer motorlardan daha geniş. 600 lük gibi duruyor. Ve ben çok memnunum. Özellikle fabrika çıkışı standart gelen performans egzostu ve sesi harika.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------

Bu da resimlerim..
    selcukk27 bunu beğendi.

korba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Calibre 250RR
    Uygun fiyata calibre arayanlara : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6496615/detay/

besyo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende BuMoto Calibre 250cc düşünüyorum motor sesi ve görüntüsü önemli benim için hızdan önce ne dersiniz??

RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı Oguz10.5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumdaki Konuları Okudum Bu 3 Motor Arasında Kaldım İlk Motorum Olucak Daha Önceden Biraz Motor Tecrübem Var Megelli 250R BuMoto Calibre 250 0 Düşünüyorum Eğer Yamaha Alıcak Olursam 2. Ellere Bakıcam İlk Motorum Olucağı İçin En Az 2 3 Sene Kullanmayı Düşünüyorum Bu Motorların - Ve + ları Nelerdir ? Yorumlarınızı Bekliyorum
    Daelim roadwin 250R al. 5 sene binersin. Güney Kore malı en az bir honda kadar iddialı
    Ikinci elleri de 7 bin tl
    Tüm motor sevenlere sevgilerle..

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    CBR 250 For ever...

Calibrenin gorunusu daha iyi digerlerine gore

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)