Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Aprilia Scarabeo 200ie & Honda PS 150i & Honda PCX 125 sizce hangisi??

REKLAM ALANI

merhaba antalyada yaşıyorum..
    bu 3 model arasında kaldım. daha once keeway arn 125 ve 2. el kymco grand dink 250 kullandım.buyuk ihtimalle sıfır alıcam.

scarabeo için sınıfının kralı diyorlar ama servis sıkıntısından çekiniyorum. fiyat 7600

ps 150 6900

pcx 6200

boyum 176 kilom 74

sizce hangisi? tecrübeleriniz nelerdir? fikrinizi beliirtip yardımcı olursanız sevinirim..
    never say never

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    aprilia scarabeo diğerleri ile aynı sınıfa bir makina değildir, çok daha üstündür. fiyatlarının yakın olması sizi bu kıyasa sokmasın (her konuda) defalarca test edildi onaylandı. scarabeo nun artılarını yazsak... zaten şu an yok satıyor..

tabi diğerlerinide alırsanız pişman olmazsınız fakat scarabeo200 farklı bir sınıf..

servis konusunda nereden bilgi aldınız bilmiyorum ama yetkili servis antalyada mevcut (ferco her önüne gelenide servis yapmıyor onuda söylüyüm) bunlar dünyanın bindiği markalar..

FİRMA : ARİF AKDEMİR - ÖZER ADLI
    ADRES : SANAYİ SİT.670.SOK.NO:52
    İLGİLİ KİŞİ : ÖZER ADLI
    TELEFON : 0242 346 70 30
    FAX : 0242 344 42 14
    MARKA : VESPA, PIAGGIO, GILERA, APRILIA, DERBI
    EMAIL: arifustavespaservisi@hotmail.com
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    CIA'in resmi ulaşım aracı CBF
    Türkiye'de bir Z Motor'dan bir de Ferco'dan tırnak makası bile alınmaz. Yedek parçalar her zaman değerinin çok üstünde fiyatlandırılır ve asla müşteri odaklı düşünülmez. O yüzden sorunun yanıtı PS 150 yani Honda.. Ha, 4 yıl Piaggio Carnaby kullandım. Kuzenimin Fly'ını arada sürerdim.. Motor olarak süperdir, alete laf yok. Ama bakıma gittiğinde kanını alırlar, piyasadan yedek parça bulamazsın vs vs...

Yalnız bu sitede bir durum var. Bir motor hakkında somut bile olsa bir eleştiri getirdiğinde "Ne eleştürühon haaaaa" diyen düşük profilli kullanıcılar var ki hayatında bahsedilen motora bırak binmeyi, yanında bile durmamıştır. Scarabeo, hayranı ve hastası bol olan bir alettir. Sana direk Sca derler ama kimse Ferco'nun "mafyavari" fiyatlarından bahsetmez.

Bildiğimi senden saklarsam sana kötülük etmiş olurum ki bu doğru olmaz. Sordun, bildiğimi söyledim kardeşim..

Not: kymco veya sym de iyi ve canını yakmayacak markalardır..
    cool113 bunu beğendi.

evet ben de o şekilde düşünüyorum.
    servis bakımından sıkıntılı olmamın sebebi randevulu bir sisteme, ya da bakımlarda kaç para vericemizi kesin soyleyen, başka bir motor veren bir servis yoktur herhalde antalyada.
    sanayideki servislere gittiğimde merhaba dedikten 15 dk. sonra yanıt alabiliyorum.
    bilmiyorum bu motor olaylarında güvenim çok sarsıldı.
    2. el motor alırken 17000 mil deki motoru bana 17000 km de diye sattılar. o yüzden çok araştırayım diyorum. adam bilerek yağı 200 gr fazla koysa conta yaksa bir daha gittiğimde 400 tl 500 tl kazandırıcam sürekli müşteri memnuniyeti..

mesela daha yeni birinin motoruna bakmaya gittim scarabeo 200 için varyator (yanlış yazıyor olabilirim) kayışının 12000 de değil 50000 de değiştiğini soyledi. 3 kere filan sordum emin misin diye?

kullanım kılavuzunda her 12000 de bir sonradan baktım. genelde kullanıcılar 20000 e kadar idare ediyorlarmış ama 50000 nerden çıktı be abi. bu adam şimdi beni kandırıyor da ne yapıyor. sozde yılların motorcusu..

uzun lafın kısası kazık yemekten çok korkar oldum.. sadece güvenmek istiyorum..

pcx için manyetolu, çalışmamama problemi oluyormuş diyorlar mesela ama o da kesin yalandır.. artık neye inanacağımı şaşırıır oldum. gece 3 lere kadar motor araştırıyorum

sonra da işe geç kalıyorum o yüzden bir son vermek lazım..

ya her yaz başı gelen o hisse kapılıcam

ya da çocuğum var filan diye bazı eski akılların yaptığı gibi bu isteğime ket vurcam 4 tekere bincem..

anlatılcak şey çok da bole biraz bahsetmek istedim işte..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------

eywallah hocam.. motorda servis çok onemli.. gaza gelip yanlış karar vermek istemiyorum.. haklısın..
    never say never

Motosikleti
    CIA'in resmi ulaşım aracı CBF
    Ferco grubu servisleri her 12 binde bir varyatör değiştirmeye teşvik eder kullanıcıyı.. Benim yaşadığım, başıma gelen, bildiğim bu! 12 bin bakımına ben 2 yıl önce 500 TL ödemiştim.

Ama tekrar söylüyorum, para bana dert değil dersen 10 numara motorlardır!!!!! Hele ki bir arkadaşın Runner'ı ile bir otoban yaptım bir kez... Offff of!

Kardeş, sana akıl veren çok olur ama para veren olmaz. Hem performansta, hem benzinde, hem de bakımda masrafta seni üzmeyecek birşey al.. Allah'a emanet ;-)

Alıntı Ozan Bey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye'de bir Z Motor'dan bir de Ferco'dan tırnak makası bile alınmaz. Yedek parçalar her zaman değerinin çok üstünde fiyatlandırılır ve asla müşteri odaklı düşünülmez. O yüzden sorunun yanıtı PS 150 yani Honda.. Ha, 4 yıl Piaggio Carnaby kullandım. Kuzenimin Fly'ını arada sürerdim.. Motor olarak süperdir, alete laf yok. Ama bakıma gittiğinde kanını alırlar, piyasadan yedek parça bulamazsın vs vs...

Yalnız bu sitede bir durum var. Bir motor hakkında somut bile olsa bir eleştiri getirdiğinde "Ne eleştürühon haaaaa" diyen düşük profilli kullanıcılar var ki hayatında bahsedilen motora bırak binmeyi, yanında bile durmamıştır. Scarabeo, hayranı ve hastası bol olan bir alettir. Sana direk Sca derler ama kimse Ferco'nun "mafyavari" fiyatlarından bahsetmez.

Bildiğimi senden saklarsam sana kötülük etmiş olurum ki bu doğru olmaz. Sordun, bildiğimi söyledim kardeşim..

Not: kymco veya sym de iyi ve canını yakmayacak markalardır..
    eywallah hocam.. motorda servis çok onemli.. gaza gelip yanlış karar vermek istemiyorum.. haklısın..
    never say never

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    yaklaşık 3 yıllık ps150 kullanıcısı olarak sana hiç uzatmadan şunu söyliyebilirim listeye katmadığın yamaha xenter150 al
    bir daha bu sınıfta motor al deseler ben onu tercih ederdim .scarabeo pcx kesinlikle almazdım .
    tamyak bunu beğendi.
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    motor turşu olunca ne markanın ne servisin ne şehirin hiç birşeyin önemi kalmıyor. her motorun parçası pahalıdır.(ninja250r arka süspansiyonu 1400tl) benim honda innovanın arka sinyal takımı 300tl civarıydı (çalmışlardı) ama honda yada servisi kötümü hayır, bir cub sinyaline 300tl verilirmi? mecbur kalınca veriliyor..uyanık honda aynısını 1000rr cbf500 gibi motorlara koyunca otomatikman öyle oluyor.

geçen bir forumda bir arkadaş sym joymax 250i aldı 300km bakım sadece yağ değişimine 150tl istemişler (soyguncular bursa da) 100tl verip yakayı zor sıyırmış, koydukları yağ da yağ olsa. (link verebilirim)

oysa ben daha dün 19000km bakıma gittim (6000km önce yağ ve filtreler değişmişti) yağ+yağ filtresi+şanzuman yağı+bakım 80tl verdim fatura yı buraya koyabilirim ama yerini servisini bulmak önemli.. (yetkili servis adını özelden yazabilirim)

bu apriliayı ilk aldığımda bir servise gitmiştim, o da yetkili, hatta merkeziydi.. ama bana ne idüğü belirsiz 1.250gr yağ için 50tl aldılar, yani hangi marka olursa olsun bazı servisler adamı düdüklüyor. (zaten ora düdüklemesi ile meşhur)

tekrar söylüyorum hangi motor olursa olsun, turşusu çıkmış ilk sahibi adam gibi kullanmamışsa o motordan kimse hayır beklemesin.. (hele italyansa)

bu iş şuna benziyor. adam vespa alır torunu biner.. adam aprilia SR yada gilera runner alır 2. sahibinde patlar.. bu böyledir. (oysa marka fabrika ve motorları aynı)

hele hele ülkemizde aprilianın adını kafalarda karalayan bir modeli SR serisi scooterlar oldu. SR50 SR125 SR150 bu iki zamanlı seri aslında harika scooterlar fakat(bir zaman bende de vardı no problem) bir takım apaçi takımı tarafından kötü yola düşmüş insan gibi oradan oraya sürüklendi, iki zamanlı motorun dilinden anlamayanlar bozdu, nalbat servislerde tamir yapılamadı. telmaşa şekilde okutularak satılan sahiplerinin elinde patladı, zamanında neidüğü belirsiz distribütörler getirdiği için motorlar sahipsiz piç kaldı... (lenardo içinde geçerli) ama anlayan adamlarda hala var çiçek gibi duruyor. paraya satmaz..

şimdi benim arkadaşım 48000 (kırk sekiz bin) km dir aprilia sportcity 250 kullanır ilk sahibi. ampul patlaması hariç bir problem yaşamamış birisi. CVT sisteminin ve motorun rutin bakımları hariç hiç bir varyatör yada debriyaj değiştirmemiştir (ben ve diğer sportcity kullananlar dahil) telefonunu verebilirim arayıp sorabilirsiniz. en önemlisi 1 damla yağ eksiltmiyor..

konu sahibi arkadaş kısacası seni en iyi scarabeo 200 topiği aydınlatacaktır. ayrıca yamaha XCENTER 150 de pcx ve psi150 den üst sınıf ve teknolojide bir scooter... parça fiyatları hondanın 3 katı olabilir ama sürüş zevki ve kalitesi de 3 katı.

yazımı kopyalayıp oraya yapıştırabilirsin bakalım ne diyecekler...
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aprilianın adını kafalarda karalayan bir modeli SR serisi scooterlar oldu. Bu iki zamanlı seri aslında harika scooterlar fakat bir takım apaçi takımı tarafından kötü yola düşmüş insan gibi oradan oraya sürüklendi, iki zamanlı motorun dilinden anlamayanlar bozdu, nalbat servislerde tamir yapılamadı. Zamanında neidüğü belirsiz distribütörler getirdiği için motorlar sahipsiz piç kaldı... Ama anlayan adamlarda hala var çiçek gibi duruyor. paraya satmaz.
    Abi anılarım depreşti 2004-5 gibi benden yaşça büyük bi iş arkadaşımda vardı SR 125, anlayanın olmadığından değerli bi scooter olduğundan bahsederdi ama anlamazdım tabi

Birgün Tuzladan, Taksime bırakmıştı beni, toplam 150-160kg vardık, o ufacık tipsiz alet gözümde devleşmişti resmen, çok sevmiştim, sarıcı arı gibi sesi vardı satmasını istedim satmadı.

Yıllar sonra anladım satmama sebebini ve iyiki de satmamış dedim

Apaçilik falan ruhumda yoktur ama eminim bugün bile onun gibi anlayamam o scooterin dilinden. Parça tedariği, usta bulamama, dellenme derken bi yerde hurda gibi yatacaktı en iyi ihtimalle :/

Ozamanlar bile 30 küsur binlerdeydi ve en son konuştuğumuzda hala binmeye devam ediyordu
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    Hocam benle aynı durumda olan birini görmek yüzümde tebessüm oluşturdu, günlerdir aynı soru kafamı kurcalayıp duruyor. Aklım sca ya gidiyor performans, sele altı genişliği gayet iyi ancak yetkili servisi,yedek parçayı ve ilk alış fiyatını düşününce duraksıyorum, ps150i ye bakıyorum tipi çok tatmin etmesede sürüş dinamiği ve performansı gayet iyi,servis-yedek parça sorunsuz, pcx e bakıyorum tip var servis var sele altı güzel yeni teknoloji ama güç olarak en zayıfı (keşke pcx 150 gelse) diyorum, xenter 150 yede baktım bi ara süspansiyonları çok iyimiş ama sele altının küçücük olduğunu duyunca vazgeçtim topcase kullanmak istemiyorum. Bla bla bla böle her modelin eksileri artıları mevcut, benimde son kararım ne olacak bilemiyorum ama şuan için ps150i yakın duruyor hem ekonomik hemde genel şartlar açısından. Ama bana kalırsa maddi durumun elveriyorsa 2013 aprilia scarabeo 200 al, yedek parçaları e-bay den getittirebilirsin, servis içinde yukarda arkadaşların söylediği gibi iyi bir araştırma yaparak işini iyi yapan insanı kazıklamayan servis bulabilirsin.

Motosikleti
    arkadaşlar tekrar yazıyorum scarabeo200 topiğine yazıp bilgi alın. kaygı ve görüşleriniz değişcektir..

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    kardeş sana 3 motor diyeceğim bütcene hangisi uygunsa onu al dua et
    yamah xcity 250
    sym joyride 200i
    yamaha xenter 150
    hepsi farklı sınıfta hepside sınıflarının en iyilerinden
    buraya yama xmax 250 de ekleyebiliriz ama o en pahalısı olur
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

xcenter 7550 tl diyor

yamaha dediniz biraz daha aklım karıştı

vakit darlığı sebebiyle sanırım pazar gunu once az ihtimali olan yerlere nebioğluna ve fatih doğanere filan en son da honda bayine gidicem bakıcam

buyuk ihtimalle honda ps 150 alıcam gibi 2. elde çok kolay satılır gibi geliyor.. italyanların (scarebeo) kalitesine hayranım ama belki daha sonra başka baharlara kalacak gibi gorunuyor..

bu arada scarabeo topic'iini tüm sayfalarını okumuş olabilirim hemen hemen bu başlığı açmadan once..

ama farketmiyor ki hangisini okusam iyi yorumlar bende daha çok etki bırakıyor ve hemen gidip almak istiyorum

umarım hayırlısı olur.. gelişmelerden haberdar ederim..

herkese saygılar..
    never say never

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    recaptain eğer parça sıkıntısı çekmek istemiyorsan ya scarabeo al yada honda, yamaha da güzel motor ama parça stokları iyi değil,en ufak parçaya millet 1 ay bekliyor,bulup parasızlıktan alamamakla, parası olupta alamamak arasında çok fark var ,zaten scarabeo başlığını okuduysan beni hatırlarsınız ,bir arkadaş tavsiyedir.
    ferdinandd ve satoyama bunu beğendiler.
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Motosikleti
    kimse kusura bakmasın motorcu hislerimle yazıyorum. psi150, scarabeo200 yanında her açıdan oyuncak gibi kalıyor..

toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Scooter seçiminizde ne kadar işinize yarar bilmiyorum ama şu kriterleri de gözönünde bulundurun:

PCX'de ayak koyma yeri düz değil. O kısma birşey koyamazsınız.
    En büyük bagaj PCX'te.
    En ağırı Scarabeo, en hafifi PCX.
    En iyi far Scarabeo'da, sonra ps150 geliyor.
    En büyük benzin deposu ps150'de.
    En az yakıt tüketeni PCX.

Kymco Agility 125 kullanıcısı olarak şahsen üç modeli de almam. Bendeki scooter üzerine geçiş yapabileceğim bir scooter yok zaten piyasada. Bir scooterdan beklentim olabildiğince hafif olması, geniş bir bagaj barındırması ve düz bir ayak zemini. Islak ağırlığı 110 kilo olan Agility bu üç kritere de sahip.

Istanbul'da oturuyorum. Buraya göre bir seçim yapacak olsam şöyle olurdu:
    Şehir içi, trafiğin yoğun olduğu alanlarda kullanacaksam: PCX
    Sürekli çevreyolu, E5 falan gibi ortamlarda süreceksem ve scootera topcase takmayı göze alıyorsam: Scarabeo

Honda ps150'yi bu üç model arasında tercih etmezdim. Scarabeo ile arasında 600 lira fark var. İkisi arasında Scarabeo tercih edilmeli bana göre.

Yedek parça konusunda iki firmanın da vukuatı var ancak Honda'nın parçalarını ebay gibi ortamlardan Aprilia'ya göre daha ucuza ve daha kolay olarak temin edebilirsiniz.

[QUOTE=Tolme;3009559]recaptain eğer parça sıkıntısı çekmek istemiyorsan ya scarabeo al yada honda, yamaha da güzel motor ama parça stokları iyi değil,en ufak parçaya millet 1 ay bekliyor,bulup parasızlıktan alamamakla, parası olupta alamamak arasında çok fark var ,zaten scarabeo başlığını okuduysan beni hatırlarsınız ,bir arkadaş tavsiyedir.[/QUOTE

sayın tolme sacarabeo sayfalarından tabiki sizi tanıyorum uzun yol gezinizi okudum tabiki de.. mutlu oldum siz cevap yazınca teşekkür ederim. mesajından anldığım kadarıyla xmax 250 için parça sıkınıtısı yaşıyor gibisin. (bu arada merak ettiğim bir şey var. ben o fiyatlara şu an için çıkamam ama senin motor abs olanından mı arada 1000 tl fark var o konuda ne düşünüyorsun?

dediğim gibi pazar gunu dolaşıp kararımı vericem. belki daha ufak bi scooter bile olsa alıcam kesin. çünkü yaz geldiğinde içimde oyle bir his oluşuyor ki gece 3 lere kadar motor araştırırken buluyorum kendimi.. bu oyle bir virüs ki bu forumda bunu anlatmama gerek yok zaten..

konu sahibi olarak fikirlerini yazan yazmayan herkese teşekkürler..
    Tolme bunu beğendi.
    never say never

Motosikleti
    bene bi kaç saat sonra sana tavsiye ettiğim sym joyride 200i yi alcam saat 16 gibi.bu motorada kesnlikle bak fiyat performans ilişkisi çok iyi.antalyada 2. el piyasası var
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

sym joyride 200 e bakmıştım sen dedikten sonra 8030 tl fiyatı var

emin misin fiyat performanstan?

scarabeo 200 7600 tl filan. frenleri çelik tel. kalitesi bilinirliği daha fazla gibi.

ayrıca joyride seramik silindirli mi?

tam olarak bilmiyorum bilenler düzeltsin ama sym kore malı kymco tayvan olması lazım.

sym çok bilinir bir marka değil. honda yamaha ya da İtalyanlar gibi.. haksız mıyım?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

bu arada size başka bir anı anlatacağım.

bundan önceki motorum kymco grand dink 250 2. el Can Motor'dan almıştım. kendine tarık diyen ama gerçek adı sanırım Tanju olan bir satıcı bana motorun km'sini 18000 de dedi. baktım hakikaten oyle yazıyor göstergede zaten sahibinden'de reklama da koymuş. sonra ben motora bindirmediği için artçı olarak kymco resmi servisi mesut usta ya gittik. mesut ustanın oğlu motora 100 m binmeden abi motor iyi bişey yok dedi. sağını solunu bile incelemedi. tak orda bi telefon abi başka müşteri var alıyon mu almıyon mu? bunun oyun olduğunu da biliyordum.
    neticede motor 18000 mildeymiş. düğmeleri kurcalarken ve netten araştırdıktan sonra keşfettim. aradım niye böyle yaptın diye. abi bilmiyordum vallahi dedi. hadi sen bilmiyorsun mesut usta da mı bilmiyor bunu. neticede o zaman maxi scooter hevesim ve 3000 iyi fiyat olduğu için aldım ama kendimi kazık yemiş gibi hissettim.

hem satıcı hem servis hepsi sahtekar..

can motordan tırnak makası dahi alınmaz. bir sürü tamir parası verdim başıma bela oldu.

benim derdim paradan değil kazık yemekten, yalandan. 20 tl alıp yalancı ya verdiğime uzulurum ama diğer bir harcama 1000 tl üzmez beni.

paylaşayım dedim.

ilk motorumu da istanbulda yaşarken feyizoğlundan almıştım. trafiğe kaydetmemişler vergisel olarak 5 sene sonra şemsiye açıldı

o yüzden bu kadar güvensizliğim ve titizliğim...

saygılar..
    never say never

Motosikleti
    Alıntı recaptain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sym joyride 200 e bakmıştım sen dedikten sonra 8030 tl fiyatı var

emin misin fiyat performanstan?

scarabeo 200 7600 tl filan. frenleri çelik tel. kalitesi bilinirliği daha fazla gibi.

ayrıca joyride seramik silindirli mi?

tam olarak bilmiyorum bilenler düzeltsin ama sym kore malı kymco tayvan olması lazım.

sym çok bilinir bir marka değil. honda yamaha ya da İtalyanlar gibi.. haksız mıyım?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

bu arada size başka bir anı anlatacağım.

bundan önceki motorum kymco grand dink 250 2. el Can Motor'dan almıştım. kendine tarık diyen ama gerçek adı sanırım Tanju olan bir satıcı bana motorun km'sini 18000 de dedi. baktım hakikaten oyle yazıyor göstergede zaten sahibinden'de reklama da koymuş. sonra ben motora bindirmediği için artçı olarak kymco resmi servisi mesut usta ya gittik. mesut ustanın oğlu motora 100 m binmeden abi motor iyi bişey yok dedi. sağını solunu bile incelemedi. tak orda bi telefon abi başka müşteri var alıyon mu almıyon mu? bunun oyun olduğunu da biliyordum.
    neticede motor 18000 mildeymiş. düğmeleri kurcalarken ve netten araştırdıktan sonra keşfettim. aradım niye böyle yaptın diye. abi bilmiyordum vallahi dedi. hadi sen bilmiyorsun mesut usta da mı bilmiyor bunu. neticede o zaman maxi scooter hevesim ve 3000 iyi fiyat olduğu için aldım ama kendimi kazık yemiş gibi hissettim.

hem satıcı hem servis hepsi sahtekar..

can motordan tırnak makası dahi alınmaz. bir sürü tamir parası verdim başıma bela oldu.

benim derdim paradan değil kazık yemekten, yalandan. 20 tl alıp yalancı ya verdiğime uzulurum ama diğer bir harcama 1000 tl üzmez beni.

paylaşayım dedim.

ilk motorumu da istanbulda yaşarken feyizoğlundan almıştım. trafiğe kaydetmemişler vergisel olarak 5 sene sonra şemsiye açıldı

o yüzden bu kadar güvensizliğim ve titizliğim...

saygılar..
    seramik silindir.su sğutmalı.bahsettiğin çelik fren hortumuysa symdede var
    kore malı.ön arka disk
    aşırı büyük bagajı var.artcı için arkası çok rahat

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)