RKS Titanic 150 mi yoksa Kanuni GT 170 mi?
-
Reklamlar
-
2013 titanicler verdiğin resimdekinden daha hoş.marka logosu ve alt sakal
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21187477/detay
-
Rks'nin 200'lüğünü test etmenizi, sürmenizi öneririm. Servis güvenceniz olursa benim bindiğim motor da güzel. Honda cb125e ile aynı, motoru farklı. Honda cb125e'yi de sürün derim. Test sürüşleri sonucunda size en uygun modele kendiniz karar verin. Bu arada rks için servis ve yedek parça sıkıntısından bahsedilmişti kendi konusunda. Oraya da göz atıp bilgi edinebilirsiniz.
-
Kanunide balansor var o cikkinti balansordur insallah
Geriye yakiti ve kullanici yorumlari kaliyor
-
felekman adlı üyeden alıntı
şimdi baktığım modelleri fiyat performans açısından değerlendirdim. japon motorlarına gidip de düzülmek istemiyorum. bütçe sınırı olan birisi değilim ama 5500 tl ye 2013 model cbf 150 binmek içime sinmiyor.
mantaliteye bak arkadaş..
150 cc motordan ne beklediğini anlayamadım ?
performans bekliyormuş-sun?
neden cbften türkiyede 10 binlerce var peki hiç düşündün mü?
yada neden ikinci elde en iyi piyasaya sahip motosiklet?
-
initial-D adlı üyeden alıntı
aynen kardeşim hiç farkında değildim. eski resmi eklemişim :D bayii de çektiğim kırmızı renk ve siyahı ekliyorum. elimdem geldiğince... beyaz renkte sıkıntı var. haziranda geleceği söyleniyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
Tsubasa adlı üyeden alıntı
mantaliteye bak arkadaş..
150 cc motordan ne beklediğini anlayamadım ?
performans bekliyormuş-sun?
neden cbften türkiyede 10 binlerce var peki hiç düşündün mü?
yada neden ikinci elde en iyi piyasaya sahip motosiklet?
evet cbf150 ye fiyatına göre performansı az diyorum. ben 4850 tlye bir motoru sıfır alıyorsam cbf150 den fazlasını beklerim. (şekil şemal olarak) mesela honda dazzler
sırf o motoru kuryeler tercih ettiği için almayan kişiler var.
trafikte de kurye muamelesi görüyorsunuz
kuryeler kullandığı için cbf 150 tercih sebebi.
2. elde iyi olabilir ama bugün o paraya 1 yıl ev geçindirenler var.
-
28 Ağustos 2014, 22:28
RKS Titanic 150 mi yoksa Kanuni GT 170 mi?
Kullanan arkadaşlar dan yorumları alalım.
-
Arkadaşlar bende çok merak ediyorum gt170 i çok beğendim evimin orda kanuni bayisi var her gün o motorun önünden iç çekerek geciyorum.. birkaç aya para olayını ayarlayıp almayı düşünüyorum
-
leokaplann adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende çok merak ediyorum gt170 i çok beğendim evimin orda kanuni bayisi var her gün o motorun önünden iç çekerek geciyorum.. birkaç aya para olayını ayarlayıp almayı düşünüyorum
siyah gt 170'e sahibim istersen satabilirim daha ilan vermedim hatta
-
Para büyük sıkıntı bu aralar mart nisan ayına kadar para işini halledemem.
-
Rks nin Parça sıkıntısı ne durumda.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
bir yaşında gt 170 gördüm yanımdan geçerken her yeri cızırtı yapıyordu.. görüntü olarak da o kadar dolgun değil. rks almayı ciddi şekilde düşündüğüm bir motordu.. kesinlikle aklında soru kalmadan tıtanık 150 al derımm... bunu yapmayı sevmiyorum ama düşük km de ıkıncı el cbf de aklında olsun asla zarar ettırmez..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler