Mondial Drift 125 mi, Kuba Xcg 150 mi
Reklamlar
-
Arkadaşlar,
Mondial drift 125 daha ağır basıyo ama Kuba Xcg 150 ile arasındaki fiyat farkı yüzündende Xcg 150 daha ağır basıyor. İkisi arasında kararsız kaldım maddi duruma kalırsa Kuba alacam ama sağlamlık, güç ve görsellik bakımından düşünürsek Mondial alacam. Sizde hangisi olmalı. İkisinide kullananlar görüşlerini söylerlerse çok faydası olur. Sürüş konforu olsun, güç ve yakıt olsun tüm görüşlerinizi bekliyorum. forumda iki model hakkındaki tüm konuları okudum ama hâlâ ikilemdeyim.
Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
-
Bende mondial 100 mg superboy ve kuba xcg arasında kaldım, ama 150 cc'lik kuba xcg'nin fiyatı neden bu kadar düşük bunu düşünüyorum bir yandanda, ayrıca xcg'nin parça kalitesi pek iyi gelmedi gözüme.
-
uğur kardeş kandırdın beni xcg alıyorum son kararım :D amortisör derken kubanınkileri mi diyorsun yoksa mondial mi
-
Proud adlı üyeden alıntı
Bende mondial 100 mg superboy ve kuba xcg arasında kaldım, ama 150 cc'lik kuba xcg'nin fiyatı neden bu kadar düşük bunu düşünüyorum bir yandanda, ayrıca xcg'nin parça kalitesi pek iyi gelmedi gözüme.
Dostum bu motorları çinde kiloyla satıyolar o yüzden kilosu aynı olduktan sonra 100'lük olmuş 150'lik olmuş hiç bi maliyet farkı yok kubaya.
-
mondial drift daha kaliteli kuba xcg bisiklet gibi hafif,tekerler incecik 150 cc hızlı iyi gidiyor ama mondial driftin motoru 125 cc ama 135 cc üstten eksantirikli kaliteli motoru ve daha hoş duruşu ve malzeme kalitesi daha kalın teker..
-
Kullanacak olan sensin.Hangisi tip olarak hoşuna gidiyosa onu al.
-
imkanlar elverirse mondiali almak gerek elbette her açıdan bambaşka bi motor. kubada fiyatına göre bi motor zaten.
-
Kartın varmı bilmiyorum ama Kredi kartına peşin fiyatına taksit imkanı var çoğu yerde.
-
Hahah yorum yapmaya gerek yok neyle neyi karsilastiriyosun arkadasim at ile esek birmi guldurdun beni :D
-
sorduğun hata drift tabikide
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)