Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkadaşlar Goruşlerinizi Bekliyorum Motorumun Resimleri

REKLAM ALANI
    gokhan150zat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fiddle
    öncelikle motrumla sade oynamalar yaptım korna,arka lastik,patlayan flaşörler(POLİS HESABI),ön farlara film çektim,on rüzgarlığı siyaha kapladım okadar sizce ben daha ne eklemeler yapabilirim abartmadan yazarsanız goruslerinizle bi takım şeyler yapmayı düşünüyorum bide ön farları beyaz H4 far ampulu takıcam olurmu sizce?? ....bide cnr daki moto fuarında motordelisi.com'un yapmış olduğu repsol falan yazan asya 150t vardı onun egzosundan yapmak istiyorum size onun fotosunu gosteriyim http://img207.imageshack.us/my.php?i...fuar0739gg.jpg bundan nerde yaptırabilirim bi bilen varsa cvplarınızı bekliyorum... hepinize sitemizde iyi eğlenceler

http://img207.imageshack.us/my.php?i...t1500011lo.jpg

http://img97.imageshack.us/my.php?im...t1500025fm.jpg

http://img97.imageshack.us/my.php?im...t1500032ax.jpg

http://img97.imageshack.us/my.php?im...t1500047iu.jpg

http://img97.imageshack.us/my.php?im...t1500108kb.jpg

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    kardeş motor çok havalı olmuş
    güzel olmuş eline sağlık ta

ön cam güzel görünüyor ama simsiyah olduğu için çukurları ufak tefek taşları ancak uzaktan görerek hesaplamak zorunda kalacaksın. 2-3 metre önünü göremiceksin sanırım.

sadece ona kafam takıldı

maviş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki bandit 1200 s (2004)
    dostum o bmw armasını neden koydun oraya aletin bmw olsun diyemii onun dışında güsel olmuşş eline sağlık

ARMAGEDON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    doğrusunu söylemem gerekirse bu topiği açarken farlı birşey bulacağımı sanmıştım ama sadece cama opak siyah bir çıkartma yapıştırmıssın okadar bumudur yani

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öndeki 'bmw' amblemi olmamış, başka anonim amblemler olur zevke göre ama başka marka hoş durmuyor. Benim kişisel fikrimdir. Camın siyah olması iyi durmuş. Motosiklette egsoz çok dikkat çekiyor onun üzerine de çalışabilirsin. Kolay gelsin.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

kartalizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1991 ALMAN MZ ETZ 251
    walla ne diyim ben pek bi şey çıkaramadım onada modifiye diyosan walla işin var git yanlarına neyim alev topu attır daha iyi olur. motorum mondial diyon niye bmw amblemi yapıştırıyon motorunu beğenmiyosan niye aldın hacı murat 124 e mercedes amblemi yapıştırsan olurmu? seninkide ona dönmüş mondiale bmw olurmu öyle yawwww hem biraz daha süsle ben far dışında başka değişiklik görmüyom
    [SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]

ozZzy01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660R YAMAHA
    Arkadaşlar yapayın ya. ben ce çıkartmalar bile bambaşka hava vermiş. ön cam dedğiniz gibi biraz koyu ama gerçekten gri renge çok güzel gitmiş. kim ne derse desin bmw nin logosu bile ayrı bir ağırlık katıyor motora

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Açıkcası pek bişi bulamadım sticker ve ön cam çalışmasından başka pek bişi dikkat çekmiyo daha başarılı şeyler yapabilirsin

Ben bi kaç ZAT150 de görmüştüm çok harika airbrush çalışmaları vardı sanada kesinlikle tavsiye ederim...

Şaka şakaaaa... Hemen alınma kardeşim benim Motor harika arkadaşlar kesinlikle onaylarım... Sabah olduğu için flaşörler anlaşılmamış ama çok tatlı bi görüntü yapıyo... Umarım gece resimlerinide çekerde sizde şahit olursunuz
    Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...

Motosikleti
    Fiddle
    saol sick_boy kardeşim sen beni bisikletli zamanımdan tanırsın ne günler di be bisiklete bile neler takardık... benim bisikletimde 12 volt akü,radyo teyp bide dinamo vardı be arkadaşlar bu na ben modifiye diyemem zaten...ama düşünün yolda giderken ondeki arabanın dikiz aynasından bi bmw polis flaşörlü motor,bana kaç kişi bu yuzden yol verdi biliomusunuz...motorum için ben daha cok egzos olayı için uğraşmak istiyorum bana biraz yol gosterirmisiniz ya ben motora daha cok şeyler eklemek istiyorum ama motorun biraz da sade olması gerektiğini düşünüyorum yakın zamanda jantları nikelaj kaplatcam her şey yavas yavas sizde biraz yol gosterin

TycOOn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor + Honda Civic Hatchback AMT
    bmw amlemi cuk oturmuş ama ben takmazdım. ön cam filmi de gayet iyi görünüyor, benim zata yaptırmaya çalıştım beceremediler potlu oldu söktüm attım. sen nerde nasıl yaptırdın?

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Bak işte nikelaj olayını çk iyi düşünmüşsün kesinlikle tavsiye ederim bence çok hoş durur ama şööle bi durumda var senin motorun jant'ları pek gözükmüyo Eğer gri yerine farklı bir renk yaparsan çok daha tatlı duracağına inanıyorum
    Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...

tahamesut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Grand Dink 150
    kardeş sarı sinyalleri sök şeffaf olanlardan takdır birde parkları yaktığında sinyallarda yansın şık durur bence

Motosikleti
    Fiddle
    tycoon on camı ben kendim siyah folyo denilen yapışkanla kendim kapladım bende cam filmi cekmeye calıştım tutmatı on farları sadece tuttura bildim onuda kendim yaptım boş zamanlarımda uğraşmayı severim sick_boy benim jantlar şu anda mat bi renk oyuzden pek belli olmuyo nikelaj olunca goz alır bence tabi...

Motosikleti
    Fiddle
    tahamesut nasıl yapcaz onu??? şeffaf sinyal nerde var

mehmetkilic31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 mondial 150 zat
    HIRSIZ VAAAAAAARRR!!!! ya o ön camı siyaha ilk ben boyayacaktım..şaka şaka neyse kardeş manyak ötesi olmuş... ön camı nasıl yaptırdın benimle iletişime geçsene özelden

Motosikleti
    Fiddle
    ya arkadaşlar ben beceremedim farı nasıl sokecem ya on paneli soktum ama farların bağlantılarını bulamadım yağmurda başlayınca geri topladım bilen varsa bana yardımcı olsun lutfen bekliyorum yuurdumun guzel motorcu arkadaşları

super_meke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varadero
    emeğine sağlık

sametcakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125 var ama ehliyet yok
    gokhan150zat. bende motoruma bişiler yapmak istiyorum. resimlerini göremedim. ama eminim çok güzeldir. Önden görünüşü hoş olmuş. ALLAH kaza bela vermesin kardeşim...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler