CBR 125 R Mİ YOKSA CBR 250 R Mİ
Reklamlar
-
arkadaşlar ben 1 aya kadar ilk motorumu alacagım ama iki motor arasında kaldım cbr 125 r mi yoksa cbr 250 r mi alasam diye pek fazla hıza ihtiyacım yok ayda yılda bir defa şehir dışı uzun yol yaparım oda ayda yılda bir genellikle şehir içi kullanacagım bide şöyle bir durum var cbr 125 alırsam daha sonra yükseltme durumu olursa pişman olurum diye korkuyorum cbr 250 ise fiyatı az da olsa beni kasar düşüncesindeyim bilgilerinizden ve tecrübelerinizden bana yardım ederseniz sevinirim ....
Reklamlar
-
evet pişman olursunuz.
alabiliyorsanız direk 250 lik le başlayın ;)
-
250 al koy kalsın evladiyelik
-
-
Ulkemiz sartlarinda en ideal hacim 250cc (bence)
-
imkanınız varsa 250 likle başlamanız kısa süre sonra motor değiştirmenizi gerektirmeyecektir.
-
125ligini alanlar 3-4 ay soonra 250lilige gecıyorlar. kasası aynı 250lılıkle. eger ki motosiklet sevdalısıyım dıyosanız 125lık cbr yetmez ılerleyen zamanlarda. 250lilik en ıdealı bence almak ıcın. hem sehır ıcı hem sehır dısı her yere goturur
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
çok teşekkürler arkadaşlar 250 cc almak için ilk adımı atıyorum o zaman
-
bende yeni cbr 250 aldım çok memnunum hem yakıt yönden iyi hem tork yönden iyi. çok rahat motor. vites değiştirmek çok rahat. 125 in kalkışı falan iyi değil.
-
cbr 125in kalkışı iyidir, aynı hacimde motosikletlerle karşılaştırıldığı sürece...
Başlangıç için cbr 250 zorlamaz diye düşünüyorum, daha uzun süre sıkılmadan kullanırsınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)