Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial Drift 125 mi, Kuba Xcg 150 mi

REKLAM ALANI

Arkadaşlar,

Mondial drift 125 daha ağır basıyo ama Kuba Xcg 150 ile arasındaki fiyat farkı yüzündende Xcg 150 daha ağır basıyor. İkisi arasında kararsız kaldım maddi duruma kalırsa Kuba alacam ama sağlamlık, güç ve görsellik bakımından düşünürsek Mondial alacam. Sizde hangisi olmalı. İkisinide kullananlar görüşlerini söylerlerse çok faydası olur. Sürüş konforu olsun, güç ve yakıt olsun tüm görüşlerinizi bekliyorum. forumda iki model hakkındaki tüm konuları okudum ama hâlâ ikilemdeyim.

Şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    hahaha bugun bu soruyu dusunup durdum kendı kendıme ben de bu 2 motosiklet arasındayım. biri 2800 digeri 2150 lira. biri 150lilik biri 125. Kuba icin 162cc'lik motor var denılıyor ama kesın bı bılgıye sahıp degılım. Drift'in 135cc. torkta Kuba onde ve gucte de. şasiler farklı. benım Driftte hosuma giden gidonu ve oturus tarzı selesi.. tipi zaten dillere destan benım gozumde tabi. ama parası yoksa fazla bı adamın, XCG'yi alması lazım bence. 2150lira butcen varsa, XCG'den baska bı motora bakmıcaksın su an. bugun XCG'lı bı arkadasın arkasına oturdum cok rahat 90ı goruyor motor ve 150-200kmde daha. Drift'i denemedim daha sansım olmadı. XCG 3viteste teker istiyor. titreşim 0. hiç yok buna emin ol. ve egzozu oyle bır egzoz ki, patırdamalar falan acayıp tatmın edıyor adamı. rolantıde tin tin tin calısıyor, gazı hafıf verdın mı gurrrr gur gurluyor. bu cok motosiklette gorulen bısey degıl o yuzden guzel. 3bin liram olsa Drift, 2bin liram olsa XCG alırdım. bişey daha eklemek istiyorum, amortisorler ön-arka cross gibiler yemin ediyorum. cok guzeller.
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende mondial 100 mg superboy ve kuba xcg arasında kaldım, ama 150 cc'lik kuba xcg'nin fiyatı neden bu kadar düşük bunu düşünüyorum bir yandanda, ayrıca xcg'nin parça kalitesi pek iyi gelmedi gözüme.

uğur kardeş kandırdın beni xcg alıyorum son kararım :D amortisör derken kubanınkileri mi diyorsun yoksa mondial mi

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Proud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende mondial 100 mg superboy ve kuba xcg arasında kaldım, ama 150 cc'lik kuba xcg'nin fiyatı neden bu kadar düşük bunu düşünüyorum bir yandanda, ayrıca xcg'nin parça kalitesi pek iyi gelmedi gözüme.
    Dostum bu motorları çinde kiloyla satıyolar o yüzden kilosu aynı olduktan sonra 100'lük olmuş 150'lik olmuş hiç bi maliyet farkı yok kubaya.

dreamwalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Cbf 150
    mondial drift daha kaliteli kuba xcg bisiklet gibi hafif,tekerler incecik 150 cc hızlı iyi gidiyor ama mondial driftin motoru 125 cc ama 135 cc üstten eksantirikli kaliteli motoru ve daha hoş duruşu ve malzeme kalitesi daha kalın teker..

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Kullanacak olan sensin.Hangisi tip olarak hoşuna gidiyosa onu al.

imkanlar elverirse mondiali almak gerek elbette her açıdan bambaşka bi motor. kubada fiyatına göre bi motor zaten.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Kartın varmı bilmiyorum ama Kredi kartına peşin fiyatına taksit imkanı var çoğu yerde.

I.Love.Drift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Hahah yorum yapmaya gerek yok neyle neyi karsilastiriyosun arkadasim at ile esek birmi guldurdun beni :D

Ömer Debre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawa Ceylan 250 / mondial 100 KM
    sorduğun hata drift tabikide

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)