sym joyride 200 e bakmıştım sen dedikten sonra 8030 tl fiyatı var
emin misin fiyat performanstan?
scarabeo 200 7600 tl filan. frenleri çelik tel. kalitesi bilinirliği daha fazla gibi.
ayrıca joyride seramik silindirli mi?
tam olarak bilmiyorum bilenler düzeltsin ama sym kore malı kymco tayvan olması lazım.
sym çok bilinir bir marka değil. honda yamaha ya da İtalyanlar gibi.. haksız mıyım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
bu arada size başka bir anı anlatacağım.
bundan önceki motorum kymco grand dink 250 2. el Can Motor'dan almıştım. kendine tarık diyen ama gerçek adı sanırım Tanju olan bir satıcı bana motorun km'sini 18000 de dedi. baktım hakikaten oyle yazıyor göstergede zaten sahibinden'de reklama da koymuş. sonra ben motora bindirmediği için artçı olarak kymco resmi servisi mesut usta ya gittik. mesut ustanın oğlu motora 100 m binmeden abi motor iyi bişey yok dedi. sağını solunu bile incelemedi. tak orda bi telefon abi başka müşteri var alıyon mu almıyon mu? bunun oyun olduğunu da biliyordum.
neticede motor 18000 mildeymiş. düğmeleri kurcalarken ve netten araştırdıktan sonra keşfettim. aradım niye böyle yaptın diye. abi bilmiyordum vallahi dedi. hadi sen bilmiyorsun mesut usta da mı bilmiyor bunu. neticede o zaman maxi scooter hevesim ve 3000 iyi fiyat olduğu için aldım ama kendimi kazık yemiş gibi hissettim.
hem satıcı hem servis hepsi sahtekar..
can motordan tırnak makası dahi alınmaz. bir sürü tamir parası verdim başıma bela oldu.
benim derdim paradan değil kazık yemekten, yalandan. 20 tl alıp yalancı ya verdiğime uzulurum ama diğer bir harcama 1000 tl üzmez beni.
paylaşayım dedim.
ilk motorumu da istanbulda yaşarken feyizoğlundan almıştım. trafiğe kaydetmemişler vergisel olarak 5 sene sonra şemsiye açıldı
o yüzden bu kadar güvensizliğim ve titizliğim...
saygılar..