MCT 250 - Tiger 250 - regal raptor 250 ilk motorum olacak sizce hangisi?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yeni motor kullanacaksan tiger sana agır geliır ama çok keyifli rahat guzel motordur mondialden rahattır tek marsla 200 km gittigimizi biliyorum . birde alırsan parcası cok pahalı 1 egzozu 360 tl denmişti servisi . raptorlarda bana çok cılız gelir sen genede 2009 tiger bul s olsun ama cok para verme ederi 3-4 bin tl dir
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
gv 250
bunların hepsi bi süre başını cok agrıtır.
paranı biraz daha zorla
temiz bi gv 250 al derim.
bu 250 cc chopper olayında gv 250 kraldır
-
ilk motorun olacak ise kesinlikle ya apache ya pcx derim. cruiserları düşünme. sürüşü rahat bir motora ihtiyacın var. motor sürerken zaten trafikle boğuşuyoruz, manevra kabiliyeti sınırlı motorlar fazladan zorluk olacaktır senin için. apache ve pcx arasında da apache öneririm ki vitesli motorla başlamak ilerisi için iyi olur. ayrıca gaz açtığın sürece hızlanacak bir scooter yeni kullanıcı için kaza riskinin arttırır. bir diğer seçenek olarak da ybr 125 ESD düşün bence. arkadaşım aldı ve çok memnun. ben de sürdüm, çok rahat bir alet.
-
Herkesin mutlaka bir görüşü ve önerisi vardır. Eyvallah...
Yıllarını motosiklet üzerinde geçirmiş, binmediği ve sahibi olmadığı motosiklet kalmamış hiç tecrübesi olmayan biri olarak nacizane fikrim senin durumuna göre cbf 150 dir.
" Aslanların terk ettiği diyarı çakallar istila eder"
-
Ybr 125 esd yi dusunecegim biraz arastirmam lazim tesekkurler
-
-
Bir kere PCX ile diğerleri arasında teknolojik olarak uçurum var. MCT ve Tiger zaten nesli tükenmiş modeller. Regal Raptor'da güzel ama gereksiz pahalı ve de ikinci el düşünüyoran büyük ihtimalle çok titreşimli olacak. Kısaca ilk üçünü boşver, para vermeye değmez. Zaten 250 cc cruiser motor acemi için biraz ağır kaçar. RTR 150'de titreşimli bir motormuş. En iyisi düz vites olarak CBF veya YBR almak. Scooter düşünüyorsan PCX'e yakın fiyata Aprilia Scarabeo 200 de var. Scooter büyük tekerlekli olursa daha güvenli olur.
-
PCX yada Apache al. Tiger mct regal bunlara bakma bile. Sakın ha sakın bakma. Hatta direk git PCX al hiç kimseninde lafına bakma. Aldıktan sonra motorun şurasından ses geliyor, burası titriyor şunu takalım şunu değiştirelim laflarını duymamak, usta milleti ile muhatap olmamak için PCX. Apachede iyidir ancak scooter ile başla rahat edersin.
-
scooter ile başlamadan bence de senin için çok faydalı olur..
motora daha hızlı adapte olursun, sonrasında da yüksek cc motorlara çok daha kafa rahat geçebilirsin...
en azından trafikte tecrübe sahibi olmuş olursun..
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
-
kürşat ışık adlı üyeden alıntı
scooter ile başlamadan bence de senin için çok faydalı olur..
motora daha hızlı adapte olursun, sonrasında da yüksek cc motorlara çok daha kafa rahat geçebilirsin...
en azından trafikte tecrübe sahibi olmuş olursun..
aslında trafik tecrübem fazlasıyla var yani araba olarak 3 yıldır aktif araç kullanıyorum (istanbulda)
-
Motosikletle trafiği farklı bir gözle göreceğine emin olabilirsin. Yada araba sürenlerin seni göremediklerini farkedebilirsin.
-
BENİM SIRALAMAM
1: regal raptor 250
2: MCT
-
pcx al kafan rahat yavaş yavaş takıl. belliki motorcu adam değilsin. seni üzmesinler.
satması kolay olur kendisi ekonomiktir.
-
Chopper alacak olursan; o üç chopper'ı da uzun süre kullanmış biri olarak Raptor'u tek geçerim. Diğerlerinden uzak durmanı öneririm. Raptor'u alırken şanzıman pulları garantide değişti mi diye sormayı unutma. Onun dışında hiç bi sıkıntısı yok o motorun.
-
Bende ilk motosikletimi 1 ay önce aldım .Korumalar ve bütçe nedeniyle mct 250 aldım .Siperlik vs taktım şehir içinde turluyorum şu an bir sıkıntı yok.Motosikletin sesi ve görünüşü beni cezbetti.Titreşimi fazla ağır bir motor zaten scooter ile kıyaslamak yanlış olur.Parçası ucuz her yerde bütün aksamları satılıyor.Biraz ilgi gösterirsen ucuz bu crusier mct sen, taşır sanırım
-
buradaki pcx hariç hepsini kullandım
pcx parasının motoru değil
mct ye hiç bulaşma elinde patlar
tiger vibratör gibi
regal iyidir
tvs ekonomik ve popüler
-
regal al kafan rahat kullan görüntü olarak hepsinden güzel çin olmasına rağmen az sorunlu modellerden değil ha ben görüntü veya güçlü ses değil kullanışlı bir taşıt istiyorum diyorsan ozaman üzerine biraz daha koyup yerli bir araba alabilirsin.
-
Motosiklet forumu, adam hangi motosikleti alayım diye soruyor ama araba al önerisi geliyor.
Garip...
-
Bende regal raptor derim ama yukarıda fotosunu koyduğun spider modelini değil. Rake açısı fazla , arkada amortisor yok, ayaklıklar cok ilerde zorlanırsın. Manevran zor olur, belin ağrır. E-9B iyidir T gidonda başlangıç için zor olabilir. Rahattır manevrası iyidir, artçıyı çok titretir , sürücüyü rahatsız etmez. Alçak sele olduğundan dururken falan kontrolü kolaydır. MCT içinde rahat diyorlar ben kullanmadım yorum yapamam. Motor alıyorsan zevkine de hitab edecek. CBF veya YBR benim hiç göz zevkime hitab etmiyor seni bilemem tabi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler