Ehüe emniyet şeridi mi Öyle bir şerit mi var ;)
Ehüe emniyet şeridi mi Öyle bir şerit mi var ;)
Bizim buralarda var emniyet şeridi. 120km'yi 125'lik motorla da yaparsın, uzun yolda bikaç saat sürdükten sonra dik bir yokuştan aşağı inerken yapabilir ben yaptım. Motorunla uzun yol yapacaksan 10-20 bin km bekleme, motor epey yıpranıyo o zamana kadar tabiki iyi kullanırsan bakımını düzgün yaparsan daha diri kalır. Uzun yol için 4-5 bin km arası iyidir, uzun dediğim 250km üzeri yol yapmak bir günde.
Kanuni gt170 hakkında daha fazla bilgi var mı ? almayı düşünüyorum da .
kanuni sağ gösterip sol vuruyor. Motosiklet fuarında 15 hp olarak tanıttığı motoru 3 ay sonra bi sürü sipariş aldıktan sonra 12 hp olarak düşürdü. Tam kandırmaca.adam kandırmadan başka bişey değil. Bu politikayla satış yapan bi firmadan motor alınmaz. Albenisi olan motor arora ar 180 bence. Hp ve tork degerleri çok iyi. Siyah beyaz renklisinide çok beğendım. Rks de bana göre 150 liği iyi ama 12 hp ile 16 kusur hp arasında fark var. Oda alınabilir duruma göre seçilebilir.
7.500 devirde 12,2 bg guc urettigine gore
9.000 devirde kac bg guc uretir mantikli bir aciklamasi olan
Gt 170r de ayni ama ona 14 bg deniliyor 9kw 7.500 rpm?
Maksimum gücü 7500 Rpm de zaten. Her devirde maksimum gücü veremiyeceğine göre, 9000 devirde de güç bi miktar düşecek demektir.
7500rpm harici hiçbir devirde maksimum, en uç noktadaki gücü alamazsın. Ben böyle biliyorum, yanlışsam düzeltin
Ne guzel 7.000 devirde 15 bg guc uretiyordu moh yiyecekler gibi dusurmusler bg gucunu
Yok yahu düşürmemişlerdir, hatalı bilgilendirme yapıp sonra düzeltmiş olabilirler
Benim anlamadığım, bu adamlar tuttuğunu kopyalayıp piyasaya salıyor, KTM 200cc de 26Hp üretirken niye bunlar halen 12, 13hp motorları bikaç detay değiştirip klonluyorlar
Aynen, bu üçlüde Arora alırda onunda tipi falsolu :/ Commuterlar olup Naked görünümüne kasanların arasında TVS açık ara götürüyor zaten, 1-2hp için girilmez bence bu riske
Mondi Destro nasıl acaba, tipi de fena değil, etrafta Ducati yapıştırıp gezen gördüm fena durmuyodu Gerçi burdada Hyo Comet var, o da açık ara götürüyor
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Torku yüksek de ondan.
Kanuni gt 170 yerine kanuni gt 170 R modelini tavsiye ederim.
İkisinin arasında 3 fark var;
1-) Far kısmı. Yani R de öne sadece bi kafa takılmış.
2-) Fiyat GT 170: 3.139 TL. - - - - - GT 170R: 3.568 TL.
3-) Bu fark ta biraz 1. seçenekteki fark için bence 430 TL (pardon 429 TL ) fazladan vermeye gerek olmadığı için bu fiyat farkına tepki olarak bulduğum alakasız bir fark. O da şu ki seteden özelliklerini karşılaştırdığımda kendi kendime "Aynı özellikler. Ağırlığa kadar ölçüleri falan hepsi aynı. Sanki birinden kopyala yapıp diğerine yapıştırmışlar." dedim. Ama kopyala yapıştır yapmadıklarını şurdan anladım;
GT 170: Yakıt Tankı: 17,5 lt - - - - - GT 170R: Yakıt Tankı: 17.5 lt
Bu farkta bana kopyala yapıştır yapmadıklarını gösterdi. (3. maddedeki farkı farketmemiş olabilirsiniz. GT 170 de küsürat ayracı olarak "," [virgül] kullanılmış , GT 170R da "." [nokta] kullanılmış. Kopyala yapıştır yapsalardı ikiside aynı olurdu )
Aralarındaki farklar bu kadar! Bence 1. maddedeki fark için 2. maddedeki farkı vermenin gereği yok. Kişisel fikrimdir...
Bütün Sosyal Medya Mecralarında DoganLokman işte... lokmandogan.com
Teknik özellikleri aynı evet haklısınız aynı özelliklere sahip bir motora neden 429 TL daha fazla para vericeksiniz ki.Bu konuda katılıyorum doğru fakat tek farklılıkları dedikleriniz değil.
Birincisi şekilleri çok farklı dediğiniz gibi far.
İkincisi egzos şekilleri.
üçüncüsü gt 170 R de rüzgarlık var gt 170de yok.
Siyah rüzgarlık motorun görüntüsüne renk katmış.
Gt 170 R nin yan sinyal farı gt 170'den fark daha farklı.
Yani detaylı görüntülerine bakıldığında fark çok.
İki model arasında tek değişen şekilleri.Başka bir fark yok.
Fakat ben Gt 170 alacağıma 429 TL daha koyup GT 170 R almayı tercih ederim bu da benim kişisel fikrim.
Keyifli forumlar.
3 haftadır Arora 180-19 kullanıyorm motorum daha rodajı tamamlamadı ama max hızda 152+ hızı gördü. öyle 100 -120 li hızlara titreme yapmadan rahatlıkla çıkıyor.
Max hız 152 nasıl gordun bende de var aynısı 135 i gecmiyo 135 te kesiciye giriyo warsa bi sey anlatta bilelim kardeşim
Gereksiz yere zorluyorsunuz şu çin malı makinaları, sonra 3-4 bin km yi geçince yok şurası zırıldıyor yok feci titreşim var yok motoru yedik bilmem ne diyorsunuz. Arkadaşlar yapmayın etmeyin isterseniz 200cc yazsın bu tip motorların kullanım amacı bellidir sağlıklı hızları da 80-90 kmh civarıdır. 100üstü keyifli seyahat etmek istiyorsanız 250cc üzeri japon bakmanız yararınıza olacaktır. Yazık ediyorsunuz altınızdaki motosikletlere
zaten sürekli 150 yaptı demiyorum 152yi gördükten sonra bıraktım. maz devirde vites değiştirmekten başka bi şey yapmadım. forevermore ye tamamen katılıyorum bu makinenin kullanım hızı 80 90 aralı gında fazlası çok titreme yapıyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)