Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Bws 100 almaya karar verdim.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Bws 100/Kymco Peoples 200
    2005 Model, ilk sahibinden 11500 km. mavi temiz ( bir iki ufak çizik dışında) yamaha bws işte. yamaha bayisinden yani usta kendisi kullanmış. 2 zamanlı motor biliyorsunuz, onun dışında söylemek istediğiniz + ları - leri var mı ?? 100 km de 5 litre yaktığını söyleyenler var. yani 25 tl= 100 km.

ayrıca şehir dışı için yani ortalama 150-170 km lik bir yol için uygun mu sizce? yani motor şişme falan yapar mı acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    5 Litre olayında biraz bonkör davranmışlar ama ben 3.5 litre yakacağını düşünüyorum..Uzun yolada 50 kmde bir mola verirse sorun olmaz heralde.. 4 zamanlı olsa hiç durmadanda git derimde 2 zamanlı hiç kullanmadım
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

MeHMeTK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Agility City 125
    Ben Yamaha Bw's 100'ü 4 yıl kullandım. Şehir içi 1Litre ile 20 km kadar gittiği doğrudur.

Uzun yolda ise 60 km'yi geçmezsen 23-25 km'lere kadar çıkabilir. Yağını koymayı unutmamalısın.

Tork'unun müthiş olduğunu kullananlar iyi bilir. İkii kişi ile bile patinaj yaptırabilirsin.

Uzun yolda 40-50 km'de bir 15 dakika kadar dinlendirmen tavsiye edilir.

Fiyatı 2000 TL civarında ve sorunsuz ise rahat 3-5 yıl binebilirsiniz.
    KYMCO Agility City 125
    01 BUG 66

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    sehırdısı kullanacaksan kesınlıkle ne marka olursa olsun 100 cc önermem sehir icinde bile yetersiz gelirken sehir dısında hıc bı anlamı kalmaz diye dusunuyorumn
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

Motosikleti
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sehırdısı kullanacaksan kesınlıkle ne marka olursa olsun 100 cc önermem sehir icinde bile yetersiz gelirken sehir dısında hıc bı anlamı kalmaz diye dusunuyorumn
    genelde %80 şehir içi kullanacağım, ancak yani tabi kide arada ufak şehir dışı kaçamaklar olacaktır. yani oda direk geniş çaplı olarak düşünülmesin. ilk başta da dediğim gibi 150-170 km mesafeli yerler yani.

yamaha bws 100 de ilk zamanlardan beri çok istediğim bir motosiklet o yüzden yani siz ne derseniz deyin galiba ben o motoru alacağım.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    hayırlı olsun dıyelım ozaman fakat dedigim gibi 150 cc motorum vardı 120 sabit hızla istanbul izmit yaptım tam 153 km kapıdan kapı . yoruyor insanı kucuk cc oldugu icin onda dahacok yorulursun genede fikir senin hiç kullanmadım bws
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    en güzelini yaparsın hayırlı olsun.

1 depo benzin ile 140km menzili var.

5 lt diyen abartmış biraz.
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    gittim tekrar baktım, tekrar pazarlık yapıp alındığı satıldığı belli olsun diye ufak bir kapora bıraktım, pazartesi veya salıdan satış işlemlerini yapacağız. artık resimlerini çekip eklerim inş. kaç gündür araştırıyordum hiç öyle kötü bir yorumunu görmedim genelde hep benzininden yana yakınmışlar çok yakıyor diye, kullanıp göreceğiz artık ne yakıyor ne yakmıyor.

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    hayırlı uğurlu olasun. Ben antalyada çalışırken 2-3 güne bir bws kiralardım çok kullandım.Atik,seri,hızlı motor kazasız güzel günlere kullanman dileği ile.
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)